- 24 Ağustos 2008
- 302
- 5
- 118
Geçen gün tesadüfen bir arkadaşımın eşinin aldattığını öğrendim. 3 yıldır birisiyle ilişkisi varmış. Şimdi bunu söylemeli mi söylememeli mi arasında kaldım. 3 yıl uzun bir süre. Öyle bir gecelik bir kaçamak yada bir kaç aylık bir çapkınlık gibi bir şey farkedilmez ama 3 yıl boyunca süren bir ilişki sanki farkedilir gibi geliyor. Bu yüzden ne yapmam gerektiğini bilemedim. Eğer arkadaşım bunu biliyorsa ve bu kadar zaman sesini çıkartmadıysa şimdi bir başkasının ona bunu söylemesi düzenlerini bozar. Tabi bu düzenin bozulması da iyi midir kötü müdür o da ayrı bir konu. Uzun zaman önce bir yazı okumuştum. Aralarında aşk ve evlilik adına herşey bitmiş ama birlikte arkadaş olarak iyi vakit geçiren ve çocuklar için ayrılmayan ev arkadaşı gibi yaşayan çok aile olduğunu hatta eşlerin başka ilişkiler içinde olduğunu yazıyordu. Aralarında sessiz bir anlaşma varmış. Bu doğru mu gerçekten böyle yaşayan aileler var mı? Eğer öyle bir şey varsa benim bunu söylemem arkadaşımı tepki vermek zorunda bırakır mı onu da kötü duruma düşürmek istemiyorum. Eşini de biliyorum aslında dışarıdan bakılınca tam aile babası gibi duruyor. Çocukların üzerine titrer bir dedikleri iki olmaz. Hatta hep birlikte ailecek sürekli gezerler face te sürekli bir yerlerde fotoğrafları var.
Diğer taraftan 3 yıl anlamamak için çok uzun bir süre. Benzer şeylerle karşılaşan var mı Ben ne yapmalıyım şimdi
Diğer taraftan 3 yıl anlamamak için çok uzun bir süre. Benzer şeylerle karşılaşan var mı Ben ne yapmalıyım şimdi