3 yildir korunmuyorum ama yinede olmuyorr

Mneozgurrr09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2021
988
324
33
Merhaba arkadaslar. Ben 3 yildir evliyim ve pko sendromum var. Zayoflamam gerek 78 kiloyum ama su icsem kilo aliyorum 3 aydir adetim duzene girdi oncesindede sinir stres falan derken aksamıstı. Simdi ise aslan pencesi otu kullaniyorum ondan mi bilmiyorum 3 aydir gununde geliyo adetim ama yine bebek olmuyo napmam lazm doktora tekrar gitsem zayifla dicek biliyorum ilac falan vermiyolar sadce zayifla diyolar cokta kilolu deilim bence bi gobegim var baskada yok yani anlamadim nasil iştir (

Rahim filmi cektirmeni oneririm tuplerin tikali olabilir.

Boyunuz kaç?

Boyunuz kaç?

O zaman gerçekten kilo vermeniz lazım. Arkadaşımda aynı sorun vardı. 20 kilo verdi. Şu an hamile
Anliyorum bende vermek istiyorum halimden memnun deilm psikoljm cok bozuk bu konuda kendmi begenmiyorum ama nasil vericm bilmiyorm ekmek yemiyorum ama cok hizli yemek yiyorum ben yavas yemiyorum 2 dakikada karnimi doyurabiliyorum evdeyiz harakette yok tabi netten acip mekik haraketleri yaptim 2.ci gun zor geldi baya bi :)

Mekikle kilo veremezsiniz ki. Nabzınızı artıracak egzersizler yapmalısınız. 1.55 boya 78 kg gerçekten çok. Ve kilo ne yazık ki pco sendromunun en büyük tetikleyicisi. İlk etapta leslie yürüyüş egzersizleri yapmayı deneyebilirsiniz. Sonrasında da mutlaka cardio egzersizleri çalışın. Mekik ne kilo verdirir ne göbek eritir. Zayıfladıktan sonra karın kaslarını güçlendirmek için yaparsınız onu.

Anladm cok tesekkur ederm :)

Öncelikle istikrarlı olmalı ve gerçekten karar vermelisiniz. Zaten ilk başta dikkat ederseniz hızlı kilo verirsiniz. Bu da sizi motive eder. Porsiyonları düşürüp bol bol su bile içseniz ayda 2-3 kilo verirsiniz bence. Yavaş yemek çok önemli. Hızlı yemek yenilince beyin doyduğunu geç algılıyor. Yemek yerken doymadığınızı düşünüyorsanız yarısını yiyip “dur yarısını da yarım saat sonra yiyeyim” deyin. Zaten o yarım saatte beyin doyduğunuzu algılar ve yemezsiniz Abur cuburu tamamen bırakın. Arada sağlıksız şeyler atıştırmayın. Zaten ekmek de yemiyorsunuz. Günde 15-20 dklık egzersizlerle spor yapmaya başlayın. Zamanla duruma göre arttırırsınız. Ben bunları yaparak 3 ayda 5 kilo verdim. 54 ten 49 a düştüm. Ki ideal kiloya yaklaştıkça kilo vermek zordur. Siz daha hızlı verirsiniz.

bilgileriniz icin tesekkur ederm bugundn sonra baslamam lazm yoksa obazite olucam eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…