Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Merkezleri30 ocak transfer olanlar kızlar :)
30 ocak 5. Gün tek embriyo transferim oldu progestan iğne kullanıyorum bide vitamin olarak invity plus ve redostim kullanıyorum. Bu 2. Transferim cok değisik duygular icerisindeyim bu gülüyorum bi ağlıyorum aşırı korku var icimde. 30 ocakta transfer olan var mı?
29 ocakta 5.gün embriyosu transfer edildi. Hiç belirtim yok bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bende hergün progestan iğne oluyorum ayrıca kan sulandırıcı iğnemde var. Estroferm coraspirin ve progestan fitile devam. İçimden bir his olmadı diyor. Pazar günü kan testi vericem herşeyin hayırlısı
29 ocakta 5.gün embriyosu transfer edildi. Hiç belirtim yok bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bende hergün progestan iğne oluyorum ayrıca kan sulandırıcı iğnemde var. Estroferm coraspirin ve progestan fitile devam. İçimden bir his olmadı diyor. Pazar günü kan testi vericem herşeyin hayırlısı
30 ocak 5. Gün tek embriyo transferim oldu progestan iğne kullanıyorum bide vitamin olarak invity plus ve redostim kullanıyorum. Bu 2. Transferim cok değisik duygular icerisindeyim bu gülüyorum bi ağlıyorum aşırı korku var icimde. 30 ocakta transfer olan var mı?
Bende kasık ağrısı bide gaz sıkısması, şişkinlik var en basından beri baska da belirti falan yok. Kötü düsünme dicem de iste cok iyi anlıyorum seni. Benim 2. Transferim bu ilkinde benimde icimde o kötü his vardı suan ne hissettiğimi de bilmiyorum sadece cidden bu sefer olumsuz bisi düsünmemeye calısıyorum.
Ayy hadi bakalım transfere kadar zaman bi sekilde geciyo da transferden sonra o 12 gün asla gecmiyo
İnsallah hayırlısıyla seninde transferin cok güzel gecer
Ayy hadi bakalım transfere kadar zaman bi sekilde geciyo da transferden sonra o 12 gün asla gecmiyo
İnsallah hayırlısıyla seninde transferin cok güzel gecer