Merhaba, Facebook'ta çeşitli sahiplendirme sayfaları var, sanırım en çok takipçisi olan, benim pek sevmediğim HAYSEV sayfası. (Sevmeme nedenimin sayfayı bir ara ergen zihniyette biri yönetiyordu ondan; yoksa adları her hangi bir dolandırıcılığa ya da kötü bir şeye bulaşmış değil) O tazr sayfalara mümkünse foto da çekerek gönderin.Kızlar merhaba
Dert mi bu diyebilirsiniz ama çok üzülüyorum
Ben memlekete köye gelmiştim geçen hafta. Geldiğimin ertesi günü dolaşırken yavru kedi takıldı peşime eve kadar geldi ben de bahçede bakmaya başladım . Hastaydı düzeldi şimdi çok iyi. Sonra 1 yavru daha kendisi geldi bahçeye derken 2 oldu. Sonra 1 tane daha geldi ve şuan 3 oldu.
Anneleri yok zaten annenin bakacağı kadar küçük değiller ayrılmışlar anneden . Kardeş de değiller biri diğerlerinden daha büyük.
Sorunum şu. Ben 1 hafta sonra dönüyorum dönmek zorundayım ben gidince ne yapacaklar ? Havalar soğuyor nasıl yaşayacaklar ne yiyecekler .. Cidden çok için sızlıyor kızlar yiyecek bulabilirler mi soğuğa dayanabilirler mi...
Allah ım inşallah yaKoyde biseycik olmaz canim bizim koyde de var masallahi var dunyayi yiyorr minicikti :) Bir kap koy su icin bide ekmekmkirintisi falan koyacaklari kap koy koydekiler verir
Allah ım inşallah ya
Ama biliyo musun köydekiler de hayvanla uğraşmaktan hayvandan bıkkın
um uYerlerinden etmeyin bence bizim koyumuzdede vardı kedi hemde sehirdekilerden çok daha güçlü ve bakımlı orda gerçekten çok daha güzel ve güvenli büyüyorlar siz biraktiginz gidecgnz için vicdan yapiyosunuz ama getirip yuva bulamamakta var bnce fazlaca yemek ve su koyun bahcenize bir tane büyük kedi evi yapın yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?