3 yl snra gebelik... bakin lütfen

Syba

O BENİM "pıt pıt "ATAN İKİNCİ KALBİM...
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2016
1.449
2.745
133
30
merhab arkadaşlar. 3 yıldır evliuim. korunmadığım halde gebe kalamiyordum. adetimn üstünden 16 gun gcti test yaptım çift çizgi grdum. hep hayalini kurardim bnde gorebileckmiyim die rabbm nasio etti sukur. asil konuy geleyim :) bgn beta hcg 981 cikti. doktor 2 gun snra gel bakalım değeri yükselir mi dedi... bu deger nasıl ? boyle bu durumla karsilasan varmı. degerim yükselir mj. ? teşekkürler smdiden :)

Hayırlı olsun çok sevindim senin adına saglikla kucağına alırsin insallah degerin gayet güzel çikmıs sağlıklı bir gebelikse 2 gun sonra 2 katı artacak ben gebeligimi ogrendigimde kan degerim 72 idi sen düşün seninki cok cok iyi masallah

Yükselir canım deger iyi. Hayırlı olsun

ins yükselir. inanamiyorum hâlâ. sabah uyandim ruyaydi galina diyorum kndi kndime. hic beklemedigimz anda oldu.

doktor bidaha kan testi yaptiralm deyince. aklımda soru işaretleri oluştu . bakaljm 7000 lere yükseckmk dedi.. halâ düşünüyorum okadar nasil yükselebilir. mumkun mu ki?

sonuc 1280cikti iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…