Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 30 günlük bebeğim gündüzleri yarım saat 1 saat bazen 20 dakika uyuyor ağlamaya başlıyor emziriyorum gazını alıyorum tekrar uyutmaya çalışıyorum ve döngü haline geldi uyanık kaldığında durmuyor yatakta pusette beşikte ne yapmam lazım acaba sürekli uyutmam doğrumu
Ya iki saate bir uyuyordum yani şöyle, bebek uyuyor zaten sonra iki saat sonra uyandi altini değiştir emzir biraz oyna vs sonra yeniden bu uyuyordu. Yatağa koyunca zaten uyuyordu. Uyandıktan sonra bir ,bir buçuk saat uyanik kaliyordu.
Ya iki saate bir uyuyordum yani şöyle, bebek uyuyor zaten sonra iki saat sonra uyandi altini değiştir emzir biraz oyna vs sonra yeniden bu uyuyordu. Yatağa koyunca zaten uyuyordu. Uyandıktan sonra bir ,bir buçuk saat uyanik kaliyordu.
Canım benim bebeğim de 3 aya girecek İlkay sürekli uyuyordu emzirmek için zorla kaldırıyordum yavaş yavaş düzene girer merak etme mideleri henüz çok küçük az ve sık yiyorlar
30 günlük bebeğin uyanık kalma süreleri çok kısadır zaten. Süre yavaş yavaş açılacak bunu da zaten bebeğiniz yapacak. Uyku sinyali varsa tabi ki uyutun bebeğinizi.
Benim bebeğim 45 günlük uyanık kalma süresini 1.30 saate ayarlıyorum. Bu sürede beslenme gaz çıkarma dik tutma gerekirse banyosu tamamlanmış oluyor. Çok tecrübeli değilim ama sanki bu süreyi aşarsam uykuya geç dalıyor, az uyuyor ve huysuz oluyor bu sefer beslenme olayı da aksıyor. Belki uykusuzluktan değil de farklı bir durumdan ağlıyordur mesela gaz. Karnı sert mi bakın gaz masajı bizde işe yarıyor çoğunlukla. Ya da banyo yaptırmak. Rahatlayınca daha uzun uyur.