30-32 haftadaki sorunlar

Elif_0606

Guru
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2011
124
35
298
Merhaba arkadaslar 30-32 haftadaki durumlariniz nasil 30 haftalik hamileyim 3 gun once bel agrisindan gittim doktora erken dogumun yok acilman yok dedi nst de bi tane cikti sanci ama bn bugun cok kotuyum belimde kasiklarimda degisik agrilar var bebek cok toplanmiyo ama adim atcak halim yok ne yapcagimi bilemedim sizde durumlar nasildi

Yardimci olacak kimse yok mu herkes rahat hamilelik geciriyo galiba tecrübeli ark lar yasadiklarinizi anlatirsaniz sevinirim

son haftalarda oldughn icin normaldir benim arkadasim da 28. haftadan sonra bh sıkıntıları cekmisti saglikli bi hamilelim gecirmen dilegiyle

32. De sanci çıkmıştı. dinlenmeli söylemişti ve bir iğne yemistim. Geçti gitti o günler

30. Haftadan sonra hamilelik daha zor malesef. Benim 34. Haftada artık zor yürümeye başlamıştım ki son hhaftalarda yerimden kalkıp kapıya bile zor zahmet gidiyordum. Normal bunlar. Açılmanız yoksa dert etmeyin

ben 30.haftadayım bacak ağrılarım çok fena gece uyuyamıyorum ağrıdan doktorum magnezyum verdi 1 haftadır kullanıyorum ancak henüz işe yaramadı.Karnımın altında 3 gündür de geçmeyen ağrım vardı doktor erken doğum durumu olabilir diyip nstye gönderdi ancak sancı çıkmadı bol bol dinlen dedi üşütme ağrısı olabilir idrar yollarıyla ilgili filan olabilir dedi onun dışında ellerim ve ayaklarım şişiyo şimdilik sorunlar bu şekilde

30. Hafta da benimde kasık ağrım oldu hatta bir miktar kanama. Hemen acile gittik nstde sancı çıktı. Bol bol dinlenmem gerektiğini söyledi ve çok su icmelisin dedi. Şu an 32 oldum kasık ağrılarım geçti ama bu defa çarpıntıdan ve nefes darlığından uyuyamıyorum. Ha bu arada şişen el ayak ve yüzüm cabası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…