3 yıllık sevgilimi kaybetmek üzereyim :(

Berna9035

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
1.662
1.746
333
İzmir
merhaba kızlar benim 3 senedir düzenli bir ilişkim var. erkk arkadaşım we ben farklı şehirlerdeki üniversitelerde okuyoruz. ama buna rağmen birbirmizden hiç kopmadık bugüne dek..
ama artık son birkaç aydır öyle bir kısır döngünün içerisindeyiz ki sürekli kavga gürültü:( onu kaybetmektn korkuyorm
sürekli dır dır yapıorm snırım we bunun farkındayım vede erkek arkadaşımın artık buna tahammülü kalmadı en ufak şeyde bile beni azarlaamaya bağırıp çağırmaya sinirlenmeye başladı
napıcam bna yardım edin kızlar nasıl aşık edicem onu tekrar kendime:(

kavgalarınızın sebebi nedir ? eger gereksiz yere huzursuzluk cıkarıyorsanız kimse böyle bi ilişkiyi devam ettirmek istemez yazdıklarınızdan hatanın sizde oldugunu düşündüğünüzü anladm..elle tutulur bi neden olmadıkça gerginlik çıkarmayın mutlu olmaya bakın eger ki ciddi sorunlarınız varsa ve tartısmalar bu yuzden cıkıyorsa da sorunları çözmeye calısın

erkek arkadaşım çok sorumsz birisi. bu onun kötü biri olduğunu sölüorm demek deil. çok iyi birisidir kendisi. sorumsuzluğunu kötü bir amaçla yapmıo tamamen düşüncesizlikten
daha açık konuşım örneğin romantik bir anımızda bianda konuyla çok alakasız birşey söleyip tüm romantizmi bozabilir. ve ben sinirlenip ağır konuşurum zaten senle romantik olanda kabahat vb gibisinden. buseferde o sana şakada yapılmıo bilmem ne diye girer konuya. biz başlarız kawga etmeye. we böle şeler yüzünden artık o bana yaklaşmıo benimle pek fazla ilgilenmio romantizm pek fazla yaşamıorz. çünkü ben onun gözünde en ufak şeyden kawga çıkaran bir insanım:(

Çok büyük bişey görmedim ben yani bunlar yüzünden sorun çıkarma.
Sen sürekli sorun çıkarırsan oda bunalır ve zamanla uzaklaşabilirsiniz.
Olumlu yaklaşmayı dene.

bence şimdi hemen ara ve ben seni çok seviyorum son zamanlarda sanırım uzakta olduğun içinde seni çok özlediğimden alınganlık yapıp kalbini kırdım..şimdi birbirimize söz verelim ilk günlerimizi hatırlayalım ve silkelenip kendimize gelelim de.. ;)

bugün erkek arkadaşım benden nefret ettiğini söyledi.ilk kez kavganın sırasında çok basit bir tartışma yaşarken kendinden nefrt ettirdin iice dedi.. kafyı yicm onu kaybediorm

Kafayı yiyeceğine farkında olduğun hatalarını düzelt.
Hem onu bunu yaptım diyorsun hem de şikayet ediyorsun.
Niye çeksin ki senin gibi ufak şeyden kavga çıkaran, ağır konuşan birini?
Üstelik farklı şehirlerdesiniz.
Hem sen de madem romantizm istiyorsun romantik birini bul bu çocuğu bırak.
İlla o olsun diyorsan da kabul et olduğu gibi. Değiştirmeye çalışma.

Son düzenleme:
bugün erkek arkadaşım benden nefret ettiğini söyledi.ilk kez kavganın sırasında çok basit bir tartışma yaşarken kendinden nefrt ettirdin iice dedi.. kafyı yicm onu kaybediorm

O zaman nefret ettirme kendinden. Bu şekilde davranma. Romantik anı bozdu diye niye kavga çıkartıyorsun ki? Başka bir an gelir yine romantizm yaparsınız. Gül, geç. Erkeklerin her an Romeo olmalarını beklemek mantıklı değil. Ama bana daha büyük problemleriniz varmış gibi geldi. Sadece bu yüzden bu kadar kavga edilir mi?

bence benim daha önce sölediğimi yapmalısın bunu er yada geç yapıcan seviyosan..
hem açık olmak her zaman daha iyidir en azından karşıdaki hatanı anladığını bilerek yumuşar ve içinde sana karşı daha çok saygısı güveni olur..
ama tabi hatan ne bunuda anlamış değilim
arkadaşın dediği gibi her zaman aşktan ölen bi karaktere sahip değiler malesef biraz çabalayabilirsin
o konuyu filan değiştiğinde dönüp gözlerine sımsıcak bakabilirsin zatn sevdiğin için gözlerin güzel bakıcak ama uzaktınız birbirinize bu detayı unuttum
o zamanda teli açtığındaki sesin güzel olabilir..
birazcık yöntemlr bulup uygula canım pes etmek yok..
o kadarda takılma bazen birden söleyebiliyoar ama uutuveriyolar sonra anlık ağızdan çıkan bi laf oluyo çoğunluğu..

Back
X