30 yaşında kelleşmeye başladım yardımmm

sevdasinemalarda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
6.157
2.858
198
evet kızlar başlıktanda anlaşılacağı üzere. dün eşim saçımı kuruturken saçın yolundu mu EEG çekilirken dedi. yok dedim. kayısı büyüklüğünde açılma var. bildiğiniz kel o kısım. resmini çekti gösterdi eşim. epilepsi hastasıyım kullandığım ilaçlardan olabilirmi. çok moralim bozuldu. hiç aklımdan çıkmıyor.

saç bakımı için bitkisel yöntemler varmı bildiğiniz. daha öncede dökülmüştü ama bu başka. bu yaşta normalmi. bir hastalık belirtisi fln olmasın sakın. ne yapsam dr a gitsemmi acaba ?

Saçkıran olmuş sanırım . Doktora gittiğinizde kortizon içeren bir iğne vuracaktır muhtemelen . Bu iğne sayesinde hemen çıkar saçlarınız.Sıkıntı, stresten olur genelde. Panik yapmayın bir doktora gözükün . Geçmiş olsun.

Tiroitlerinize baktırın guatr rahatsızlığıda ciddi derecede saç döker.Benim gür kalın telli saçlarım şimdi incecik ve cılız kaldılar.

Tek bir bölgeden yuvarlak açılma varsa büyük ihtimalle saçkırandır ve tedavisi vardır.Geçmiş olsun.

büyük ihtimal saçkırandır,
tabi yine de doktora gitmelisiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benimde ayni sekil olmusdu. cok stressli bir dönemimde, ben ilac bile almadim, kendiliginden uzadi.

Doktora gidin tedavisi var, ve kuaför sarmisak sür demisdi, tembelikkten onuda denemedim ama

öyle belli bir kısımda saçsızlık varsa saçkıran diye biliyorum. Küçükken olmuştum nerden kaptıysam, tam da alnımın üzerinde en görünen yerdeydi, sarımsağı ortasından kırıp sürüyordum hergün, sonra yeniden çıktı saçlarım çok şükür.. Ama yıllarca orda çıkan saçlar normal saçlarımdan cansız çıktı.. Geç uzadı falan.. Hala da biraz öyle

Ben geçen gün saraçoğlunu dinlerken biberiye yağı ve sarımsak demişti, ancak size tavsiyem kan değerlerinizi genel olarak baktırmanız tsh t3 t4 ünüz de normal ise saç uzmanlarına görünmeniz çünkü rahatsızlığınıza bağlı da olabilir, olmaya da bilir. Ancak benim kişisel görüşüm dışarıdan yapılan kafa derisine müdahaleler işe yaramamaktadır.Uzman birine görünmenizde fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…