30 Aralıkta dogan bi cocugu 1 ocak yazdirmak

ayy bizde esimle az once onu konusydk.nasil yapcaz diye ama bizim 24 aralik bıde sezeryan olursa daha erken.ama simdi yasak geldi sanirim dogum belgeisndeki tarih atiliyo ama arastrmak lazim yanlis bilmiyosam

ayy bizde esimle az once onu konusydk.nasil yapcaz diye ama bizim 24 aralik bıde sezeryan olursa daha erken.ama simdi yasak geldi sanirim dogum belgeisndeki tarih atiliyo ama arastrmak lazim yanlis bilmiyosam
Ama bizimki 30 aralik ve buyuk ihtimalle o tarihte dogcak yani sizinki 24 u tamamda bizimki 30 u 1 ocak yapalim diyoruz

kız çocuguysa muhakkak yaptırın gerçi erkekte olsa fark etmez

bende kızımda aralık dogumluyuz birsonraki yıla yazılmış

arastrn bi yasak yoksa ole yaparsnz.yada dr dan rica edip 1 ocak yazdrn dogum belgesine
kendi dr una bi danis bakalm ne dicek
Ya canim aslinda hamilelik filan yok ortada onu bahane etmistim benim 13 yasinda bi kardesim var 30.12.2003 yaziyo 2004 lulerle okuyo ve 1 ocak yazilmadigi icin cok sinir oluyo. Ya 1 ocak yazsaydiniz yada annem 1.5 2 gun daha tutsaydi diyo derslerindede cook basarili ve inanilmaz derecede takmaya basladi hastane dogumlu ancak kayitlari bi sorgulatip durmuyosa eger 01.01.2004 yazdirmak istiyo kaydini gercek dogum tarihi yazmayacagi icinde kafaya takiyo her turlu takiyo bize bi yardim et napalim???

kız çocuguysa muhakkak yaptırın gerçi erkekte olsa fark etmez

bende kızımda aralık dogumluyuz birsonraki yıla yazılmış
Ya canim aslinda hamile filan degilim konu kizkardesim 30.12.2003 lu ve suan 2004 lulerle okuyor. Dalga geciyolar bunla. O basarili ve bunun etkisiylede takiyo sessiz filan biraz. Neyse anneme kiziyo madem sezaryen yaptin ne diye tutmadin 1.5 gun daha diyo. Yada 1 ocak 2004 yazsaydiniz diyo zaten annem 1 ocak yazcakmis babam erken universite filan bitirsin yaşı buyuk dursun diye gitmis habersizce aralik yazdirmis. Simdi kardesim 13 yasinda ve ergenlik psikolojisiyle filan buna biraz takti agliyo aklina geldikce eger hstane kayitlari durmuyorsa bi umut. Mahkemede 01.01.2004 yazdircak. Simdi sunu takti 1 ocak yazdirinca gercek dogum tarihim yazmamis olcak diyo sunada soyle bi cozum buldu. Bende dogum gunumu soran herkese yilbasinda dogdum zaten 1 ocakliyim yani dicekmis? Snce kardesim psikopat mi ?

Ya canim aslinda hamilelik filan yok ortada onu bahane etmistim benim 13 yasinda bi kardesim var 30.12.2003 yaziyo 2004 lulerle okuyo ve 1 ocak yazilmadigi icin cok sinir oluyo. Ya 1 ocak yazsaydiniz yada annem 1.5 2 gun daha tutsaydi diyo derslerindede cook basarili ve inanilmaz derecede takmaya basladi hastane dogumlu ancak kayitlari bi sorgulatip durmuyosa eger 01.01.2004 yazdirmak istiyo kaydini gercek dogum tarihi yazmayacagi icinde kafaya takiyo her turlu takiyo bize bi yardim et napalim???
ona bisey yapamazsnz artk yani sanmam.hem niyek takiyo ki hep genc kalır yasi kucuk diye takiyodr.ama degistrmek icin sanmam bisey yapilsn genede bilen varsa soyler

piskopat demiyelimde ergenlık diyelim ,
bende yıllarca dogum tarihimi soranlara gerçekmiş nufus kagımı diye sorardım , adamına göre yaşımı söylerdim yaa bir yaş küçük yada büyük , bu arada arkadaşları ne hakla dalga geçiyor sebep ne ki gayet normal bir dogum tarihi ,

ona bisey yapamazsnz artk yani sanmam.hem niyek takiyo ki hep genc kalır yasi kucuk diye takiyodr.ama degistrmek icin sanmam bisey yapilsn genede bilen varsa soyler
Snce mahkemede kazanirsak davayi 01.01.2004 yazalim mi dogum tarihini? Kardesim 1 ocakliyim dicek zaten herkese

piskopat demiyelimde ergenlık diyelim ,
bende yıllarca dogum tarihimi soranlara gerçekmiş nufus kagımı diye sorardım , adamına göre yaşımı söylerdim yaa bir yaş küçük yada büyük , bu arada arkadaşları ne hakla dalga geçiyor sebep ne ki gayet normal bir dogum tarihi ,
Yok sen bizden buyksun diyolar onu cok takmio sana sorumuz şu tatlim eger olurda mahkeme kararimizi reddetmezse 01.01.2004 yazdircak annemle kardesim dogum tarihini snce yapalim mi 1.5 gun icin 1 yas buyuk duruyo kuzum devlet dairelerinde

Yok sen bizden buyksun diyolar onu cok takmio sana sorumuz şu tatlim eger olurda mahkeme kararimizi reddetmezse 01.01.2004 yazdircak annemle kardesim dogum tarihini snce yapalim mi 1.5 gun icin 1 yas buyuk duruyo kuzum devlet dairelerinde

bence gerek yok ama kardeşin sıkıntı yapıyor anlaşılan , yapın ozaman kafası rahat eder en azından

bence gerek yok ama kardeşin sıkıntı yapıyor anlaşılan , yapın ozaman kafası rahat eder en azından
evet kafsı rahat eder ama şöyle bi skıntısı var ablası gerçek doğum tarihinden 1.5 gün sonra yazılmış olcak yani gerçeği yazmıcak kmlkte bu bi skntı çıkarır mı sizin kızınız ne diyo doğum günü sorulunca bnimki 1 ocak dicekmiş sanırm 30 aralık demicekmiş ne fark eder?

benım kız daha küçük 9 yaşında , ve gerçek dogum tarihini söylüyor , diğerini bilmiyor bile ,
yok hiç bir sıkıntı çıkmaz ben 40 yıldır bir sıkıntı yaşamadım , çünkü bütün resmi kurumlarda bankalarda nufus cuzdanı tarıhımı kullanmak zorundayım ,

benım kız daha küçük 9 yaşında , ve gerçek dogum tarihini söylüyor , diğerini bilmiyor bile ,
yok hiç bir sıkıntı çıkmaz ben 40 yıldır bir sıkıntı yaşamadım , çünkü bütün resmi kurumlarda bankalarda nufus cuzdanı tarıhımı kullanmak zorundayım ,
hm kardeşim 30 aralık 2003 lü yani 2004 olarak hesaplanıyo heryerde tatlım 01.01.2004 yaparsa herkese 1 ocak lıym dicekmiş snce 1.5 gün geç yazılmak çok mu kötü birşey gerçi bazıları mesela annem 4 yıl geç yazılmış ama erken emekli olcam diye seviniyo :)

Back
X