3 yıllık evliyiz ancak eşim çocuk istemiyor.

Bende 3 yıllık evliyim, çocukları çok ama çok seviyorum. Ama çocuk istemiyorum.

Nedenlerine gelecek olursak misal sorumluluktan yetememekten korkuyorum en başta. Başkasının çocuğunu sevmek en kolay iş.

Eşimde benimle aynı fikirde. O da henüz sorumluluk olarak hazır değil.( Eşimde çocukları çok sever hele yeğenine çok düşkün.)

Oturup eşinizle detaylı konuştunuz mu? Neden diye sordunuz mu? Geçiştirmeli cevapların üstüne gidin öğrenin.

Çocukları çok severiz ben de eşim de , çocuklar da bize çok düşkündür iyi anlaşırız ama çocuk sahibi olmak istemiyoruz biz konuşup anlaşmıştık öncesinde bir taraf istiyor diğer taraf istemiyorsa sorun yaratabilir beklentiler farklı

Bana kalırsa hiç üstüne gitmeyin. Olurda eşiniz istemeden hamile kalsanız hep sizi suçlar. Ufak yardım isteseniz sen istedin sen yap der. Geceleri eşinizi uyandırsanız banane ben mi istedim der ve evliliğiniz biter olan bebeğe olur. Bırakın kendi istediği zaman olsun.

Merhaba,

3 yıllık evliyiz. Eşime çocuk konusunu ne zaman açsam beni kendi halime bırak diyor. 3 yıldır kendi haline bıraktım ama maalesef sonuç aynı.

Çocuk konusu ortak vermemiz gereken bir karar diyorum. Dinlemiyor beni.

Çocuk konusunda üzerine gitmiyorum ancak başkalarının çocuklarını sevmesi de zoruma gidiyor artık.

Dün bana ballandıra ballandıra kardeşinin çocuğunu anlatıyordu bende bizde yapalım artık dedim. Heves uğruna çocuk yapamam dedi.

Sonrasında eve geldik ve hiç konuşmadık halen konuşmuyoruz. Bana bu konuda fikir konusunda yardımcı olabilir misiniz.
Benim eşimde istemiyordu. Meğersem onda sıkıntı varmış. Bence eşin bi test versin

Back
X