Duygusal Derinlik, Zihinsel Savaşlar ve Ani Uyanışlar
Bu hafta gökyüzü hem zihinsel hem de duygusal düzlemde bizi derinleşmeye, uyanmaya ve dönüşmeye davet ediyor. Haftaya Başak burcundaki Ay ve Mars kavuşumuyla oldukça enerjik, çalışkan ama gergin bir atmosferle başlıyoruz. Zihin fazlasıyla analitik çalışırken, detaylara takılmak çatışmaları da beraberinde getirebilir.
Hafta ortasında Terazi burcundaki Ay, Satürn ve Neptün ile karşıt açı yaparak içsel kararsızlıkları, ilişkilerde duygusal yorgunlukları ve gerçeklerden kaçma isteğini tetikleyebilir. Özellikle 1 Temmuz gecesi rüyalar oldukça etkileyici olabilir; bilinçaltı mesajlar aktif olacak.
4 Temmuz Cuma, haftanın en dikkat çeken günü:
Venüs, Boğa burcunda Uranüs ile kavuşuyor → İlişkilerde sürpriz gelişmeler, ani bağlanmalar ya da kopuşlar mümkün. Maddi konularda beklenmedik iniş-çıkışlar yaşanabilir.
Aynı gün Venüs akşam saatlerinde İkizler burcuna geçiyor → Aşk ilişkilerinde iletişim ve zihinsel uyum önem kazanmaya başlıyor. Flörtöz, meraklı ve sosyal bir dönem başlıyor.
Ayrıca Merkür (Aslan) – Plüton (Kova) karesi kesinleşiyor → Bu açı, iletişimde manipülasyon, güç savaşları ve fikir çatışmalarını gündeme getirebilir. Ego temelli tartışmalardan kaçınmak önemli.
Hafta sonunda Ay Akrep’te ilerlerken, duygular derinleşiyor, sezgiler keskinleşiyor. Pazar günü içe dönmek, ruhsal temizlik yapmak ve kendinle yüzleşmek için uygun bir zaman olabilir.
Haftanın Teması:
“Derinleş, fark et, serbest bırak.”
Zihinsel kalıpları kırmaya, duygusal yükleri dönüştürmeye ve ilişkilerde özgürleşmeye hazır mısın?
30 Haziran 06 Temmuz 2025 Haftalık Koç Burcu Yorumları
Haftaya iş odaklı, hızlı bir tempo ile başlıyorsun. Ay–Mars kavuşumu seni çalışkan kılarken, aynı zamanda sabırsızlık ve detaylara fazlaca takılma gibi bir eğilim de yaratabilir. Haftanın ortasında ilişkilerde denge arayışın artarken, özellikle Perşembe ve Cuma günleri fikir çatışmalarına dikkat: Söylediklerin sandığından daha etkili olabilir. Haftanın sonunda iç dünyana dönmek, sezgilerini dinlemek ve ruhsal olarak güçlenmek için çok uygun bir atmosfer var.
Aşk:
İlişkilerde tutku artıyor fakat karşılıklı güç savaşlarına dikkat. Venüs–Uranüs kavuşumu sürpriz karşılaşmalar getirebilir. Beklenmedik birinden mesaj almak ya da ani bir yakınlaşma yaşamak olası. Mevcut bir ilişki içindeysen, özgürlük ihtiyacı artabilir. Sözlerinle kırmadan sınır çizebilmen bu haftanın en kıymetli becerisi olacak.
İş/Para:
Yeni projeler, detay gerektiren işler ve organizasyonel konular seni meşgul edebilir. Merkür–Plüton karesi özellikle iş ortamında fikir dayatmalarına veya manipülatif konuşmalara karşı uyanık olmanı gerektiriyor. Maddi açıdan ise hafta ortasında beklenmedik bir harcama ya da ani bir gelir gündeme gelebilir.
Haftalık Öneri + Olumlama:
Öneri: Bu hafta kontrol etmek yerine yönlendirmeyi öğren. Derin nefesler, sakin ifadeler sana kazandıracak.
Olumlama: “Zihinsel gücümle değil, kalbimin rehberliğiyle ilerliyorum. Değişime açığım.”
30 Haziran 06 Temmuz 2025 Haftalık Boğa Burcu Yorumları
Bu hafta senin için adeta bir uyanış haftası. Haftaya iç dünyanda düzen kurmak isterken biraz gergin başlayabilirsin. Ancak haftanın en önemli gökyüzü olayı seni doğrudan etkiliyor: Venüs–Uranüs kavuşumu burcunda gerçekleşiyor! Bu, ilişkilerde ve estetik/maddi seçimlerde seni şaşırtabilecek gelişmeler getirebilir. Aynı gün Venüs’ün İkizler’e geçmesiyle enerjin biraz daha hafifliyor. Hafta sonuna doğru duygular derinleşebilir, bazı gizli korkularınla yüzleşebilirsin.
Aşk:
Aşk hayatında sürprizli bir dönemdesin. Kalbin bir anda hızla çarpabilir, hiç beklemediğin biri seni etkileyebilir. Mevcut ilişkide ise ani kararlar almamaya dikkat: “Artık dayanamıyorum!” deyip köprüleri yakmak kolay ama pişmanlık getirebilir. Bu hafta kalbini dinle ama sabırsızca değil; farkındalıkla.
İş/Para:
Yaratıcılığının yükseldiği bir haftadasın. Ancak Venüs–Uranüs etkisiyle ani harcamalar veya teknolojiye yönelik yatırımlar gündeme gelebilir. Merkür–Plüton karesi, özellikle işle ilgili bir konuşmada baskı hissetmene neden olabilir. Kendi fikrini savun ama savaşmadan. Maddi konularda hızlı kararlar yerine danışarak ilerle.
Öneri: Hayat seni şaşırtmak üzere… Kontrollü olmak isterken değişimi ıskalama.
Olumlama: “Değişimi sevgiyle kabul ediyorum. Her yeni gelişme beni özgürlüğüme daha çok yaklaştırıyor.”
30 Haziran 06 Temmuz 2025 Haftalık İkizler Burcu Yorumları
Hafta başında zihinsel olarak biraz içe dönük ve eleştirel olabilirsin. Detaylar seni yorabilir, özellikle ev veya aileyle ilgili sorumluluklar artabilir. Ancak haftanın en dikkat çeken değişimi sana nefes aldırıyor: Venüs Cuma akşamı burcuna geçiyor! Bu geçişle birlikte hem ilişkiler hem de görünümün açısından dikkat çekici bir döneme giriyorsun. Hafta sonunda ise Ay’ın Akrep’te ilerlemesi, günlük rutinlerinde dönüşüm ihtiyacı yaratabilir.
Aşk:
Venüs’ün burcuna geçmesiyle flört enerjin yükseliyor. Girdiğin ortamlarda kolayca ilgi toplayabilir, yeni tanışmalar yaşayabilirsin. İlişkisi olanlar için ise romantik jestler yapmak ya da küçük sürprizler ilişkiye renk katabilir. Ancak hafta ortasındaki Merkür–Plüton karesi, kıskançlık veya fikirsel inatlaşmaları tetikleyebilir. Sözlerin güçlü, o yüzden dikkatli kullan.
İş/Para:
İletişim gezegeni Merkür’ün Plüton ile sert açısı seni özellikle dijital platformlarda, sözlü anlaşmalarda veya belgelerle ilgili işlerde dikkatli olmaya çağırıyor. Hafta başında işleri toparlamak için güzel bir zemin var ama fazla detaycılığa kapılmamalısın. Cuma’dan sonra finansal anlamda yaratıcı fikirler geliştirebilir, kazanç fırsatlarını daha net görebilirsin.
Öneri: Parlamaya hazırlan ama fikirlerini zorla kabul ettirme. Hafiflik senin doğanda var.
Olumlama: “Işığımı paylaşmak için özgürüm. Zihnim açık, kalbim cesur.”
30 Haziran 06 Temmuz 2025 Haftalık Yengeç Burcu Yorumları
Haftaya biraz içe çekilmiş, duygusal ama çözüm odaklı başlıyorsun. Ay–Mars kavuşumu seni içsel bir temizlik ve yeniden yapılanma enerjisine itebilir. Ancak hafta boyunca özellikle Merkür’ün Aslan burcundan yaptığı Plüton karesi, kendini ifade ederken baskı hissine neden olabilir. Cuma günü Venüs’ün İkizler’e geçişiyle duygularını daha hafif ve yüzeysel tutmak isteyebilirsin. Hafta sonu ise Ay Akrep’te ilerliyor; tutkular, sezgiler ve yüzleşmeler derinleşiyor.
Aşk:
İlişkilerde gizli kalan duygular su yüzüne çıkabilir. Partnerinle aranda konuşulmamış konular varsa bu hafta onları ele alman gerekebilir. Eski bir aşkla ilgili rüya, mesaj ya da içsel bir farkındalık yaşaman mümkün. Yeni aşklar için Venüs İkizler’deyken göz önünde olmayan ortamlarda tanışmalar olabilir. Sakince gözlemle.
İş/Para:
Bu hafta maddi konularda sezgilerine güvenebilirsin ama ani kararlar almaktan kaçın. Özellikle Merkür–Plüton karesi nedeniyle iş ortamında manipülasyon veya fikir çatışmaları yaşanabilir. Haklı olsan bile tartışmaya girmeden sınırlarını net çizmen daha kazançlı olur. Hafta sonuna doğru yaratıcı projelere yönelmek, finansal dönüşüm için fırsat olabilir.
Öneri: İç sesini bastırma, ama duygularını da başkalarının gölgesinde bırakma.
Olumlama: “Sezgilerime güveniyorum. Duygularım bana yol gösteriyor, dönüşümden korkmuyorum.”
30 Haziran 06 Temmuz 2025 Haftalık Aslan Burcu Yorumları
Haftaya maddi konulara, güvenliğe ve üretkenliğe odaklanarak başlıyorsun. Ancak haftanın esas dikkat çekici enerjisi sana Merkür üzerinden geliyor. Merkür Aslan burcundayken, Cuma günü Plüton ile kare açı yapıyor; bu da söylemlerinde gücü abartmana ya da karşı tarafla fikir savaşı yaşamana neden olabilir. Kendini ifade etme arzun yüksek ama egosal çıkışlara dikkat. Venüs’ün İkizler burcuna geçmesiyle sosyal çevren canlanıyor; daha esnek, neşeli ve flörtöz bir enerji devreye giriyor.
Aşk:
İlişkilerde sahne senin ama her parladığın yerde alkış beklememelisin. Merkür–Plüton karesi, “ya benim dediğim ya hiç” hissi yaratabilir. Özellikle partnerinle olan iletişimde güç oyunlarından kaçın. Bekâr Aslanlar için Venüs’ün İkizler’e geçmesi yeni flörtler, arkadaş ortamında gelişen tanışmalar anlamına geliyor.
İş/Para:
Kendini öne koyma arzun artıyor. Projelerini duyurmak, fikirlerini anlatmak istiyorsun ama bu hafta “dinlemeyi” de öğrenmek gerekiyor. Zira Plüton karesi seni fikir dayatmalarına sürükleyebilir. Hafta ortasında finansal konularda dikkatli ol; hızlı harcamalar ve ani yatırımlar risk taşıyabilir. Hafta sonu ise iç dünyanda planlarını sadeleştirmek iyi gelebilir.
Öneri: Güçlü görünmek zorunda değilsin. Gerçek etki, içten gelenle yaratılır.
Olumlama: “Kendimi sevgiyle ifade ediyorum. Gücüm şefkatle birleştiğinde kalplere ulaşırım.”
30 Haziran 06 Temmuz 2025 Haftalık Başak Burcu Yorumları
Haftaya kendi burcunda Ay–Mars kavuşumuyla başlıyorsun: bu hem enerjik hem de biraz stresli bir başlangıç olabilir. Hızlı hareket etmek isterken eleştirel bakış açın çevrenle çatışmana neden olabilir. Hafta ortasında ilişkilerde dengeyi korumak isteyebilir, duygusal kararlarla mantıklı çözümler arasında sıkışabilirsin. Venüs’ün Cuma günü İkizler burcuna geçişi, seni daha görünür kılıyor; özellikle iş dünyasında dikkat çekebilirsin. Hafta sonu ise içsel dönüşüm zamanı: duygular yüzeye çıkabilir.
Aşk:
İlişkilerde netlik ihtiyacın artıyor. “Ya hep ya hiç” demek yerine, neye gerçekten ihtiyacın olduğunu sorgulamalısın. Venüs’ün İkizler’e geçmesiyle birlikte otorite figürleriyle ya da iş ortamında biriyle yakınlık doğabilir. Merkür–Plüton karesi, ilişki içinde güç savaşlarını tetikleyebilir. Açık ve şeffaf iletişim bu hafta çok önemli.
İş/Para:
Haftanın ilk günleri iş temposu yüksek. Ancak fazla detaycılık, hata bulma eğilimi veya mükemmeliyetçilik enerjiyi aşağı çekebilir. Cuma gününden itibaren dikkatler üzerinizde; Venüs kariyer alanınızı aydınlatıyor. Merkür–Plüton karesi, iş ortamında fikir çatışmalarına dikkat çekiyor. Kritik toplantı ve yazışmalarda sözcükleri dikkatle seçmek faydalı olur.
Öneri: Fazla analiz, duygularını gölgeleyebilir. Bu hafta hissetmeyi de hatırla.
Olumlama: “Zihnimi sevgiyle sakinleştiriyorum. İçsel gücümle üretkenliğimi dengeliyorum.”
30 Haziran 06 Temmuz 2025 Haftalık Terazi Burcu Yorumları
Hafta senin burcunda Ay’ın ilerlemesiyle başlıyor. Bu da seni daha duygusal, hassas ama aynı zamanda ilişkilere odaklı bir hale getiriyor. Ancak 1 Temmuz günü Ay’ın Satürn ve Neptün ile karşıt açısı, içsel kararsızlık, sorumluluklarla duyguların çatışması gibi konuları gündeme getirebilir. Cuma günü Venüs’ün İkizler’e geçişi ise sana nefes aldırıyor: zihinsel uyum, seyahat ve eğitim konularında güzel gelişmeler olabilir. Hafta sonu ise derinleşme zamanı.
Aşk:
İlişkilerde biraz kararsız, biraz da kırılgan olabilirsin. Özellikle haftanın ilk günlerinde “beni gerçekten anlıyor mu?” sorusu zihninde yankılanabilir. Ancak Venüs’ün İkizler’e geçişiyle birlikte aşk daha keyifli, daha hafif bir forma bürünüyor. Yurt dışı bağlantılı, farklı kültürlerden biriyle tanışmak ya da entelektüel paylaşımlarla yakınlaşmak mümkün.
İş/Para:
Hafta ortasında içsel sorgulamalar iş ortamına yansıyabilir. Yeterince üretken miyim? Takdir ediliyor muyum? gibi sorularla boğulma. Cuma gününden itibaren yaratıcı fikirlerin, sunumların ve yazılı işlerin daha çok dikkat çekeceği bir dönem başlıyor. Eğitim, sosyal medya veya hukukla ilgili alanlarda güzel fırsatlar çıkabilir.
Öneri: Dengeyi başkalarının taleplerinde değil, kendi merkezinde ara.
Olumlama: “Huzuru önce içimde buluyorum. Sezgilerim ve aklım uyum için
30 Haziran 06 Temmuz 2025 Haftalık Akrep Burcu Yorumları
Haftaya biraz içsel sorgulamalarla başlayabilirsin. Kontrol edemediğin durumlar seni huzursuz hissettirebilir. Ancak asıl etkiyi Cuma günü hissetmeye başlıyorsun: Ay 12:00’den sonra Akrep burcuna geçiyor ve senin için duygusal olarak oldukça güçlü bir dönem başlıyor. Aynı gün Merkür–Plüton karesi, aile ya da iş çevrenden biriyle yoğun bir fikir çatışması yaratabilir. Hafta sonu ise sezgilerin keskinleşiyor, ruhsal bir dönüşüm enerjisi seni çağırıyor.
Aşk:
İlişkilerde ya tamamen bağlılık ya da tamamen kopuş isteği arasında gidip gelebilirsin. Venüs–Uranüs kavuşumu seni ani duygusal kararlar almaya teşvik edebilir. Özellikle karşı tarafın tutarsız davranışları seni tetikleyebilir. Cuma sonrası iletişimdeki açıklık sana iyi gelecek. Yeni tanışmalarda sezgilerine güven: Gerçeği baştan sezeceksin.
İş/Para:
Merkür–Plüton karesi, iş ortamında güç savaşlarına veya fikir dayatmalarına dikkat etmen gerektiğini söylüyor. Bu hafta liderlik ederken karşı tarafı da dinlemeyi unutmamalısın. Cuma günü Venüs’ün İkizler’e geçişiyle ortaklı kazançlar, yatırım planları ve kredi-borç meseleleri daha çok gündeme gelebilir. Risk almadan önce detaylı düşün.
Öneri: Sezgin kuvvetli ama kıskançlık tuzağına düşmemeye dikkat. Gücün, şefkatle dengelenmeli.
Olumlama: “Kendi içimdeki derinliğe güveniyorum. Duygularımı sevgiyle dönüştürmeyi seçiyorum.”
30 Haziran 06 Temmuz 2025 Haftalık Yay Burcu Yorumları
Haftaya sosyal çevrende hareketlilikle başlayabilirsin ancak içsel olarak biraz yorulmuş, “ben ne istiyorum?” sorusuna dönmüş olman mümkün. Hafta ortası ilişkilerde uyum ararken, yüzeyde kalmamaya dikkat etmelisin. Cuma günü hem Merkür–Plüton karesi hem de Venüs’ün İkizler burcuna geçişi seni doğrudan etkiliyor: iletişim dilin, ilişkiler ve karşılıklı anlaşmalar bu haftanın ana teması haline geliyor. Hafta sonunda içe dönmek, sezgilerine alan açmak iyi gelecek.
Aşk:
İlişkilerde karşı tarafın talepleri artarken, sen özgürlük ihtiyacını daha güçlü hissedebilirsin. Venüs’ün tam karşıt burcuna geçmesiyle birlikte aşk hayatın hareketleniyor: yeni tanışmalar, geçmişte kaldığını düşündüğün biriyle yeniden karşılaşmalar söz konusu olabilir. İlişkisi olanlar içinse iletişim kanallarını açık tutmak, yanlış anlamaları önler.
İş/Para:
Ortaklı işler, sözleşmeler, sunumlar veya görüşmeler bu hafta oldukça yoğun geçebilir. Merkür–Plüton karesi, seni ikna etme veya yönlendirme çabalarına karşı tetikte olmaya çağırıyor. Aynı zamanda senin de kelimelerin çok etkili; bilinçli kullanırsan büyük fark yaratabilirsin. Hafta sonu dinlenmek ve zihnini boşaltmak sana iyi gelecektir.
Öneri: İletişim senin süper gücün; ama yönlendirmekle yönetmek arasındaki farkı unutmamalısın.
Olumlama: “İfade ettiklerim, hakikatle uyumlu. Duygularımı bilgelikle paylaşıyorum.”
30 Haziran 06 Temmuz 2025 Haftalık Oğlak Burcu Yorumları
Bu hafta senin için sorumluluklar ve düzen kurma temaları ön planda. Haftaya kariyer hedeflerine odaklanarak başlıyorsun. Ancak özellikle Cuma günü gökyüzü seni fikirsel olarak zorlayabilir: Merkür (Aslan) ile Plüton (Kova) karesi, finansal konularda veya özel yaşamında birinin sana baskı uygulaması ya da senin yönlendirme çabalarınla ilgili yüzleşmeler getirebilir. Aynı gün Venüs’ün İkizler burcuna geçmesiyle birlikte günlük işlerde daha keyifli, akışkan bir dönem başlıyor.
Aşk:
Bu hafta aşkta kararlılık arıyorsun ama karşı tarafın inişli çıkışlı tavırları sabrını zorlayabilir. Venüs–Uranüs kavuşumu seni aşk hayatında şaşırtabilir: beklenmedik bir duygusal uyanış ya da “ben bunu istemiyorum artık” deme ihtimali var. Cuma’dan itibaren gündelik hayattaki keyifleri birlikte paylaşabileceğin ilişkiler seni daha çok tatmin edebilir.
İş/Para:
Merkür–Plüton karesi maddi kaynaklar, ödemeler ve işbirlikleriyle ilgili konularda baskı yaratabilir. Güç mücadelesine girmemeye, olayları kişiselleştirmemeye dikkat et. Hafta ortası işte detaylara hâkimiyetin yüksek ama kontrolü bırakmakta zorlanabilirsin. Venüs’ün İkizler’e geçmesiyle birlikte iş yerindeki iletişim, sunumlar ve yazılı işler öne çıkıyor.
Öneri: Bazen çözüm üretmek yerine sadece dinlemek gerekir. Her krizi kontrol etmen gerekmiyor.
Olumlama: “Olaylara açıklıkla bakıyorum. Gücümü sakince ve bilgece kullanıyorum.”
30 Haziran 06 Temmuz 2025 Haftalık Kova Burcu Yorumları
Bu hafta seni hem zihinsel hem de ilişkisel anlamda oldukça aktif bir atmosfer bekliyor. Hafta başında uzaklarla, eğitimle veya uzun vadeli planlarla ilgili düşünceler ön planda olabilir. Ancak Cuma günü oldukça kritik: Merkür Aslan burcundayken senin burcundaki Plüton’la kare açı yapıyor. Bu, ilişkilerde ve ortaklıklarda güç savaşları, fikir çatışmaları ya da duygusal manipülasyonlara açık bir gün olabilir. Aynı gün Venüs’ün İkizler burcuna geçmesiyle enerjin yeniden hafifliyor; eğlenmek, flört etmek, yaratıcı fikirlerle ilgilenmek seni yeniden motive edecek.
Aşk:
İkili ilişkilerde bu hafta netleşme ihtiyacı duyabilirsin. Merkür–Plüton karesi “kontrol mü sevgi mi?” sorusunu gündeme getirebilir. Biri üzerinde baskı kurma ya da tam tersi, onun gölgesinde kalma gibi temalar açığa çıkabilir. Venüs’ün İkizler’e geçmesiyle ise flört enerjin canlanıyor; yeni tanışmalar, sosyal ortamlarda gelişen romantik kıvılcımlar mümkün.
İş/Para:
Özellikle ortaklı projelerde ya da ekip çalışmasında fikir çatışmalarına açık bir haftadasın. Otorite figürleriyle olan diyaloglarda kelimelere dikkat; söylediklerin çok güçlü algılanabilir. Cuma’dan itibaren iletişim, reklam, yaratıcılık ve sosyal medya gibi alanlarda fırsatlar açılabilir. Fikirlerini ifade ederken dinlemeyi de unutma.
Öneri: Bazen en güçlü duruş, geri çekilerek gözlemlemektir. Sessizlik de iletişimin bir parçasıdır.
Olumlama: “İfade gücüm içsel huzurumla dengeli. Sözlerim ışık taşıyor, sevgi yayıyor.”
30 Haziran 06 Temmuz 2025 Haftalık Balık Burcu Yorumları
Haftaya ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konular ön planda başlayabilirsin. Ancak özellikle 1 Temmuz Salı günü, Ay Terazi’deyken senin burcundaki Satürn ve Neptün ile karşıt açı yapıyor. Bu, duygusal olarak karmaşa ve kararsızlık yaratabilir. Sezgilerin güçlü olsa da zihinsel netlik eksikliği dikkatini dağıtabilir. Cuma günü ise Merkür–Plüton karesi seni bilinçaltından vurabilir: bastırdığın bir öfke ya da düşünce, ani şekilde açığa çıkabilir. Venüs’ün İkizler burcuna geçmesiyle aile, yuva ve iç dünyanda güzelleştirme arzun artıyor.
Aşk:
Duygusal derinlik ve romantik hayal gücün yüksek. Ancak bu hafta özellikle ilişkilerde kendini anlatmakta zorlanabilirsin. “Anlıyor ama hissetmiyor” duygusu seni yalnızlaştırabilir. Venüs’ün İkizler’e geçmesiyle birlikte ev içi ilişkiler, aileyle bağlar veya geçmişten gelen aşklar gündeme gelebilir. Evde vakit geçirmek, birlikte dekorasyon yapmak veya duyguları paylaşmak iyi gelebilir.
İş/Para:
Merkür–Plüton karesi, perde arkasında dönen işler ya da bilinçaltını tetikleyen konularla seni uğraştırabilir. Bu hafta mantığınla kalbin çelişebilir. Özellikle işle ilgili geri planda yürüttüğün süreçlerde ani tepkilerden kaçın. Cuma’dan sonra evden çalışma, yaratıcı içerikler üretme veya sanatsal faaliyetlerle gelir elde etme konusunda destekleyici bir dönem başlıyor.
Öneri: Sessizleş ve iç sesini dinle. Kalbinle iletişim kurmadan başkalarını anlayamazsın.
Olumlama: “Sezgilerim rehberimdir. İçimdeki sessizlikte tüm cevaplar saklıdır.”