Öncelikle şunları belirtmek istiyorum.Bu öykümü paylaşmaktaki tek bir amacım var bu durumda olan hastalara yardımcı olmak doğru yönlendirip cesaretlendirmek.tedavi gördüğüm klinikte hergün farklı bir hasta gördüm.Onlar sadece cesaretini ve parasını bir şekilde toplayıp gelenlerdi.Daha sayısız bir çok evli bayan bu hastalığı çekmekte ve evliliğin en güzel yılları ,bizim yaşadığımız gibi en kötü yılları olarak geçmektedir(birbirinizi ne kadar çok sevdiğinizin bir önemi yok).3 yıllık evlilik hayatım inanın çok zor geçti arkadaşlar.Gülersin kimse içinden ağladığını bilmez,işine gücüne gidersin kimse o günün nasıl geçtiğini bilemez.
Ayrıca şunları eklemek istiyorum bu hastalık için nice para harcayan psikolog psikolog dolaşan insanlar duydum.Arkadaşlar ankarada hera klinik var.OP.DR. SÜLEYMAN ESERDAĞ VAR.ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM ÖNCE ALLAHA SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN SONRA SÜLEYMAN BEYDEN ALLAHIM RAZI OLSUN DİYORUM.YOK BÖYLE BİR ŞEY ARKADAŞLAR.GÜLER YÜZ-SICAK ORTAM-SICAK KARŞILAMA-KALACAK YER AYARLAMADA YARDIM-FİYAT KONUSUNDA YARDIM VE EN ÖNEMLİSİ AĞRISIZ-ACISIZ %100 KESİN ÇÖZÜMÜ OLAN TEDAVİ.
3 GÜNDE BİTTİ.BİTTİĞİNDE FARKINDA DEĞİLDİM.EŞİM BANA BAŞARDIK DİYORDU GÖZYAŞLARIYLA.