• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 una gelip HAYATTAN ÜMİDİ KALMAYAN VARMI? VARSA DERTLEŞEK

alone2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
3.831
416
0
Ankara
Hayattan soğudum neden olmuyo hiçbişey neden ben benmi başaramadım... çok mutsuzum artık yarınlara dair ümidim hevesim hayalim hiçbişey kalmadı içimde sadece acı var burukluk var hayal bile kuramıyorum. benim gibi hiçbir istediğini başaramayan hayattan bıkıp bezen hayal bile kuramayan varmı? uzatttım sanırım kusura bakmayın ama içim acıyo artık bu saatten sonra iflah olurmuyum telafisi olurmu bu sıkıntının dertleşelim lütfen

yaş 31 (5 gün sonra) ama hissettiklerinin yaşla alakası yok bıkkınlığının nedenini çözmen gerekiyor

Hayattan soğudum neden olmuyo hiçbişey neden ben benmi başaramadım... çok mutsuzum artık yarınlara dair ümidim hevesim hayalim hiçbişey kalmadı içimde sadece acı var burukluk var hayal bile kuramıyorum. benim gibi hiçbir istediğini başaramayan hayattan bıkıp bezen hayal bile kuramayan varmı? uzatttım sanırım kusura bakmayın ama içim acıyo artık bu saatten sonra iflah olurmuyum telafisi olurmu bu sıkıntının dertleşelim lütfen

NE gibi bir acı var içinizde ne kadar süredir ? :14:

yapamadıklarımın acısı boşa geçen 30 yıl elde var sıfır yoruldum boşa çırpınmışım ve insanların acımasız yaklaşımları bişey varki herkes sebeplere değil sonuca bakıyo senin sıkıntın sana yetmiyo gibi bide milletin hayatını sorgulamasıyla millete hesap vermeyle uğraşıyosun

yapamadıklarımın acısı boşa geçen 30 yıl elde var sıfır yoruldum boşa çırpınmışım ve insanların acımasız yaklaşımları bişey varki herkes sebeplere değil sonuca bakıyo senin sıkıntın sana yetmiyo gibi bide milletin hayatını sorgulamasıyla millete hesap vermeyle uğraşıyosun

Milleti ağzı torba değil ki canım büzesin sen mükemmel olduğunu düşünsende insanlar hep kusur bulur hiçbişey için geç kaldığını düşünmüyorum aklında ne varsa sıraya koy yap:16:

Alone2 üzülme lütfen kendine yeni bir uğraş bul seni hayata bağlicak kendine bak mutlu ol salma kendini hayat çok güzel dışarı çık bunaldığında ve umutsuz bakma mutlu ol ışık saç sen mutlu oldukça daha çok mutlu edicek sebepler çıkıcak karşına silkelen bi ve kaç yaşında olduğunu boşver belki oda etkiliyordur ama yaşı 30-35 olup hiç göstermeyen insanlar var ama yaşı daha 20lerde olup kendini o kadar salmış bırakmış hayat enerjisi gitmişki daha yaşlı gözükmüşler mutluluk umut senin elinde nolursa olsun hayata karşı inancını yitirme :(

Milleti ağzı torba değil ki canım büzesin sen mükemmel olduğunu düşünsende insanlar hep kusur bulur hiçbişey için geç kaldığını düşünmüyorum aklında ne varsa sıraya koy yap:16:

zaten oturduğum yerden beklemedimki hiçbişeyi ama olmuyo işte nasipmi değilnedir anlamadım sanırım benim gibi olan yok olmasında zaten. en basitinden evlilik hala bekarım ve ümidimde yok buda öyle okul iş gibi çalışmayla olan bişey değil bence bende zaten öyle yırtık biri değilimm bu konularda istediğini yapan biri değilim şuan yaşıtlarım gibi kucağımda bi bebek olsun isterdim

zaten oturduğum yerden beklemedimki hiçbişeyi ama olmuyo işte nasipmi değilnedir anlamadım sanırım benim gibi olan yok olmasında zaten. en basitinden evlilik hala bekarım ve ümidimde yok buda öyle okul iş gibi çalışmayla olan bişey değil bence bende zaten öyle yırtık biri değilimm bu konularda istediğini yapan biri değilim şuan yaşıtlarım gibi kucağımda bi bebek olsun isterdim

senin odunla ne zamandır berabersiniz evlenme teklif et:52:
Nocak benim bu uçuk hayallerim:18::1:

kucağında bebeğin olsun istiyorsan gelen adayları değerlendireceksin yani kimse yanaşmıyor teklif etmiyor diyorsan o ayrı ama hiç sanmam mutlaka vardır şansını deneyen erkekler onlara neden şans vermeyi denemiyorsun?

senin odunla ne zamandır berabersiniz evlenme teklif et:52:
Nocak benim bu uçuk hayallerim:18::1:

o iş olcak gibi değil o konudada yine olmayacak duaya amin dediğimi anlıyorum ama denemedende belli olmuyo bilemiyorum evlilik kumara benzer şans işi:50: hayatta etmem havasından bulutlara karışırda bidaha da inmez poposu:27: seninki ettimi

kucağında bebeğin olsun istiyorsan gelen adayları değerlendireceksin yani kimse yanaşmıyor teklif etmiyor diyorsan o ayrı ama hiç sanmam mutlaka vardır şansını deneyen erkekler onlara neden şans vermeyi denemiyorsun?

dışarda herkes güzelsin tatlısın neden bekarsın diyo (ben kendimi fazla beğenmesemde) ama hiç görücü gelmedi desem ne dersin?

NE gibi bir acı var içinizde ne kadar süredir ? :14:

gün geçtikçe artan bişey canım çünkü artık bu saatten sonra olsa neolur diyosun mutlu edecekmi beni bu saatten sonra herşey zamanında güzel derler yüzüme karşıda sağolsun çok söyleyen var ben bilmiyorumya

görücü dediğin şu anne babasıyla eve gelip sanki pazardan mal seçermiş gibi kız istemeye kalkan tiplerdense kalmadı öyle şeyler canım bekleme sakın mutlaka senle tanışmak isteyen bir şeyler denemek isteyen olmuştur ondan bahsediyorum şu sıralar olmayabilir ama sen de bekar erkeklerle tanışabileceğin ortamlar yaratabilirsin yırtık olman gerekmez bir kurs mesela idealdir hem bir meşgalen olur hem de şansın.

o iş olcak gibi değil o konudada yine olmayacak duaya amin dediğimi anlıyorum ama denemedende belli olmuyo bilemiyorum evlilik kumara benzer şans işi:50: hayatta etmem havasından bulutlara karışırda bidaha da inmez poposu:27: seninki ettimi

Etti canım hemde 3. ayımızda:53:
Gerçi onun teklif ettiği anı ben anlamamışım:27:
Galatadaydık ben Ahhh istanbul ayaklarımın altındasın diye dalga geçiyorum şapşalda o anda diz çöktü ben benimle dalga geçiyo sanıyorum meger teklif ediyomuş yüzüğü takınca anladım:1:

hayatınızda bırısı varsa hala neyı beklıyorkı ebvlenmek için neyı bekletıyor sızı tuketen hayatınızdaki kişi bence

Herkes bişeyler yaşıyo, hayal kırıklığına uğruyo
Önemli olan bunlardan ders çıkarmak zaten

Evlilik nasip kısmet, her evlenen de öyle sandığın gibi yırtık filan değil
Ayrıca evlenen herkes mutlu mu ?
Evlenmekle bitmiyo iş, şimdiden bıktım diyosun evlilik sorumlulukları ve zorlukları daha da yıldırabilir seni
Bebek te aynı şekil de nasip kısmet, hiç çocuğu olmayan insanlar var
Sen yine sen olacaksın yani, evlenince sihirli bi değnek değmiyo herşey süt liman olmuyo yani

İrade çok önemli, her zaman.

Ben 40 yaşındayım. 9 yaşında da bir oğlum var. Eşim terk eti. Başka birine aşık. Oğlumun tüm sorumluluğunu üzerime yıkarak gitti. Buna rağmen hayata tutunuyorum. Herşeye rağmen hayattan ümidini kesmemelisin. Unutma iyi şeyler geç olur.

Sevgili Alone2,

Konularını hatırlıyorum, farkında mısın hemen hepsinin sonu aynı şekilde bitiyor ....... var mı? ......... var mı?

Evet var. Elbette var. :3:

Şu dünyada 30 yaşında evlenmemiş olan, canı sıkılan, sevgilisi problem yaratan, kaşları küsen, parabensiz şampuan kullanan :) kısacası yaşadığın her şeyi yaşayan pek çok insan var.

Sen ne kadar nickine kadar "yalnız" zannetsen de kendini, öyle değilsin. :50:

Silkelen ve kendine gel :34:

Back
X