bu benim en çok korktuğum şeydi.Allah'dan benimki hemen öğrendi.ben ödüllendirdim.gel çişini lazımlığına yap dondurma vercem dedim.tabi inanmadıverdim eline magnumu,oturup yaptı lazımlığa.sonra bi kaç kere kaçırdığı oldu ama 3.gün hiç kaçırmadı.sizde ödüllendirin.çok sevdiği birşey verin,dayanamaz.bi kere wc.ye yapıncada devamı gelirmiş öyle duymuştum.inşallah çok uğraştırmaz,kolay gelsin.
bugün 8.gün ve sonuç şöyle. oğlum 5. günden itibaren çişi geldiğinde haber verip tuvalete yapıyor. artık günde defalarca çiş yapıyor. saatlerce çiş tutma olayını bıraktı. ve nereye tutarsam tutayım çişi varsa yapıyor. mesela dün akşam petrolde durduk. tuvalet leşgibiydi havadan tuttum yaptı.
6. gün kakasını yaptı tuvalete. ondan önce bezlediğim bir akşam bezine yapmıştı. 6. gün 2 kez kaka yaptı tuvalete. :))
gecede 1 kez yatağa yapıyor. bunu nasıl aşıcam bilmiyorum. dün gece uyandırdım tuvalete oturttum. çok ağladı yapmadı. yatağa yatar yatmz yaptı :)
maşaAllah gündüzü tamamen öğrenmiş, zamanla çişini iyice tutmayı öğrenebildiklerinde gece boyu kuru uyuyabiliyorlar, siz şimdilik gece o uyuduktan sonra bez takabilirsiniz..ya da ben çarşafın altına canbebenin muşambalı alt açmasını seriyordum, ilk günlerdeki kazalara karşı..bir de yatmadan yarım saat evvel sıvı alımını kesmek işe yarıyor..uykuya hazırlanırken de minik de olsa çişimizi yapıyoruz..kolaylıklar..
selam canım
gelişmeleri okudukça çok sevindim ne güzel oğluşun artık çişini yapıyor sorunsuzca
canım bişey merak ettim geceleri bezlemeden yatırdığında oğlun yatağa işerken vücuduna falan gelmiyormu?
benim yeğenim yüzüne işerdi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?