• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yaş krizi

30 yaşına gelmeden ne 30 yaş krizi? Yaşadıklarının yaşla yakından uzaktan ilgisi yok. Sadece insan , hayatının belli dönemlerinde haddinden fazla zorluk yaşar. Dünyada kimsenin hayatı dört dörtlük değil, bu forumda kime sorsan herkesin kendine göre bir " keşke" si, kırgınlığı, eksik hissettiği bir şey mutlaka vardır.

Şu an en dipteysen daha dibe batamazsın, yukarı çıkıp yükselmen gerek.

valla al benden de o kadar. Bikaç aya 28 olucam. 3 yıldır çalışıyorum bi araba alabildim. Estetik olsam biriktirdiğim parayla ev almak falan hayal olur. kronik uykusuzluktan yaşlandım gibime geliyor. kendimi beğenemiyorum. iş konusunda da drum arkadaşlarım uzman olacak diye kendimi kötü hissediyorum… maaşım yaptığım işe stresine göre az. Tek başıma çalışmaktan uğraşmaktan yoruldum

Son düzenleme:
Ta 2021 de Bdv de konuştuğumuz konuyu bulmuş arkadaşlarla . Oradan da saldırdı . Bir genç 2 yıl Yks ye girmemiş 3. Yıl da iyi geçmemiş mezuna kalmayı yazınca ben de okumakta pek gözün yok yazdım bu hafta.çünkü 3 ay öncede sanaldan erkeklerle konuşarak para kazanabilir miyim demiş Yks ye giren kız . E bunları kıstas alarak okumakta gözün yok yazdım. Siz ne yazardınız? O konuya geldi eski yazdıklarıma bakmış . E sen gençlere çatıyorsun anca . Sen de koca parası anne parası yiyorsun teyze dedi 🫣Sanki pavyonda çalıştığımı yakaladı tövbe tövbe . Burada sömürülen öğretmen gençleri de eleştiriyoruz , nişanlı adamla görüşeni de. Silkinsinler de kendi değerlerini anlasınlar diye . Konu sahibi fazla atarlı . Bence bunu bi törpülemeli . Bu önerim de iyiliğine .
Allah Allah, kocamızdan annemizden para almakla sanalda eskortluk yapmak aynı şey miymiş
Ne güzel kafalar

Allah Allah, kocamızdan annemizden para almakla sanalda eskortluk yapmak aynı şey miymiş
Ne güzel kafalar
Bizim ülkemiz Avrupa değil , burada ailelerde evleniyor . Kurtulunmuyor anneden babadan kardeşten. Tonla kayınvalide görümce vs konuları var sitede . Tmm kadını sevmiyorsun e o da seni sevmiyor . Olabilir kişilikleri farklıdır yaşam tarzı farklıdır . Ama oğlunu alıp o kadını yok sayamazsın. Kadın buna izin vermez. Bizim ülkede olmaz. Bunu başaramazsın yazmıştım konusuna . E dediklerim çıkmadı mı çıktı. Çok mu sorun değil. Erkek kıtlığı yok ya , yeniden tanışır seversin güzel giderse de evlenirsin . Ha evlenince sorunlar bitiyor mu hayır. Neler neler yaşıyor evli kadınlar da. E hayat zaten böyle birşey .

Ha son da şunu yazayım bu sefer beni anlar mı bilmem konu sahibi . Bak mühendis olmuş yok sektöründe iyi iş bulamamış adliyede mübaşirlik yapıyor. İş sorunu da kocaman bir gerçek yani . Hayal satmaya gerek yok gençlere yaparsın edersin diye. Yapabilme ihtimali olanlara zaten mezuna kalsan nolacak dene tabi ki yazıyoruz . Ben yazmam olma ihtimali düşük şeyleri gençlere. Benim de öğrencim var çalışkan da gene de içim rahat değil endişeliyim geleceği için . Rekabet kıran kırana artık. İş alanları darlaştı. Konu sahibine vay sen mühendislik neden yapmıyorsun diye zorbalasak biz komik duruma düşeriz . Ülkenin iş bulma vs profili bu , ülkenin de kaynana kayınbaba görümce profili bu. Hepimiz aynı gemideyiz.

Back
X