Kızlar kilo almak gerek iyi falan yaziyo her yerde ama bn nerdeyse 8. Ay ima gircem yarım kilo bile almadım ama bebeğim kilo alımı iyi olması gerektiği gibi normalde kiloluyum zaten 85 kilo ile hamile kaldım hala 85
Bende ay başına 1 kilo aldım yani toplamda 5 kilo aldım. Kimse hamile olduğumu anlamadı bu aya kadar. Bebeğin kilosu çok iyi kendine değil bebeğe alıyorsun çok güzel dedi doktor. Ama senin hiç almaman garip geldi bana . Doktoruna sordun mu o ne diyor bu duruma ?
En son gittiğimde sormuştum doktor hiç bi sıkıntı yok sadece bebeğe bakıyorsun dedi ama bebek kilo alırken aynı zamanda bn veriyorum bu garip yine gidince sorcam
Kızlar kilo almak gerek iyi falan yaziyo her yerde ama bn nerdeyse 8. Ay ima gircem yarım kilo bile almadım ama bebeğim kilo alımı iyi olması gerektiği gibi normalde kiloluyum zaten 85 kilo ile hamile kaldım hala 85
Zaten biraz kilonuz varmis o sebeple almamissinizdir bir sakinca olsa doktorunuz soylerdi kilosu olanlar daha az aliyor
Keske bende almasam ne mutlu olurdumbunlaru birde vermek var bosverin saglikli olun yeter
Kafa karisiyo ışte normalde kilo almaya çok meyilli biriyim hamile kalırsam 100 falan olurum diyodum şimdi durum bu yine gidince sorunca dediğiniz gibi sorun olsa doktor sylerdi