30 günluk bebegıme bişey oldu :(

Pandora_x

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2015
1.091
594
73
Konu buraya ait degil sanirim ama en hizli burda cevap bulabiliyoruz :(Kizlar 30 gunluk oldu bebegim onun icjn elimden gelenin fazlasini yapiyorum cok seviyorum bebegimi ve bisey olucak die cok korkuyorum:( ne kadar cabalasamda olanlar oldu dün gece :( emzirdikten sonra uyumadi besikte bende kucagima aldım o sekilde uyuya kaldik ikimizde ve üsuyerek uyandim bebegimn de üstü aćikti zaten örtmemistim amacim uyutup besige koymakti ama uyuya kaldim cok uzgunum üsüttu sanirim hırlıyo öksürüyo huysuz :( doktora gittik hic bir ilac vermedi gazı var dedi ama üşuttu geniz akintisi var kisunca cikiyo dedim ilac veremeyiz oda sicakligini iyi ayatlayn dedi ya bu kadar mi bebegim resmen aci cekiyor ustelik sesi de kısıldi bi cözüm önerisi lütfen :(

fazla evham yapıyrosunuz bence..sesi kısıldığını nasıl anladınız 1 aylık bebeğin ilahi :):) üstü açık kaldı diye de bu derece hastalanmaz ki doktor da bişeyi yok demiş.
bence asıl sorun asla bebeğini kucağınızda uyumayın..çok ama çok öenmli.hayati bir durum..

Sıcak tutmaya özen göster ve kendinize sıcak tut . sütun üşümesin
. bende bir kere aynı durumu yaşadım ana allahtan hasta olmamıştı. Sar sarmala. Henüz çok küçük havalarda dengesiz gidiyor

Konu buraya ait degil sanirim ama en hizli burda cevap bulabiliyoruz :KK43:Kizlar 30 gunluk oldu bebegim onun icjn elimden gelenin fazlasini yapiyorum cok seviyorum bebegimi ve bisey olucak die cok korkuyorum:KK43: ne kadar cabalasamda olanlar oldu dün gece :KK43: emzirdikten sonra uyumadi besikte bende kucagima aldım o sekilde uyuya kaldik ikimizde ve üsuyerek uyandim bebegimn de üstü aćikti zaten örtmemistim amacim uyutup besige koymakti ama uyuya kaldim cok uzgunum üsüttu sanirim hırlıyo öksürüyo huysuz :KK43: doktora gittik hic bir ilac vermedi gazı var dedi ama üşuttu geniz akintisi var kisunca cikiyo dedim ilac veremeyiz oda sicakligini iyi ayatlayn dedi ya bu kadar mi bebegim resmen aci cekiyor ustelik sesi de kısıldi bi cözüm önerisi lütfen :KK43:
30 günlük bebeğe çok zaruri olmadıkça ilaç verilmez.
ciğerlerini dinlemiştir dr. zaten.
bu kadar endişelenmeyin.
bunlar heeep olacak.
yanınızda uyutmayın emzirirken filan.
bigece açıkta kaldı diye üşütmez öyle.
kaç derece ki oda ısısı.

Konu buraya ait degil sanirim ama en hizli burda cevap bulabiliyoruz :KK43:Kizlar 30 gunluk oldu bebegim onun icjn elimden gelenin fazlasini yapiyorum cok seviyorum bebegimi ve bisey olucak die cok korkuyorum:KK43: ne kadar cabalasamda olanlar oldu dün gece :KK43: emzirdikten sonra uyumadi besikte bende kucagima aldım o sekilde uyuya kaldik ikimizde ve üsuyerek uyandim bebegimn de üstü aćikti zaten örtmemistim amacim uyutup besige koymakti ama uyuya kaldim cok uzgunum üsüttu sanirim hırlıyo öksürüyo huysuz :KK43: doktora gittik hic bir ilac vermedi gazı var dedi ama üşuttu geniz akintisi var kisunca cikiyo dedim ilac veremeyiz oda sicakligini iyi ayatlayn dedi ya bu kadar mi bebegim resmen aci cekiyor ustelik sesi de kısıldi bi cözüm önerisi lütfen :KK43:
Aman sakın vics tarı bişeyler sürmeyin çocuğa. Nette kötü bir haber vardı, aklıma gelmişken uyarayım dedim.

30 günlük bebeğe çok zaruri olmadıkça ilaç verilmez.
ciğerlerini dinlemiştir dr. zaten.
bu kadar endişelenmeyin.
bunlar heeep olacak.
yanınızda uyutmayın emzirirken filan.
bigece açıkta kaldı diye üşütmez öyle.
kaç derece ki oda ısısı.
Oda ısısini hep 24 dereceye ayarlamistik gece 20 olmus nasil olduysa :(( ya vicdan azabi yasiyorum resmen yutkunamiyo bebegim :(

Burnunu deniz suyuyla açın sürekli. Odasını bol bol havalandırın. Ustu açık kaldı diye hasta olmaz. Grip olacak olabilir. Bir tencerede su kaynatıp odasına koyabilirsiniz.

Yatarak emzirmeyin Allah korusun dusedebilirdi, yada siz ezebilirsiniz bu daha önemli bence.

Doktorunuz haklı bu kadar küçük bebeğe ilaç verilmez. Verseydi abes olurdu. Yine iyi doktora denkgelmissiniz. Bir grip için bir poşet ilaç yazani var.

boğazına baktı mı dr.
gribal enf. kapmış ta olabilir.
öyle 20 derece odada boğaz şişmez sakin ol canım.
vicdan azabına gerek yok.:))
dediğim gibi zaruri olmadıkça ilaç verilmez.
durumunu iyi gözlemle ama.
tekrar kontrole götürürsün.
bol bol de emzirmeye gayret et.
geçmiş olsun

fazla evham yapıyrosunuz bence..sesi kısıldığını nasıl anladınız 1 aylık bebeğin ilahi :):) üstü açık kaldı diye de bu derece hastalanmaz ki doktor da bişeyi yok demiş.
bence asıl sorun asla bebeğini kucağınızda uyumayın..çok ama çok öenmli.hayati bir durum..
Cok aglardi bagira bagira simdi az aglıyo aglamaso sürekli bölünuyo be yutkunamıyo cok üzgünüm :(

bence abartıyosunuz ve evham yapıyosunuz.

sizin görebildiğiniz belirtileri de doktor da görmüştür merak etmeyin. bundan sonra daha dikkatli olursunuz ama yine de sakınan göze çöp batar. abartı korumalardan kaçının.

Burnunu deniz suyuyla açın sürekli. Odasını bol bol havalandırın. Ustu açık kaldı diye hasta olmaz. Grip olacak olabilir. Bir tencerede su kaynatıp odasına koyabilirsiniz.

Yatarak emzirmeyin Allah korusun dusedebilirdi, yada siz ezebilirsiniz bu daha önemli bence.

Doktorunuz haklı bu kadar küçük bebeğe ilaç verilmez. Verseydi abes olurdu. Yine iyi doktora denkgelmissiniz. Bir grip için bir poşet ilaç yazani var.
Deniz suyu verdi onu kullaniyorum burnuna grip olabilir dediniz 1 aylik bebek gribi atlatabilir mi daha cok kücük :( su kaynaticam simdi tesekkrler

Oda ya viks kaynatıp koyun uzak bir yere bir de soğanı parçalayıp hergün odayya yenisini koyun mutlaka farkı görürsün!nane işini anlatsam eminim korkarsın onu atlıyorum!

boğazına baktı mı dr.
gribal enf. kapmış ta olabilir.
öyle 20 derece odada boğaz şişmez sakin ol canım.
vicdan azabına gerek yok.:))
dediğim gibi zaruri olmadıkça ilaç verilmez.
durumunu iyi gözlemle ama.
tekrar kontrole götürürsün.
bol bol de emzirmeye gayret et.
geçmiş olsun
Tesekkurler ..Bogazina bakti ve cigerler iltihapladan ilac verilmez veremem emxir dedi ama icim hic rahat degil :(

Tesekkur ederim napicam ben ya aglamak üzereyim cok üzgunm yutkunamiyo resmen :KK43:

Cok aglardi bagira bagira simdi az aglıyo aglamaso sürekli bölünuyo be yutkunamıyo cok üzgünüm :KK43:
yutkunamıyor olsa doktor boğazına bakınca anlamaz mıydı yapmayın lütfen..bir de şimdi üşüdü diye kat kat giydirip ter içinde bırakmayın çocuğu...
bebeklerin boğaz gırtlak yapıları farklıdır büyüklerden.mesela emerken nefes alabiliyorlar.geniz kısmı açık henüz.bence siz üstüne düşmüşsünüz o yüzden öyle sanıyorsunuz..
doktor gazı var demiş ya huzursuzluğu o yüzden mutlaka..güzel bir banyo yaptırın,yağla masaj yapın gazı için,emzirin uyusun bişeyi kalmaz:)b, de siz rahatlayın ki bebeğiniz de rahat olsun..anne ne kadar mutlu huzurlu bebek o kadar huzurlu unutmayın;)

Back
X