- 19 Haziran 2018
- 659
- 1.332
- 63
- Konu Sahibi violetworld
İçini ferah tut. Evlilik, bebek sahibi olmak bunlar nasip işi. Şu an evli de olsan bebek sahibi olacağın garanti mi? Allah dilerse nasip eder. Senin yapacağın tek şey dua etmek ve tanışmak isteyen insanları değerlendirmek.Evlenmek için evlenilmez. Daha önce üzücü bir deneyim yaşamışsın. Bunu en iyi sen bilirsin. Canını sıkıp gününü mahvetme. Geleceği düşünüp kaygılanma. Gün doğmadan neler doğar
Bu arada ben 29 yaşındayım. İki kez evliliğin kıyısından döndüm. Ne yapalım ,olmayınca olmuyor. Arada benim de üzüldüğüm kaygılandığım oluyor. Sonra diyorum ki kendi kendime "üzülmek,kaygılanmak çare mi? " yahut bana fayadası ne? Hayatı akışına bırakmak en güzeli. Her şey istediğimiz anda olmuyor. Muhakkak doğru bir zamanı vardır. Geçmişini düşünüp kendini suçlama. Geçmişi değiştirmek elinde değil. Ancak geçmişten ders çıkarıp gelecekte hata yapmamak senin elinde. Hata insana mahsustur.
Kendini affet. Gününe odaklan. Geleceğe umutla bak. Sevgiler
Bu arada ben 29 yaşındayım. İki kez evliliğin kıyısından döndüm. Ne yapalım ,olmayınca olmuyor. Arada benim de üzüldüğüm kaygılandığım oluyor. Sonra diyorum ki kendi kendime "üzülmek,kaygılanmak çare mi? " yahut bana fayadası ne? Hayatı akışına bırakmak en güzeli. Her şey istediğimiz anda olmuyor. Muhakkak doğru bir zamanı vardır. Geçmişini düşünüp kendini suçlama. Geçmişi değiştirmek elinde değil. Ancak geçmişten ders çıkarıp gelecekte hata yapmamak senin elinde. Hata insana mahsustur.
Kendini affet. Gününe odaklan. Geleceğe umutla bak. Sevgiler