- Konu Sahibi melekmehmet
şu 2 gündür karnımın ağrısı geçmiyo çok şişiyo karnım ağrıdan duramıyorum bu haftada sizlerdede var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen ya benim de bikaç günden beri bebeğim daha az hareket ediyo, aklıma geldikçe de aklımı oraya veriyorum daha bi endişe duyuyorum. ben de okumuştum büyüdükçe yeri azaldığı için daha az hareket eder diye ama pat diye mi oluverir, birden mi büyüyüverdi :) bugün doktor kontrolüm var ilk defa gideceğim bu doktora eğer unutturmazsa soracağımbende baskı ağrı falan yokta bebeğimin hareketleri eskisi kadar kuvvetli değil netten okudum bebek büyüyüp alanı daraldığı için daha yavaş hareket edermiş o yüzden doktorumada sormadım acaba sorsammı?
aynen ya benim de bikaç günden beri bebeğim daha az hareket ediyo, aklıma geldikçe de aklımı oraya veriyorum daha bi endişe duyuyorum. ben de okumuştum büyüdükçe yeri azaldığı için daha az hareket eder diye ama pat diye mi oluverir, birden mi büyüyüverdi :) bugün doktor kontrolüm var ilk defa gideceğim bu doktora eğer unutturmazsa soracağım
ya evet benimde baskı olmaya başladı karnım 3 haftadır çok rahatsız edici derecee ağrıyor şuanda 31 haftalık olduk inşallah erken doğum riskleri değildir
kızlar endişe etmeyin gecen hafta benim kuzum da birden sessizleşmişti korkuttu beni hareketleri sertleşcek diye beklerken iyice sakinlemişti
30 u bitirince tekrar hareketleri hissedilir oldu sanırım yerleri daraldıgıdnan zaman zaman bu sessizlik olabiliyor normal yani evham yapmayın kendinize
aynen ya benim de bikaç günden beri bebeğim daha az hareket ediyo, aklıma geldikçe de aklımı oraya veriyorum daha bi endişe duyuyorum. ben de okumuştum büyüdükçe yeri azaldığı için daha az hareket eder diye ama pat diye mi oluverir, birden mi büyüyüverdi :) bugün doktor kontrolüm var ilk defa gideceğim bu doktora eğer unutturmazsa soracağım
Kasılmalarım çok oluyordu. O kadar çok oluyordu ki sayamıyordum bile tabi bir de kasıklarımda da ağrı oluyordu. ....
Çok geçmiş olsun inşallah hakkında hayırlsıı olur hepimiz erken doğumdan korkuyoruz haklı olarak kendini çok yorma ayakta çok durma birde aynı yerde aynı pozisyonda çok oturma kasık ağrıları bundan da çok etkileniyor Allah koalylıklar versin![]()
arkadaşlar sordum, sabah 8den akşam 8e kadar hareketlerini dinle 7-8 hareketten az olursa o zaman endişelenmek gerekir dedi.
saol canım ya..Yoksa bi problemmi var diye kendi kendimi yiyorum
ay pskolojik midir nedir canım dün seni rahatlatmaya yazdım derken bugün ben aynı haldeyim
dünden beri benim cadı da sakinleşti hareket var ama yavas duyuyor bizi sıpalar dalga geciyorlar resmen yaa:))