Doğumlarımız çok yakınnMerhaba kızlaaaaar,
30. Haftadan sonra kendimi yürüyen göbek gibi hissetmeye başladımTekmeler daha da güçlendi. Birde baya baya balıklıyoruz. Şimdi diceksiniz ki balıklamakta neyin nesi. Yani en fazla öyle tarif edebiliyorum. Bi yerde oturmus takılırken benim oğlan; birden başka tarafa fırtlıyor. Böyle iç gıcıklayıcı bişey. Cok keyifli Hah iste ben ona balıklamak diyorum. Hastane çantalarımız hazır. Psikolojik olarak hazırlanmaya devam ediyorum. Ara ara Göktuğ ile de anlasma yapmaya calisiyorum. Oglum diyorum bak; hazir olunca kop gel buraya. En hazır hissettigin an annecigin seni burda bekliyor diyorum. Inşallah mızıkçılık yapmaz. (Babasına çekmediyse tabii)
Sizler neler yaşıyorsunuz?
Valla bazen kendisine yer açıcam diye öyle bir ittiriyorki ama ben yine de seviyorum o hallerini. Her türlü tatlı geliyor yani canımDoğumlarımız çok yakınnbizim kizcede sağlam teknelerle kendini bol bol hissettiriyor ama seninki gbi tatli tatli degil , dogum streside simdiden basladiii hem heycanla hemde merkla beklemedeyiz çok merak ediyorum benim arada adet sancisina benzer sancilarim oluyor sendede varmı canim boyle birsey?
Daha 16.haftalığım cinsiyetini öğrendik. Inşallah benim prensesimde öyle tekmeler annesini.Çok mutluluk verici yaşanılması hoş bi andır benceMerhaba kızlaaaaar,
30. Haftadan sonra kendimi yürüyen göbek gibi hissetmeye başladımTekmeler daha da güçlendi. Birde baya baya balıklıyoruz. Şimdi diceksiniz ki balıklamakta neyin nesi. Yani en fazla öyle tarif edebiliyorum. Bi yerde oturmus takılırken benim oğlan; birden başka tarafa fırtlıyor. Böyle iç gıcıklayıcı bişey. Cok keyifli Hah iste ben ona balıklamak diyorum. Hastane çantalarımız hazır. Psikolojik olarak hazırlanmaya devam ediyorum. Ara ara Göktuğ ile de anlasma yapmaya calisiyorum. Oglum diyorum bak; hazir olunca kop gel buraya. En hazır hissettigin an annecigin seni burda bekliyor diyorum. Inşallah mızıkçılık yapmaz. (Babasına çekmediyse tabii)
Sizler neler yaşıyorsunuz?
Amin canımmmm inşallahDaha 16.haftalığım cinsiyetini öğrendik. Inşallah benim prensesimde öyle tekmeler annesini.Çok mutluluk verici yaşanılması hoş bi andır bence
Amin inşallah hepsi sağlıkla gelsinnAmin canımmmm inşallahooo prenses mi geliyor. Isim telaşına düşersin şimdi. Of en zor kısımlardan biri. Sağlıkla kucaklarımıza alalım ins
Cinsiyetini ögrendigimizden beri bi isim belirledik ve hıc değiştirmedik. Kız olsa daha zor olurdu sanırım ona bu kadar kolay karar veremezdik . Paşamın adı Göktuğ olacak inşallahAmin inşallah hepsi sağlıkla gelsinnOglușuna ısim seçtin mi ne olacak ismi
Oyy ismiyle yaşasın. Ömrü uzun olsun. Bende kızçeme isim bakmaya başladım yavaş yavaş.Cinsiyetini ögrendigimizden beri bi isim belirledik ve hıc değiştirmedik. Kız olsa daha zor olurdu sanırım ona bu kadar kolay karar veremezdik sanırım. Paşamın adı Göktuğ olacak inşallah
Valla çok zor. Allah kolaylık versinOyy ismiyle yaşasın. Ömrü uzun olsun. Bende kızçeme isim bakmaya başladım yavaş yavaş.
Kız isimleri listesi vardı. Ordan beğendiklerini seçtim. Burdaki açılan konulardan baktım güzel olanları seçtim. 300 tane isim seçmişim. Eşim bir tane bebeğimiz olacak hatırlatirim diyoValla çok zor. Allah kolaylık versinben sıramı savdım o konuda.
Hey maşallaaah o nasıl seçmek kız öyle. AbaaavvvvKız isimleri listesi vardı. Ordan beğendiklerini seçtim. Burdaki açılan konulardan baktım güzel olanları seçtim. 300 tane isim seçmişim. Eşim bir tane bebeğimiz olacak hatırlatirim diyo
ay inşallah sen bu kadar erken yasamazsin canim ben uykudan uyandim ve doguruyorum sandim o kadar siddetliydi. Az kaldi sağlıkla kucagimiza alicaz insallah bebislerimiziValla bazen kendisine yer açıcam diye öyle bir ittiriyorki ama ben yine de seviyorum o hallerini. Her türlü tatlı geliyor yani canımçok az denk geldim bende öyle bi sancıya belli belirsiz. O yüzden oluyor da diyemiyorum olmuyor da. Çatı ağrım inanılmaz var ama. Onu net söyleyebilirim tatlım ay doğum bana daha cok değişik bi heyecan veriyor. Stres gibi değilde böyle kavuşma gibi. Vuslat gibi
Yavaş yavaş bende hissederim heralde ağrıları. Amin canım inş alalım hepimiz kucağınıza sağlıkla. 19 unda randevum var o zaman düşürür belki 2 haftaya şimdilik birşey yok gibi. 5 haziranda 1770 gr di. Boyunu hatırlamıyorum valla ya sanırım 45 cm civarı tatlım.ay inşallah sen bu kadar erken yasamazsin canim ben uykudan uyandim ve doguruyorum sandim o kadar siddetliydi. Az kaldi sağlıkla kucagimiza alicaz insallah bebislerimizibu arada kontrollerin falan 2 haftaya dustumu bide bebisinin kilosu boyu nasıl canim benimki 2 hafta önce 45 cm 1650 gr. Dı
Bizim bebisler uzun boylu olucak belli kiYavaş yavaş bende hissederim heralde ağrıları. Amin canım inş alalım hepimiz kucağınıza sağlıkla. 19 unda randevum var o zaman düşürür belki 2 haftaya şimdilik birşey yok gibi. 5 haziranda 1770 gr di. Boyunu hatırlamıyorum valla ya sanırım 45 cm civarı tatlım.
Ah işte belki yanlış hatırlıyorum emin değilim. Kontrole bi gittiğimde sorarım canimBizim bebisler uzun boylu olucak belli ki
Tamam canmAh işte belki yanlış hatırlıyorum emin değilim. Kontrole bi gittiğimde sorarım canim
Anlaştık tatlimTamam canmhaberdar ederiz birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?