• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 yaşındaki kızımın ön dişinin çeyreği kırıldı ne yapayım

yunlu1976

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
1.000
3
118
İstanbul

öncelikle hemen dr a götürdüm ama çok korktu can hıraş bağırdı falan dr zorla baktı o da çekiştirdi falan .dr uda beğenmedim

sizce ne yapayım genel anesteziyle dolgu falan yaptırmam çok zor.küçücük çocuk allah korusun anesteziden korkarım

sizce cabuk cururmu? en azından 4-5 yaşına kadar Dr.dan korkmayana kadar elletmesem olmazmı?

karmaşada kaldım

öncelikle hemen dr a götürdüm ama çok korktu can hıraş bağırdı falan dr zorla baktı o da çekiştirdi falan .dr uda beğenmedim

sizce ne yapayım genel anesteziyle dolgu falan yaptırmam çok zor.küçücük çocuk allah korusun anesteziden korkarım

sizce cabuk cururmu? en azından 4-5 yaşına kadar Dr.dan korkmayana kadar elletmesem olmazmı?

karmaşada kaldım

Merhabalar, böyle bi kırığa dolgu icin genel anestezi uygulanması vücuda gereksiz bir yuklenme olur. Cocugunuzun da uyum saglayacagi bir pedodontiste götürmeniz hem cocugunuzun korkusunu yenmesi, dolgusunu yaptırması hem de bir sizin de koopere olacaginiz bir cocuk dis hekimi edinmeniz açısından iyi olur. Eger yinede çocuğunuz tedaviyi reddediyorsa onu zorlamayin. Bu ilerde diş hekimi fobisi olusturabilir. Birakin dis öyle kalsin. Bu arada aklınızda bulunsun diş kirildiginda parçasını bulursaniz bir bardak sütün icine yada süt bulamazsaniz cocugunuzun tukurugunun icine koyarak hemen dis hekiminjze basvurabilirsiniz. Geçmiş olsun

Back