<3 YeNi BiR HaYaT İçİn <3

hatcik007

Başlangıç kilo:75 mevcut kilo:67.5 hedef:54
Kayıtlı Üye
11 Mart 2017
473
334
23
Kızlar uzun zamandır diyet yapıyorum daha 22 yaşında 72 kiloyum boyumda kısa olunca çok kötü gösteriyor beni bugün bir karar aldım yeniden başlıcam yeni bir hayata başlıcam yaşam tarzımı değiştiricem günlük menülerimi paşlaşıcam 2 haftada bir tartı günü olucak yarın sabahtan itibaren neler yaptığımı paşlaşırım.
1.Hedef/65
2.Hedef/60
3.Hedef/55
4.Hedef/50
5.Hedef/47

Merhabalar canım
Bende senin gibi fazla kilolarımdan şikayetçiyim malesef :KK43:
Diyete ilk başladığım da 65.5 ile başladım. 3 kilo verip 62.5 düştüm çok şükür ama takılıp kaldım. 3 haftadır gram gitmiyor tabi bende biraz saldım kendimi
Yarından itibaren işi sıkı tutup devam edeceğim bu süreçte sana arkadaşlık edebilirim tabi istersen :KK39:
Kendine hedef belirlemen çok iyi olmuş bende 55 olmak istiyorum ama daha ulaşılabilir bir hedef için 2 hafta içinde 60 a düşeceğim inşallah
Kararlıyım sadece azıcık motivasyona gaza ihtiyacımız var o kadar :KK9::KK9:

merhaba canım bende bugün başlıcaktım yine başlıyamadım 17 nisan doktara gidicem diyetisyen için birde öyle denicem 1 hafta kendimi sıkmaya çalışcam bogazımı inşallah olur ha bu arada takılmalar oluyor sen devam et diyetine

Akşam yemeği menüsü
5 yemek kaşığı kabak yemeği
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt

Öğlen yemeği
5 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık kabak yemeği
1 domates

merhaba kızlar bu günlüğüm farklı olucak ilk işim sabahları aç karına limonlu elma sirkeli su içmek olucak.
hergün günde 1 kupa bardak yeşil çay içicem.
ekmeği sadece sabahları yiyecem.
gündü 1 fincan türk kahvesi içicem(şekersiz).
makarna, pilav, yemek yasak, kızartma yasak.
çayı şekersiz içicem.
hergün 2.5 litre su içicem.
şimdilik bu kadar artı hergün yürüyüş yapılacak.

Benim yeni topiğe gel istersen annenin diyeti topiğin adı ben toparladım kendimi sende toparla

Back
X