3 yavru kediyi pişirdi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
İngiltere’nin Birmingham kentinde bir eve giren hırsız, evdeki 3 kediyi ocakta pişirdi. Yakalanan adam, 2.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Sitene Ekle
3-kediyi-pisirdi-4891632.Jpeg

Cani hırsız, İngiltere’nin Birmingham kentinde yaşayan ev sahibinin dışarıda olmasını fırsat bilererek camı kırarak eve girdi.

20 yaşındaki Omar Hussain, girdiği evdeki değerli eşyaları çalmakla yetinmedi ve evdeki 3 yavru kediyi ocakta pişirerek öldürdü.

Olayla ilgili çalışma başlatan polis, olay yerinde bulduğu parmak izleri sayesinde cani hırsızı yakaladı. Tutuklanan Omar Hussain, mahkeme tarafından işlediği suçtan dolayı 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Somali asıllı olduğunu belirten Omar Hussain, 10 yıldır İngiltere’de yaşıyordu. Hussain neden böyle bir suç işlediğine dair sorulan soruları ise, yanıtsız bıraktı.

(Kaynak:NTV)

2 yıl 6 ay hapis mi:KK57: Vermeseydiniz gerek yokmuş bence.. Adam hırsızlık yapıyor yetmiyor 3 tane cana kıyıyor vahşi bir şekilde ama verilen ceza bu mu ? Bugün beddua ede ede bir hal oldum.. Allahın belaları al paraları git kedilerden ne istiyorsun.. Aynı şekilde geberip gidersin inşallah.

Nasi??:KK57: yapmayin gözünüzü seveyim, hirsizlik icin bile en az 7/8 sene hapis verilir ki bu adam bir de cinayet islemis.

insan öldürmedi ya. O kediciklerin cani yok. Varsin 2 sene yatsin pasalar gibi.

Cani varlık, bir lokmacık kedileri vahşice öldürmenin bedeli 2,5 yıl mı:KK62:
Hırsızlık da içinde üstelik.. Öldülen insanken bile ceza sistemi işe yaramıyor ki demek o kedilerin bir değeri yokmuş Böyle adalete diyecek lafım yok artık benim..

Turkiyede olsa bu cezayi da bulamazdiniz...

Demek sadece Türkiye'de değil, en gelişmiş ülkelerde bile hayvanların değeri yok. : (

Cani pislik . Ben şu 'hayvanları sevmeyen insanları sevemez' lafına çok inanıyorum.
Bu kadar kedi köpek düşmanı pislikleri görünce bunların kalplerinde insanlığa dair bir şeyler olduğuna inanmıyorum.

Cani pislik . Ben şu 'hayvanları sevmeyen insanları sevemez' lafına çok inanıyorum.
Bu kadar kedi köpek düşmanı pislikleri görünce bunların kalplerinde insanlığa dair bir şeyler olduğuna inanmıyorum.
canım zaten psikopatların, önce hayvanlarla başladığı söylenilir, önce hayvanlarla pratik yapıyor sonra insanlara geçiyorlar
belki de çoğu cezası yok ya da az diye hayvanlarla da sınırlı kalabiliyo
bu adam burda olsa tutuklanmazdı bile, geçen aylarda kedi kesen, kedi tekmeleyen bi kadınla bi adam serbest bırakıldı

canım zaten psikopatların, önce hayvanlarla başladığı söylenilir, önce hayvanlarla pratik yapıyor sonra insanlara geçiyorlar
belki de çoğu cezası yok ya da az diye hayvanlarla da sınırlı kalabiliyo
bu adam burda olsa tutuklanmazdı bile, geçen aylarda kedi kesen, kedi tekmeleyen bi kadınla bi adam serbest bırakıldı

Ne kadar acı ya bunların hesabını nasıl verecekler çok üzülüyorum :KK43:

2,5 yılı neden azımsıyosunuz ki? Türkiyede kedi öldürdüğü için ceza bile almazdı. hırsızlıktan 6 ay yatar cıkardı.

hayır madem hırsızsın. eve de girmişsin. kedilerden ne istiyorsun! alacağını al ve çık. cani yaratık !

Back
X