30 ocak'ta adet oldum sonra çatlatma iğnesi oldum testimi yorumlar mısınız

ahsenn3831

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2024
17
2
1
31
IMG_20240219_202313.webp

İğnenin etkisinden olma ihtimali çok yüksek. Daha yerleşmemiş bile olabilir. Bende çarşmba günü çatlatma iğnesi yaptım. Doktorum 23 şubatta progesteron için hap kullan 10gün 3 martta test yap dedi

İğnenin etkisinden olma ihtimali çok yüksek. Daha yerleşmemiş bile olabilir. Bende çarşmba günü çatlatma iğnesi yaptım. Doktorum 23 şubatta progesteron için hap kullan 10gün 3 martta test yap dedi
Ya evet bence de çok erken de testi böyle görünce bir sormak istedim bir de dediğiniz o hap nedir hiç duymadım

Ya evet bence de çok erken de testi böyle görünce bir sormak istedim bir de dediğiniz o hap nedir hiç duymadım
İğnenin etkisi 10 gün sonra geçiyomuş o yüzden bence en sağlıklısı 14. Gün yapmanız. Ben 3 mart kadar direnmeye çalışacağım😬 duphaston diye bi hap verdi bende tam bilmiyorum.

İğnenin etkisi 10 gün sonra geçiyomuş o yüzden bence en sağlıklısı 14. Gün yapmanız. Ben 3 mart kadar direnmeye çalışacağım😬 duphaston diye bi hap verdi bende tam bilmiyorum.
A ahsenn3831 duphaston hem adet söktürücü gebeliğe engel olmayan cinsten aynı zamanda gebelik varsa tutunmaya yardımcı olurmuş

Bende 28 şubatta regl oldum ve 10 şubatta çatlatma iğnesi vurdum . Şuan 9.gün ve benimde göğüslerimde dokununca uçlarında değil de yanları ve içinde derin bir sızı var. Muhtemelen iğnenin etkisi. Ben yaşancı pozitif görürüm diye test falan yapmıyorum :) 24 şubatta yapmayı planlıyorum dayanabilirsem;) inşallah Rabbim hayırlısı ile isteyen herkese nasip etsin. Konuyu kaçırmazsam sonucu da yazarım inşallah

Bende 28 şubatta regl oldum ve 10 şubatta çatlatma iğnesi vurdum . Şuan 9.gün ve benimde göğüslerimde dokununca uçlarında değil de yanları ve içinde derin bir sızı var. Muhtemelen iğnenin etkisi. Ben yaşancı pozitif görürüm diye test falan yapmıyorum :) 24 şubatta yapmayı planlıyorum dayanabilirsem:KK66: inşallah Rabbim hayırlısı ile isteyen herkese nasip etsin. Konuyu kaçırmazsam sonucu da yazarım inşallah
Ay hadi İnşallah ikimiz de sevinelim 🥰

Merhaba hanımlar sizler testi tekrarladınız mı veya kan verdiniz mi acaba ? Testimin silik çıktığını testi ne zaman yapmam gerektiğini sordum ,iğne etkisi sanırım dedim ,beta verin iğne etkisi olmayabilir dedi. 43,87 çıktı sonuç henüz görüşemedim ne yorum yapacak bilemiyorum. Sizce iğne etkisi kalmış olurmu 12.günde

Merhaba hanımlar sizler testi tekrarladınız mı veya kan verdiniz mi acaba ? Testimin silik çıktığını testi ne zaman yapmam gerektiğini sordum ,iğne etkisi sanırım dedim ,beta verin iğne etkisi olmayabilir dedi. 43,87 çıktı sonuç henüz görüşemedim ne yorum yapacak bilemiyorum. Sizce iğne etkisi kalmış olurmu 12.günde
10 gün içinde test yaparsan yalancı pozitif çıkabilirmiş bence 12. Günde çıkacağını sanmıyorum

Back
X