30 HAFTALIK GEBELIK YARDIM !!!

nisanyagmurumm

Bakışın güzelse hayatında güzeldir...
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
2.442
4.161
53
34
kızlar bugün kahverengi akintim oldu çok az da kirmizilik vardı içinde benim bu durumda ne yapmam gerekir böyle bir şey yaşayan var mi

ağrım sizim yok ama tedirgin oldum yarın doktora gitsem diyorum acil de doğru düzgün doktor da bulamıyor insan

Yarını bekleme hemen git. Rahim ağzı açılmış olabilir
ama sancim yok alttan muayene ederler diye korkuyorum çatı muayenesi falan o daha da açılmayı tetikliyormus diye napicam bilemiyorum yarın gitsem çok büyük sorun olur mu

ama sancim yok alttan muayene ederler diye korkuyorum çatı muayenesi falan o daha da açılmayı tetikliyormus diye napicam bilemiyorum yarın gitsem çok büyük sorun olur mu
Ağrın olmayabilir bu bir gösterge değil. Alttan muayene etsinler ne olacak ben 2 haftada bir oluyorum. Bence hemen gitmelisin. Kanama bu ötesi var mı?

kızlar bugün kahverengi akintim oldu çok az da kirmizilik vardı içinde benim bu durumda ne yapmam gerekir böyle bir şey yaşayan var mi
Canim korkutmak istemem ama aynisi bende de olmustu 31. Haftamda umursamadim 1 gun sonra gece sancim basladi doktora gittim 3 cm acilma olmus. Ignelerle durdurmaya çalıştılar olmadi 31+5de dogum yaptim . Bencede bekleme acil git doktora en azindan icin rahatlamış olur

29 da lekelenmem oldu kahve. Hiç ağrım sızım yoktu. Nst de Doğum sancılarım çıktı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…