30 una kadar hayatı bombok olup 30 dan sonra düzelen var mı?

yaslikiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
740
442
73
Evet hanımlar başlıktaki gibi olanlar varsa kendimden ümidi kesmiyeyim.

neyin düzelmesi gerektiğini bilmekle ilgili cevap. genel olarak huzursuz, mutsuz, istediği şeyleri yaşayamamış bir insanın hayatı kendiliğinden değişmez. 30 yıl boyunca ne yaptıysan işe yaramamış olabilir. ne isteyip istemediğini iyi anlayıp ona göre davranışlarını, tutumunu değiştirmen gerekebilir. insanlar gibi, hayatlar da büyür ve değişir.

Bence insan hayatında her gelen yıl bir önceki yılı aratıyor.Bu nedenle anın kıymetini bilmeli.30 dan önce benim çok daha aktif ve iyi bir hayatım vardı 30 dan sonra her şey sarpasarmaya başladı.İyiye giden pek bir şey olmadığı gibi elindekilerden de olmaya başlayınca geçmişin kıymetini anlıyorsun.Enerjin azalıyor sanki...Umutsuzluk karamsarlık çöküyor.Malesef çok da umut verici olamayacağım en azından benim tecrübelerim bu yönde:KK43:

Evet var ben :-))) 30 a kadar ne kariyer yaptim ne param oldu cebimde 30 dan sonra adeta koseyi dondum 6 senede bir jip sifirlar Victorias Secret tan don giyer oldum. Meger yanlis meslekte bosa cirpiniyomusum. Bu arada para var huzur var dedikleri sey de cok dogruymus bunu da 30 dan sonra ogrendim. Bence 30 lu yaslar 20li yaslardan cok daha harika. Ayrica kadin 30 lu yaslarda aslinda daha guzellesir daha seksilesir ama kendine bakiyosa tabiki

Evet var ben :-))) 30 a kadar ne kariyer yaptim ne param oldu cebimde 30 dan sonra adeta koseyi dondum 6 senede bir jip sifirlar Victorias Secret tan don giyer oldum. Meger yanlis meslekte bosa cirpiniyomusum. Bu arada para var huzur var dedikleri sey de cok dogruymus bunu da 30 dan sonra ogrendim. Bence 30 lu yaslar 20li yaslardan cok daha harika. Ayrica kadin 30 lu yaslarda aslinda daha guzellesir daha seksilesir ama kendine bakiyosa tabiki

Çok sevindim sizin adınıza. Bakalım benimde döner belki :)

Planlı yaşamayı seven birisiyim, 30 yaşımda ne olmak istediğimi, nasıl bir hayat yaşamak istediğimi 15'li yaşlarımda hayal ederdim, etrafımdakilere bakardım, onların yaşamlarını izlerdim, bunun sebebi de komik gelecek belki ama meslek seçimi yapma zamanım yaklaştığı için hayat standartı yüksek insanlar ne iş yapıyor diye bakıyordum.. Tercihlerimi bilince de üniversitede seçim yapmam daha kolay oldu, sonrasında mezuniyet, iş hayatı, hayaller paris gerçekler van misali savruldum durdum. Şimdi 40'lı yaşalarımdayım ve iyi ki planlamışım diyorum, planlamadığım tek şey nasıl bir evlilik yapmak istediğimdi ki orada biraz tökezledim :) bir süre dağıldım derken şimdi çok şükür diyim zamanla her şey toparlandı..

30 yasimdayim simdiye kadar bomboktu ama 30 dan sonra sanki ilahi bi kuvvetle umutlandim evet hala sorunlu bi evliligim ve daha cesitli dertlerim var ama sanki 30 bana umut oldu hepsini halledicem cunku ben kendimi 30 yasimda guclu bir kadin oldum cocukluk gitti artik ☺

valla 15 yaşımdayken holding patronu falan olmayı hayal ederdim lüks araba vs ha birde 35imden önce evlenmeyecem dünyayı dolaşacağım derdim ama 22 yaşında evlendim holding patronu olamadım tabi gariban bir memurum ikide bebem var Allah bugünümüzü aratmasın çok şükür halimize hayatlar ve hayaller diyorum ama ben çok uçmuşum 15imde o nasıl bir iç dünyaysa artık

Umudunu kaybetme 30 sonrası iyidir. Kendini ve ne istediğini bilirsin.

Back
X