• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 yildir ugrasiyoruz bi turlu olmuyo kizlar lutfen bi bakin

DilvinY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
45
30
28
30
Kuşlar selam . 3 yillik evliyim yasim 24 esimnde 29 . eğlendiğimiz günden beri hic korunmadik 1 yol sonra Dr a gittik ve esimde herşey normal hicbir sorun yok . ama benim yumurtaların buyumuyo 6 doz klomen ve çatlama iğnesi uygulandı hiçbirinde tutmadi . asilama düşünüyoruz ama maalesef maddiyat yüzünden deneyemiyoruz . psikolojik allak bullak oldu . arkadslrim ya anne oldu yada hamile . eşim de her gün bebek konusunu aciyor farklı şeyler deneyelim bitkisel flan ne varsa deneyelim yine de olmazsa arabayi satıp asilama yada tüp bebek deneyelim artik diyor. Bu konuda tecrübeli olanlar ne önerisini bana ???

Canım fsh e2 değerlerin kaç..Yumurtalar büyümemesi bu değerlerden dolayı olabilir..Eğer öyleyse bitkisel bazı kürleri uygulayabilirsin.Doktor tamamen ne dedi teşhisi ne oldu sana

aşılamayı devlet ve araştırma hastanelerinde yapıyorlar bunun için para alınmıyor. aynı sekilde klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorsun yada iğne verirlerse rapor çıkartılıyor. ben devlette 3 defa yaptırdım klomen ile bir defa 150 tl tuttu iğne ile olanlarda 250-300 arası tuttu. 3 defada özelde yaptırdım onlarda 750 tl tuttu. bende de hiçbir sorun yok ama sadece ilk aşılamam tuttu fakat kalbi durdu. 1 defa da tüp bebek yaptırdım oda kimyasal gebelik oldu.

Cnm istersen birde benim burda psylaştıgım kür tarifini dene...
Rabbim en kısa zamanda evlat sahibi olmsyı nasip etsin

Kuşlar selam . 3 yillik evliyim yasim 24 esimnde 29 . eğlendiğimiz günden beri hic korunmadik 1 yol sonra Dr a gittik ve esimde herşey normal hicbir sorun yok . ama benim yumurtaların buyumuyo 6 doz klomen ve çatlama iğnesi uygulandı hiçbirinde tutmadi . asilama düşünüyoruz ama maalesef maddiyat yüzünden deneyemiyoruz . psikolojik allak bullak oldu . arkadslrim ya anne oldu yada hamile . eşim de her gün bebek konusunu aciyor farklı şeyler deneyelim bitkisel flan ne varsa deneyelim yine de olmazsa arabayi satıp asilama yada tüp bebek deneyelim artik diyor. Bu konuda tecrübeli olanlar ne önerisini bana ???
Canım bende 5 yıllık evliyim ben özelde aşılama denedim her şey dahil geçen sene 1500 tl ödemiştik ama tutma oranı çok az eğer eşinin işten izin alma sorunu olmayacaksa artık üniversite hastanelerinde tüp bebek merkezleri var aşılama ve tüp bebek çok uygun fiyata yapılıyor biz hep eşimin işinden dolayı özele gittik sonuç alamadık yıllık izine denk getirip üniversitede tüp bebek deneyeceğiz 700 1000 tl arasında tutar dedi bu kişiye göre değişebilir hadi en fazla 2000 tutsa ama 8000 nerde 2 000 nerde üniversienin kısırlık bölümüne git derim birde yumurtaların büyümesi için iğne daha etkili bana öyle söylemişlerdi.

Arkadaşım yaşın genç gerekirse sat arabanı mal tekrar geliyor aşılamayla uğraşma derim bende çok geçtim bu yollardan ama devlette yaptıracaksan yapıyorlar zaten rapor için ama ozele gidebilirsen gitbence

Canım benim akrabamın da yumurtaları küçükmüş büyümüyormuş hangi doktora gitse normal yolla hamilelik imkansız dediler. İncir havuç kürüne uyguladığı ay hamile kaldı. İstersen sen de bir dene. Bu video da nasıl yapacağın anlatılıyor. İnşallah şifa olur...

Canm allah yardimci olsun umidinizi yitrmeyin normalde bnmde olma olasigi azdi bnde hamile kaldim 5 aylik evliyim 4 aylik hamileyim ama evlnmeden once esimle birlkte olduk ozamnlar hic korunmuyoduk ta sonunda oldu ama bebe sol kanaldaymis sağ tarafi kullanmiyomus erken dogum riski var dua edin allah szlerede nasip edsin
Canım benim akrabamın da yumurtaları küçükmüş büyümüyormuş hangi doktora gitse normal yolla hamilelik imkansız dediler. İncir havuç kürüne uyguladığı ay hamile kaldı. İstersen sen de bir dene. Bu video da nasıl yapacağın anlatılıyor. İnşallah şifa olur...

Allah hayırlı etsin sağsalim kucağınıza da alırsın inşallah...Siz de ne sorun vardı ki olma olasılığı az demişssiniz...Ya bende bazen herşey bitiyor bazen de olur diyorum Ahh bi olsa..

Allah hayırlı etsin sağsalim kucağınıza da alırsın inşallah...Siz de ne sorun vardı ki olma olasılığı az demişssiniz...Ya bende bazen herşey bitiyor bazen de olur diyorum Ahh bi olsa..
Ya bizim iki kanalda tikaliymis sol taraf iliskiyle acilmis dedi doktor ama su siralar sag kanal kapali dedi bebek otarafi killanamiyoms erkn doga bilir dedi bakalim progetstan die bilac kullaniyom rahimi gevsediyomus utrasyonda bi baktirt canm

Canım devlet hastanelerı ucretsız bı deneyın asılama

Back
X