• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yaştan sonrası?

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
30 yaş ve sonrası bu ara beni çok korkutuyor yaşim 30 evlenmeyi geçtim artik bi sevgilim olsun istedim adam gibi sevmek sevilmek ama yok karsima yalvararak kabul ettirmeye çalisanlar iki gün sonra türlü bahamelerle veya bahanesiz gittiler sorun bendemi diyorum cokmu ciddiye aliyorumki biseyleri yaşitimda cikmiyor zaten cikanlar da küçük geneli naapmam lazımki bilemedim niye sevilmiyorum kendimi acayip değrsiz hissediyorum böyle hisssettiģiniz oldumu bunlar gececekmi ki ya :(

Ya kimine bakıp fikretmek kimine bakıp şükretmek gerek. Keşke yaşım 30 şuan bekar olsam da yanıma hiçbir erkek sinek yaklaşmasa :)) ohh çalışırım kazancımı birikimi hayatımı kendime göre ayarlarım çok kıskandım valla sizi :)

30 yaş ve sonrası bu ara beni çok korkutuyor yaşim 30 evlenmeyi geçtim artik bi sevgilim olsun istedim adam gibi sevmek sevilmek ama yok karsima yalvararak kabul ettirmeye çalisanlar iki gün sonra türlü bahamelerle veya bahanesiz gittiler sorun bendemi diyorum cokmu ciddiye aliyorumki biseyleri yaşitimda cikmiyor zaten cikanlar da küçük geneli naapmam lazımki bilemedim niye sevilmiyorum kendimi acayip değrsiz hissediyorum böyle hisssettiģiniz oldumu bunlar gececekmi ki ya :KK43:
34 de evlendim
geçer

Ya kimine bakıp fikretmek kimine bakıp şükretmek gerek. Keşke yaşım 30 şuan bekar olsam da yanıma hiçbir erkek sinek yaklaşmasa :)) ohh çalışırım kazancımı birikimi hayatımı kendime göre ayarlarım çok kıskandım valla sizi :)
Degil mi ya, ben de . Off kimse kimseyi sevmiyor, hepsi yalan, erkekler cok menfaatci.

Amaan kimsenin kimseyi sevdigi yok. Adam evlenmeden askindan ölüyor, evlendikten sonra atıyor her şeyi üstüne, ohh yat babam yat. Bedava köle buldu tabi. Benim adamla kavga ettim zaten sabah. Aman sakın evlenmeyin.Bana rahat battı.
Belkide bilemedmki duyduğum seylerde şaşiriyorum kim iy kim kötü ne iy ne kötü anlayamiyoruz artik

30 yaş ve sonrası bu ara beni çok korkutuyor yaşim 30 evlenmeyi geçtim artik bi sevgilim olsun istedim adam gibi sevmek sevilmek ama yok karsima yalvararak kabul ettirmeye çalisanlar iki gün sonra türlü bahamelerle veya bahanesiz gittiler sorun bendemi diyorum cokmu ciddiye aliyorumki biseyleri yaşitimda cikmiyor zaten cikanlar da küçük geneli naapmam lazımki bilemedim niye sevilmiyorum kendimi acayip değrsiz hissediyorum böyle hisssettiģiniz oldumu bunlar gececekmi ki ya :KK43:

Sevgi ve sadakat gibi degerler bu caga ait degil. O nedenle hicbir erkege guvenmiyorum. Gun gectikce yalnizligima daha bir asik oluyorum cunku bana huzur veriyor.

Amaan kimsenin kimseyi sevdigi yok. Adam evlenmeden askindan ölüyor, evlendikten sonra atıyor her şeyi üstüne, ohh yat babam yat. Bedava köle buldu tabi. Benim adamla kavga ettim zaten sabah. Aman sakın evlenmeyin.Bana rahat battı.

:KK48::KK48:

Annem de oyle soyler ama siniri gecince kocam nerde der :))

Annem de oyle soyler ama siniri gecince kocam nerde der :))
Ay sabah sabah sinir etti beni ya, ben kendimi paralayım adam bütün gün yatsın. Saatine göre maaş alıyor. Erken erken çıkıp geliyor, ben kendimi paralıyorum yetmiyor, sonra para yok. Sanki evde bir iş yaptığı var, evin bütün işi yine bende . :bicak: Ben de mi bir konu acsam acaba , kızcağızın konusunu sabote ettim .

Ay sabah sabah sinir etti beni ya, ben kendimi paralayım adam bütün gün yatsın. Saatine göre maaş alıyor. Erken erken çıkıp geliyor, ben kendimi paralıyorum yetmiyor, sonra para yok. Sanki evde bir iş yaptığı var, evin bütün işi yine bende . :bicak: Ben de mi bir konu acsam acaba , kızcağızın konusunu sabote ettim .

Galiba genel olarak erkekler rahat ve rahat olmak istiyor.
Bir de sizin yapicaginizi biliyordur ondan rahatligi :))

Sıkma Canını benim bir akrabam 41 yaşında evlendi ( ilk evliligi ) 1 yıl evli kaldı boşandı 8 ay sonra başka biriyle evlendi şimdi mutluluktan uçuyorrr..Aşkıda ikinci evliliginde buldu ve 40 dan sonra bir dahamı gelicen dünyaya üzme bence kendini 30 yaş büyük bir yaş degil günümüzde hemde :)

Back
X