30 yasindan sonra olurmu

akasayalar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2018
4.305
10.998
208
Selam arkadaslar.nasilsniz.onceki konularima itfafen.ablam kanserdi onmzdeki hafta kemoterapiye baslayacak.biz cok iyi bakiyoruz insallah atlatacak.
Simdi benim sormak istedigim cok farkli bir konu.liseyi tamamen okudum ama son siniftan iki dersim kaldi sinavlara girmedigim icin kaldi ve tasdikname aldim.ayrinti son sinifa kadar okudum onu soylueyim.
Simdi tam 30 yasindayim.ozel sektorde cok guzel tecrubem var referanslarim cok saglam.ama sanieim artik yoruldum.istiyorumki memur olayim.ama bu isler hakkinda cahilligimi mazur gorun.simdi sizden tek istedgim bu yastan sonra memur olunurmu.nasil olunur. Memurdan kastim sskda pttde hastanede farketmiyor. Hani o son iki ders kpss oss bu gidisatlar nasil. Ne olur beni yonlendirin. Birseyler yapmak istiyorum.ama olmaz derseniz hic atilamayacaim.beni adim adim yonledirirseniz cok sevinirim sevgiler.

Olur sadece afedersin esssek gibi çalışacaksın .internette bir suru kpss hocası var bul seç çalış.cok calis..
Bende çalıştım sonuç bekliyorum yaşımız ayni

Öncelikle lise diplomanızı bi alın, 2 ders çok zor değil. Sonrası aşama aşama hallolur inşallah.

Kizlar bisey soracagim bu iki ders icin aksam lisesine mi basvursam yoksa aof mu. Acik ogretimde cok uzun surmezmi. Hani Rabbim insallah nasip etsinde kpssye cok ciddi sekilde hazirlanmak istiyorum.icime su serptiniz. Ama iste aksam lisesimi yoks aofmu

Aksam lisesi meslek ve imam hatip olmuyor muydu? Duz lise okuduysaniz acik lise size daha uygun bence

Ben bı yeri atlamisim
.siz şimdi mezun değil misiniz?

Back
X