30 yaşındayım 8 yumurta oluştu 😞

Ya bide ağladım bide hiç bilmediğim bir süreç 8 olması çok kötü bşy sandım ağladım doktor ağlarken bile hiç bşy demedi üzüldü oda nss bir durumun içinde kaldım tuhaftı ya
Boşuna canınızı sıkmayın benim bi arkadaşımın 1 yumurta ve 1 sperm ameliyatla zor buldular 2.gün embriyos tutundu,Allah ın dediği olur siz dua edin olumlu düşünün

Ama işte her doktor da bir değil bazısı az doz veriyor kaliteli olsun az olsun diye,bazısı yüksek doz veriyor çok çok yumurta çıksın ihtimaller artsın diye,dediğim gibi önemli olan sağlıklı embriyolar olması güzel düşünün güzel olur inşallah 🌸
Güzel düşünmem lazım canım evet inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün 🤲🏼

Valla keşke banada öle yapsaymş ya bide iptal edersek yüksek dozdan başlarız ddi etmedim okdr iğneyi hormonu almışım sonuçta işte anladım gitti valla
Yok iptal etmek çok saçma olurdu bana sorarsanız,bir sonraki tedavide daha çok çıkacağının da bi garantisi yok açıkcası

Ya bide ağladım bide hiç bilmediğim bir süreç 8 olması çok kötü bşy sandım ağladım doktor ağlarken bile hiç bşy demedi üzüldü oda nss bir durumun içinde kaldım tuhaftı ya
Beni aglatan kotu hissettiren doktorlara bi daha gitmedim ben
Aksine psikologtan cikmisim gibi rahat hissettigim doktorlara gittim
Stres en bas olay
O nasil bi tup bebek doktoru da 8 yumurtaya az diyor hayret

Beni aglatan kotu hissettiren doktorlara bi daha gitmedim ben
Aksine psikologtan cikmisim gibi rahat hissettigim doktorlara gittim
Stres en bas olay
O nasil bi tup bebek doktoru da 8 yumurtaya az diyor hayret
Doğru diyorsun olumlu düşünen güzel konuşan insan pskoljisinden anlayan doktor lazım zaten süreç yıpratıcı aslında işte yıpratıcı deyip kendimize kodluyoruz yıpratıcı değil ki güzel bir yere giden yol bunu empoze etseler kafamıza bizler için daha güzel olucak herşey.

Canım çok geçmiş olsun teşekkür ederim cevabın için. Doğru diyorsun ama modum düştü bir an herşeyi bırakasım geldi öyle bir ruh haline girdim eşimde devam edelim ddi ediyorum bakalım hakkımızda hayırlısı. Rabbim sana bana tüm isteyenlere sağlıklı evlat nasip etsin bu süreçte fazla yıpranmadan inşallah 🌸🤲🏼
çok sagol canım, yazık gunah o kadar hormon ıgnesı oldun bırakmak kolaylık olur,
hem 8 dedı dıye 8cıkmıyor 2-3 tanede fazladan cıkar, ama dedıgım gıbı enn onemlısı saglıklı olabı bulmak ve ınsallahh embrıyo olarak sımsıkı tutunması :dua:
amiiiiinnnn çok amin yol uzun, ama Allah buyuktur

çok sagol canım, yazık gunah o kadar hormon ıgnesı oldun bırakmak kolaylık olur,
hem 8 dedı dıye 8cıkmıyor 2-3 tanede fazladan cıkar, ama dedıgım gıbı enn onemlısı saglıklı olabı bulmak ve ınsallahh embrıyo olarak sımsıkı tutunması :dua:
amiiiiinnnn çok amin yol uzun, ama Allah buyuktur
Ayyy canım çok teşekkür ederim tekrardan bugün çok umutla doldum ddğn gibi inş bide kaliteli çıkarlar güzel embriyorımız olur inşallah 🤲🏼💫 Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah 🤲🏼💫🥰❤️

Ayyy canım çok teşekkür ederim tekrardan bugün çok umutla doldum ddğn gibi inş bide kaliteli çıkarlar güzel embriyorımız olur inşallah 🤲🏼💫 Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah 🤲🏼💫🥰❤️
aynen sen umutlu ol kıı embrıyolarında saglıkla dondurulsun ve sana can olsun :KK200: :dua:
amiiiiin canımm

Merhaba kızlar daha önce açtığım konulara 2 dış gebelik yaşadığmı yazmıştım sağ tüpüm alındı bu süreçte yorulduğum için daha fazla doğal yolla denemeyip, bir cesaretle tüp bebeğe başladım gonalf vuruluyorum dün kontrlm vardı 8 yumurta oluşmuş doktorum şaşırdı 30 yaşında 8 yumurta olması az dedi bide hormon testlerimde iyiydi şaşırdık haliyle moralimde bozuldu birde yumurtalardan biri kist olmuş birtanede kistim oldu yani tedaviyi iptalmi edelim devam mı edelim arasında çok kaldık ama Rabbimin izniyle devam ediyorum benim gibi durumlar yaşayan oldu mu aranızda?
Merhaba ben de 32 yaşındayım 3. Tedavim 18 yumurta toplandı toplama da 9 u boş 9 u döllendi 5. Güne 2 tane kaldı kaliteli gerisi gitti. Sayıya takılma önemli olan kaliteli embriyo boşuna kendinizi yıpratmayın. İlk tedavim de 13 yumurta toplandı 3. Günde bıraktılar 4 kalmıştı yani sürekli bu döngü değişir. Belki 8 i de kaliteli döllenme evresi gelmeden bir varsayımda bulunmak mantıksız. Üzülmeyin umarım olumlu güzel bir süreç olur

Benim ilk denememde 4 yumurta toplandı 2si döllendi ve 3.gün taze olarak transfer edildi. İkinci denememde 10 yumurta toplandı 7si dolu çıktı 5.güne giden 3 yumurtam oldu. Ben ikinci denemede doktorum 7-8 yumurta var dediğinde çok umutlanmıştım çok mutlu olmuştum yahu sizin doktorunuz da bi tuhafmış yani insanın moralini bozmak nedir böyle? Bu süreçte en önemli şey ruh hali ve modun yüksek olması

Merhaba kızlar daha önce açtığım konulara 2 dış gebelik yaşadığmı yazmıştım sağ tüpüm alındı bu süreçte yorulduğum için daha fazla doğal yolla denemeyip, bir cesaretle tüp bebeğe başladım gonalf vuruluyorum dün kontrlm vardı 8 yumurta oluşmuş doktorum şaşırdı 30 yaşında 8 yumurta olması az dedi bide hormon testlerimde iyiydi şaşırdık haliyle moralimde bozuldu birde yumurtalardan biri kist olmuş birtanede kistim oldu yani tedaviyi iptalmi edelim devam mı edelim arasında çok kaldık ama Rabbimin izniyle devam ediyorum benim gibi durumlar yaşayan oldu mu aranızda?
İhtiyacınız olan tek bir yumurta ve Rabbimizin “ol” demesi… 8-9-23 yumurta bunlara takılmayın, döllenecek tek bir yumurta sağlıkla ilerlesin yeter. Güzel haberlerinizi bekleriz

Merhaba ben de 32 yaşındayım 3. Tedavim 18 yumurta toplandı toplama da 9 u boş 9 u döllendi 5. Güne 2 tane kaldı kaliteli gerisi gitti. Sayıya takılma önemli olan kaliteli embriyo boşuna kendinizi yıpratmayın. İlk tedavim de 13 yumurta toplandı 3. Günde bıraktılar 4 kalmıştı yani sürekli bu döngü değişir. Belki 8 i de kaliteli döllenme evresi gelmeden bir varsayımda bulunmak mantıksız. Üzülmeyin umarım olumlu güzel bir süreç olur
Amin inşallah iyi sonuçlar alırım bende çok teşekkür ederim size sizler sayesinde bende bilgi sahibi olmuş oldum canım çok sağol 🌸❤️🥰

Benim ilk denememde 4 yumurta toplandı 2si döllendi ve 3.gün taze olarak transfer edildi. İkinci denememde 10 yumurta toplandı 7si dolu çıktı 5.güne giden 3 yumurtam oldu. Ben ikinci denemede doktorum 7-8 yumurta var dediğinde çok umutlanmıştım çok mutlu olmuştum yahu sizin doktorunuz da bi tuhafmış yani insanın moralini bozmak nedir böyle? Bu süreçte en önemli şey ruh hali ve modun yüksek olması
İnanki bende anlamadım tamam kendi şaşırmş böyle sonuç beklememiş olabilir ama bu sürece yeni girmiş pek bilgisi olmayan birini bu denli endişelendirmiş oldu yani doktorum olarak seviyordumda kendisini beni çok şaşırttı senin açtğın konuyuda okumuştum şanslısınki iyi bir doktora denk gelmişsin canım inşallah en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı şekilde evlatlarımza kavuşuruz canım 🤲🏼❤️🥰

İhtiyacınız olan tek bir yumurta ve Rabbimizin “ol” demesi… 8-9-23 yumurta bunlara takılmayın, döllenecek tek bir yumurta sağlıkla ilerlesin yeter. Güzel haberlerinizi bekleriz
Doğru diyorsun canım Rabbimin izniyle bana bize tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah 🤲🏼❤️

Ya yumurta sayısına takılmayın demişsiniz i, bize 1 kaliteli yumurta lazım demişsiniz tamam benim içimi ferahlattınız. Ben 31 yaşındayım ve hormon değerlerim gayet iyi. 6 gün x 225 gonalf kullandım ve 3 yumurtam toplandı. Biri 5. Günü gördü. 4aa kalitesindeydi. Sonuç negatif. Benim elimde dondurulmuş embriyom olsa transfer parası vererek tekrar şansımı deneyecektim. Ama şimdi ilaçlara baştan para ver, yumurta toplamaya baştan para ver... yumurtanın az çıkması benim 5 kat fazla para harcamama ve vücuduma yeniden anormal hormon basılmasına neden olacak. O yüzden 1 yumurta yalanını yutturmaya gerek yok. ÷30,40 şansın var. Üst üste 3 kez tutmasa ocağına incir ağacı diker. Vücudun perişan olur. Ama dondurulmuş 3 embriyon olsa, transferini olur beklersin.

Back
X