30. haftadayım göğüslerimden turuncu ile sarı arası renkte sıvı geliyor

kaizen

07,09,2010oğluşum geldi:)
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2008
87
0
296
Kütahya
doktora gitmem yada danışmam gerekir mi yoksa normal bi durummu çok fazla değil üzerine yatınca falan geliyo hem her gün de gelmiyo

yanlış bilgi vermek istemem ama normal olduğunu sanıyorum.. sütün şimdiden geliyor anladığım kadarıyla maşallah.. sıkmayı hiç tavsiye etmiyorlar, çünkü kasılma ve dolayısıyla erken doğuma sebep olabilir..

Bende 32. haftayı tamamlıyorum bugün ama bende daha sadece banyodan bayoya oluşan sarı bir tortu oluşuyo hepsi bu,umarım sütlenirim zamanı geldiğinde

normal cnm bunlar, bende de oluyor. kaçıncı haftamda başladığını hatırlamıyorum. sıkma onları, antibiyotik özelliği varmış, bebeğin emmesi gerek onlar.

bendede 20. haftadan beri gelio sarımsı su gbi bn sordum dr.uma normal dedi şimdi 28. haftam bitti:)

Benden de geliyor 32.haftadan beri. Bebek için çok faydalıymış ve sıkmamak gerekiyormuş diğer arkadaşlarında yazdığı gibi.

evet sıkmak kasılmalarla doğumun başlamasına neden olabilir kızlar sıkmayın kendisi akarsa aksın:)

benimde 20. haftadan beri geliyordu.bi kaç kişi çok sütüm olacağını söylemişti ama bu da yanlış bi bilgiymiş.çok az sütüm geliyordu.göğüs ucu ince olanlar da olurmuş. göğüs sütü tutamıyor.

hiç sıkmıyorum da sağ yada soluma yan yatınca kendisi sıkışıp geliyo süt salgılanmasını sağlayan prolaktin hormonu doğumda rahmin kasılmasını sağlıyoı diye biliyorum doktora sormayada fırsatım olmadı bi türlü inşallah bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…