30haftalık hamişler ağrılarınız başladımı

kızlar bende 30+6 dayım gecen haftaya kadar ağrım oluyordu çok şükür bu hafta hiç olmadı ama kirpiklerim azaldı sanırım döküldü :(

kızlar bende 30+6 dayım gecen haftaya kadar ağrım oluyordu çok şükür bu hafta hiç olmadı ama kirpiklerim azaldı sanırım döküldü :(

canım bendede oldu o kirpiklerim cok az kaldı ama işte hamilelikte hormonlar değişiyorya ondan kaynaklanıyo galıba. birde benim karnımın ağrısı hep tuvaletimi yapınca oluyo normalde ağrımıyo tuvalete gıdıp gelıyorum başlıyo agrımaya hele bu aralar 15dk bi tuvalete bıktım artık yaa uyku uyumuyorum nerdeyse

canım bendede oldu o kirpiklerim cok az kaldı ama işte hamilelikte hormonlar değişiyorya ondan kaynaklanıyo galıba. birde benim karnımın ağrısı hep tuvaletimi yapınca oluyo normalde ağrımıyo tuvalete gıdıp gelıyorum başlıyo agrımaya hele bu aralar 15dk bi tuvalete bıktım artık yaa uyku uyumuyorum nerdeyse

annemin de teyzemin de dökülmüş ama onların ki geri çıkmamış annem diyorki upuzundu kirpiklerim ama geri çıkmadı diyor bende hemen gittim badem yağı aldım onu sürüyorum ama tatlı olmasına rağmen çok yakıyor gözümü ama napim tamamen cansızlaşmasınlar da
bende de tuvalet sonrası ağrıdığı oluyordu özellikle alaturka tuvaleti kullandıktan sonra çok kötü oluyor mecbur kalmadıkça alaturkayı kullanmıyorum, alafranga tuvaleti kullanıyorum çok çömelmek eğilmek zaten ağrı yapıyor
bide kızlar kuzenim de hamile bizden 4 hafta ilerde 24 ocakta bebeği alacaklarmış çünkü yüksek tansiyon çıkmış önemliymiş son dönemlerde tansiyonun yükselmesi doktoru demişki tansiyonunu sıksık ölç takip et benim doktorumda bana demişti tansiyonun normal ama sıksık imkanın varsa ölç herhangi bir değişklikte hemen beni ara demişti

Son düzenleme:
Back
X