30 ocak'ta adet oldum sonra çatlatma iğnesi oldum testimi yorumlar mısınız

Reglime 2 gün kaldı doktor da yap diyince gece kan verdim.Nasip artık cumartesi günü tekrar vereceğim katlanıyor mu takip edeceğim. Genelde 12 gün verilen beta değerleri iğne etkisinde en fazla 7-9 çıkıyor olarak gördüm . Bir umut var içimde ama bakalım Rabbim neyler :)

Reglime 2 gün kaldı doktor da yap diyince gece kan verdim.Nasip artık cumartesi günü tekrar vereceğim katlanıyor mu takip edeceğim. Genelde 12 gün verilen beta değerleri iğne etkisinde en fazla 7-9 çıkıyor olarak gördüm . Bir umut var içimde ama bakalım Rabbim neyler :)
Ben 6 gün sonra verdim 21 çıktı ama işte dediğim gibi yalancı pozitif çıkma olasılığı varmış pazartesi 13 gün oluyor inşallah ikimiz de olumlu sonuçlar alırız 🥰

Ben de 2 yıl 2 ay oldu evliyim benimde gebelik oluşmadı bu ilk tedavim .32 yaşındayım .pco sendromu var eşimde herhangi bir sorun çıkmadı çok şükür .peki s benim de eşimde sorun çıkmadı 4 ay öncesinde HSG çektirdim

Ben de 2 yıl 2 ay oldu evliyim benimde gebelik oluşmadı bu ilk tedavim .32 yaşındayım .pco sendromu var eşimde herhangi bir sorun çıkmadı çok şükür .peki sizin
Benim de eşimde sorun çıkmadı 4 ay önce HSG çektirdim sıkıntı çıkmadı pcos yokmuş bende ama yumurtalarım çok nazlıymış pek büyümüyorlar

Ben 6 gün sonra verdim 21 çıktı ama işte dediğim gibi yalancı pozitif çıkma olasılığı varmış pazartesi 13 gün oluyor inşallah ikimiz de olumlu sonuçlar alırız 🥰
Ya biz seninle aynı tarihlerdeyiz. Göğüs hassasiyetim biraz azaldı ama akıntım az az devam ediyor. Bende cumayı beklicem ama seninkini de çok merak ediyorum😍

Kızlar sanırım yok dimii elimde test var tekrar yapsammı?

Eklentiler

• IMG_20240228_160504.webp
    IMG_20240228_160504.webp
    7 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20240228_160412.webp
    IMG_20240228_160412.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 32
Back
X