3 yıl ve bitti... bi tuhaf içim...

Bir an kendimi okuyorum sandım. Ben de 30 yaşındayım 1 yıllık sevgilimden ayrıldım. Son 6 aydır da nişanlıydık. Aynen anlattığın gibi sürekli ilgi bekleme, söylediğim en küçük sözden kırılıp gücenme, kıskanma kısıtlama huylarından bunalttı beni. O Amerikada ben İstanbulda 1 yılım telefonda geçti. Doğumgününde iş yerine Amerikadan en sevdiği cheesecake restoranından sipariş vererek pasta yolladım, sevgililer gününde ta İstanbuldan Amerikaya kutu hazırladım içini hediyelerle doldurdum, el yazımla mektup yazdım yolladım. Onunla konuşucam diye sabahlara kadar uykusuz kaldım uyumadan işe gittim. Arkadaşlarımla görüşmeyi kestim, bütün h.sonlarım evde geçti sırf onunla konuşmak için. Ama o 1 yıl boyunca beni mutlu edicek tek özel bir şey yapmadı. Sürekli arar sorar sürekli seni seviyorum der ama sadece laf. Somut olarak yaptığı tek şey 1.yıldönümümüzde çiçek yollamaktı. Onu da son zamanlarda çiçek konusunda sırf gıcıklığına üstüne gittiğim için sesimi kesmek maksadıyla yaptığına eminim. Gönderdiği kartta da "iyi varsın aşkım" yazıyordu. Oraya bir "seni çok seviyorum" yazmamış olması bile içime oturmuştu. Bunu da ilk defa buraya yazıyorum. Çok dokunmuştu içime. Ama ona söyleseydim eminim ki "hiçbir şeyi beğenmeyen, içten gelip yapılan her şeye kusur bulan doyumsuz" olucaktım. Böyle anlatınca beni sevmiyormuş ilgilenmiyormuş gibi görünüyor ama tam tersi. Sanırım ilgi göstermek ve sevmekten farklı şeyleri anlıyorduk.
Ayrılalı 1,5 ay oldu ama alışamadım hala. Bu yaştan sonra kimi tanıyıp, sevip güvenicem duygusu bende de var maalesef. zaten zor beğenen bi insanım. Etrafımda da bekar hiçkimse kalmadı. Bütün arkadaşlarımın çocukları bile var hatta 2.yi bekleyenler var :49: Ev hanımı da değiller hemen hepsi iş güç sahibi doktor, bankacı vs. Durum böyle olunca umutsuzluğa düşmek, kendini mutsuz etmek çok kolay.

Bir şey sormak istiyorum, 30 yaşında nişanlanıp 2 sene nişanlı kalmışsınız. Neden bu kadar uzun sürdü nişanlılık?

canım öncelikle sorunu cevaplayayım 2 sene nişanlı kalmamızın nedeni tayin durumları. ayrıca anlattığın şeyler bana o kadar yakın ki benzer şeyleri birebir yaşadım diyebilirim. bugün aramış sesini özledim, sen ne kadar kolay silip attın diyor. hiç de kolay değil hala içim yanıyor (ama ona, sana öyle geliyor deyip geçiştirdim). fazla uzatmadım konuşmayı. sanırım hala kabullenememiş ama ben kararlıyım.

yüce Rabbim bana da göstersin o günü benim ayrıldığım nişanlım da arasın seni çok özledim desin.. ben de ufak tefek şeyleri büyüttüm ilgisizlile suçladım onu kılığıma kıyafetime karışmayı hakkı olarak göremedim kocam olacaktı oysa:( her şeyimi almıştı pırlantama millet gıpta ile bakıyordu düğün için havuz başında bir yer tuttu çok güzel olacaktı belki her şey ama kıyafetime, sigarama, alışverişime karışmasına dayanamadım.. şimdi pişmanım keşke gerçekten sevmemiş olsaydım ya da az sevseydim:( o zaman unutma ihtimalim vardı...

tebessm79, aramasına rağmen kararın kesin, demek ki içinde bitirmişsin her şeyi. Peki hiç orta yolu bulmaya çalışmadı mı? Tamam haklısın sana ilgi gösteremedim bundan sonra dikkat edicem filan demedi mi hiç yoksa seni mi suçladı sen çok fazla şey bekliyorsun vs. diyerek?
Benimki de ayrıldıktan sonra aradı ama açmadım, açamadım. Aynı konuları konuşmaya aynı tartışmaları yaşamaya gücüm yok. Üstelik yine beni suçlayacağına eminim.

halaumutsuz, demek ki onunla birlikteyken mutsuz olmuşsun. Ayrıldıktan sonra da hiçbir çaba göstermemiş seni mutlu etmek için. Boşuna kendini üzme bence. Her şeyine karışıp değiştirmeye çalışmasına dayanamıyorsan onunla yapamazdın zaten. Her şey pırlanta, havuz başı düğün değil ki. Karakterleriniz uymuyormuş baksana. Kendini üzme bence. Hakkında ve hakkımızda hayırlısı olsun :34:

tebessm79, aramasına rağmen kararın kesin, demek ki içinde bitirmişsin her şeyi. Peki hiç orta yolu bulmaya çalışmadı mı? Tamam haklısın sana ilgi gösteremedim bundan sonra dikkat edicem filan demedi mi hiç yoksa seni mi suçladı sen çok fazla şey bekliyorsun vs. diyerek?
Benimki de ayrıldıktan sonra aradı ama açmadım, açamadım. Aynı konuları konuşmaya aynı tartışmaları yaşamaya gücüm yok. Üstelik yine beni suçlayacağına eminim.

halaumutsuz, demek ki onunla birlikteyken mutsuz olmuşsun. Ayrıldıktan sonra da hiçbir çaba göstermemiş seni mutlu etmek için. Boşuna kendini üzme bence. Her şeyine karışıp değiştirmeye çalışmasına dayanamıyorsan onunla yapamazdın zaten. Her şey pırlanta, havuz başı düğün değil ki. Karakterleriniz uymuyormuş baksana. Kendini üzme bence. Hakkında ve hakkımızda hayırlısı olsun :34:

hiç bir şey demedi çünkü dedirtmedim kendisi tam bir dil ebesidir, olmadık bi cümleyi alır alt üst eder seni suçlu çıkarır zaten bize geldiğinde ben ilgiliyim cart curt laflar etti ama ben cevap vermeyince susmak zorunda kaldı. artık huyunu o kadar iyi biliyorum ki cevap vermeye kalksam uzayacakta uzayacak hatta çirkinleşecek... bi örnek daha vereyim ilgisizliğine; nişanlıyız şehir dışından geliyorum gece saat 11 ve bana diyo ki servis var mı var dedim iyi o zaman dedi. ya altında araba var aylardır birbirimizi görmemişiz insan garajdan gelip almaz mı evleneceği kadını... gün geçtikce acım azalıyor, gitsin o çok olan ilgisini başka kızlara versin benden bu kadar 3 sene ruhumu sömürdü

hiç bir şey demedi çünkü dedirtmedim kendisi tam bir dil ebesidir, olmadık bi cümleyi alır alt üst eder seni suçlu çıkarır zaten bize geldiğinde ben ilgiliyim cart curt laflar etti ama ben cevap vermeyince susmak zorunda kaldı. artık huyunu o kadar iyi biliyorum ki cevap vermeye kalksam uzayacakta uzayacak hatta çirkinleşecek... bi örnek daha vereyim ilgisizliğine; nişanlıyız şehir dışından geliyorum gece saat 11 ve bana diyo ki servis var mı var dedim iyi o zaman dedi. ya altında araba var aylardır birbirimizi görmemişiz insan garajdan gelip almaz mı evleneceği kadını... gün geçtikce acım azalıyor, gitsin o çok olan ilgisini başka kızlara versin benden bu kadar 3 sene ruhumu sömürdü

ayyy bunu bile yapmıyosa artık yuh ya

sadece senin basta yazdiklarini okudum canim ve bir yonuyle seni uzmek istemesemde bir sey soylemek istedim. Yukseleni nedir acaba cunku bir aslan burcu sevdigi kadinin dogum gununu kesinlikle oyle atlamaz ve surprizlerden hic ama hiiiic geri kalmaz. Hediye vermeyi ilgilenmeyi dusunceli davranmasini cok iyi bilir (tabi karsilik bekleyerk sevdigi kisi de oyle yapsin ister). Ve bu diger cok erkek gibi elde edene kadar degildir elde ettikten sonra da o kisinin sevdigi sevecegi kisi olacagina inaniyorsa bu elde ettikten ve evlendikten sonra da devam eder...

Back
X