Merhaba herkese, 32 yaşındayım, bekarım, şu günlerde acayip kendime dönmüş durumdayım, işten eve gelince dakikalarca kendimi inceliyorum, yeni bir işe başladım ama hiç mutlu değilim, ilk defa vardiya usulü çalışıyorum ve günde 12 saat çalışıyorum , hayatım, uyku düzenim mahvoldu, iki ayda 13 kilo verdim ve sağlıksız bir şekilde verdiğim için bu kiloları normalde 85 beden olan taş gibi göğüsleriim 80 bedene indi ve adeta söndü, aşağı düştüler, kendimi 10 yaş yaşlanmış hissediyorum, koltuk altlarıma ağdadan sonra bioxin sürmüştüm o da koltuk altı lekesi yaptı mı ? Bir yandan da onu beyazlatmaya çalışıyorum , uykusuzluktan kilo vermekten yüzüm çöktü, göz altlarım mahvoldu, nasıl kendime gelicem , nasıl yeniden iyi hissedicem bilemedim, mesela bugün de vajinama taktım herkeste dudaklarda kıl çıkıyor mu, benim klitorisim hiç nokta gibi belli değil sadece dudakları aralayınca dil gibi olanı görüyorum o kadar , resmen beynim yandı galiba nasıl eskisi gibi güzel görünücem ben
Önce değiştirebiliyorsan işini değiştir. Parasına değil, kendisini sevdiğin bir iş olsun. Daha sonra yemek alışkanlığını değiştir. 3 ara - 3 ana öğün olarak yemeye çalış. Vakit buldukça yürüyüş yap. Koltukaltına ise limon sür düzenli şekilde. Vajina kısmına birşey diyemem. Ama sağlığına dikkat et. Parayla alınmıyor ..
Her kadında bebek iken oluşur o. Hastalık veya kadın sünneti olmadığı sürece klitorise zarar gelmez, yani görünmemesi imkansız. Tahminimce sadece çok küçüktür, yani düz olacak şekilde. Ama hiç yok diye bir şey olamaz. Çok rahatsız ediyorsa, vakumlar var, yani cesaret edip onu alacksın, ya da doktora bir görüneceksin, uyarılmasına falan bakacak. Ortaya çıkaracak.
Her kadında bebek iken oluşur o. Hastalık veya kadın sünneti olmadığı sürece klitorise zarar gelmez, yani görünmemesi imkansız. Tahminimce sadece çok küçüktür, yani düz olacak şekilde. Ama hiç yok diye bir şey olamaz. Çok rahatsız ediyorsa, vakumlar var, yani cesaret edip onu alacksın, ya da doktora bir görüneceksin, uyarılmasına falan bakacak. Ortaya çıkaracak.
evet sanırım doktora göstermem en iyisi daha önce gittim gerçi kadın doğum muayenesi oldum bir sorun olsaydı söylerdi herhalde , aktif bir cinsel hayatım olmadığı için şekli şemali normal mi değil mi çözemiyorum
Sizin psikolojiniz bozulmuş, kafayı fiziksel özelliklerinize takmışsınız. Vardiyalı olmayan bir iş arayın, şu ankii işinizde çalışırken düzenli yemek yemeğe çalışın. Yaşınızda bir şey yok ve eminim vücudunuzda da bir şey yok. Kimse bu kadar şekline takılmaz o bölgelerin. Sağlıklı olun yeter.
Sizin psikolojiniz bozulmuş, kafayı fiziksel özelliklerinize takmışsınız. Vardiyalı olmayan bir iş arayın, şu ankii işinizde çalışırken düzenli yemek yemeğe çalışın. Yaşınızda bir şey yok ve eminim vücudunuzda da bir şey yok. Kimse bu kadar şekline takılmaz o bölgelerin. Sağlıklı olun yeter.
teşekkür ederim, bende psikolojimin bozulduğunun farkındayım ama kendimi incelemeyi durduramıyorum sanırım işimdeki mutsuzluktan kendime döndüm en kısa zamanda bu işten kurtulacağım
Yaşla ilgisi yok her insanın güzel görünüp parladığı ya da görece çirkinleştirir zamanlar olur. Siz ruhunuzu sakin ve mutlu tutmaya bakın fizik toparlar yine. İş temponuz ağırmış ama günde en azından yarım saat de olsa evde hafif egzersizler özellikle de yoga yapmaya çalışın. Mutluluk hissi veren şeyler izleyin hobi edinin ya da hobilerinize vakit ayırın. Aynada kendinizi incelemeyin sürekli kurcaladıkça gözünüze batacak şey illa bulursunuz. Kendinizi dışarıdan izleyen olmaktan vazgeçmeye çalışın. Kendinize dıştan içeri değil içeriden dışarıya doğru bakmaya çalışın. 32 çok genç bir yaş ben 35 te evlendim 40 tan sonra bile biraz spor biraz yeme düzeniyle vücut toparlanıyor
Yaşla ilgisi yok her insanın güzel görünüp parladığı ya da görece çirkinleştirir zamanlar olur. Siz ruhunuzu sakin ve mutlu tutmaya bakın fizik toparlar yine. İş temponuz ağırmış ama günde en azından yarım saat de olsa evde hafif egzersizler özellikle de yoga yapmaya çalışın. Mutluluk hissi veren şeyler izleyin hobi edinin ya da hobilerinize vakit ayırın. Aynada kendinizi incelemeyin sürekli kurcaladıkça gözünüze batacak şey illa bulursunuz. Kendinizi dışarıdan izleyen olmaktan vazgeçmeye çalışın. Kendinize dıştan içeri değil içeriden dışarıya doğru bakmaya çalışın. 32 çok genç bir yaş ben 35 te evlendim 40 tan sonra bile biraz spor biraz yeme düzeniyle vücut toparlanıyor