- Konu Sahibi anneoldummutluyum
selam bayanlar, 3 yaşında bir kızım var beslenme düzeni, sosyal aktivite ve özgüven kazanması amacıyla kızımı bakıcıdan almaya karar verdim. aslında bakıcımızda çok iyi bir insan çok merhametli çok sevecen... ama birtakım zorluklarımızda var. mesela kızım onun evine gidiyor ne yiyor ne içiyor kontrol edemiyorum, pişirip gönderdiğimde oldu ama bundada hem onu hemde orda pişen yemeği yediği oluyormuş. en iyisi düzenli bir hayatı olsun dedik, eşimle evimize ve eşimin işyerine yakın olması sebebiyle özel bir kolejin anasınıfına kaydını yaptırdık
şimdi derdim ne, birincisi bakıcıya bnasıl söyleyeceğim çok üzülüyorum, ikincisi sınıfta daha çok 4-5-6 yaş olacakmış benimkızım eylülde 3 yaş 2 aylık olacak sorun yaşarmı acaba, üçüncüsü orda uyuma yok, müdür bey uyku donuk zekaya yol açıyor 3 yaşından sonra çocuklarımızın uyumasının hiçbir anlamı yok dedi, normalde uyuyor inşallah çok yorulmaz yavrum, bunun haricinde senelik ücret 5500 tl. sizce fiyat nasıl, bize normalde 7500 tl diyor size indirim yaptım diyor (eşimin amcası meb da müfettiş) anasınıfına gönderen varmı özellikle kayseride fiyat nasıl? teşekkür ederim okudugunuz için...