30larında anne adaylarına öneriler

Teletabiii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2016
722
564
103
40
Arkadaşlar selamm. Yaş oldu 31 , 1bçk yıldır evliyim ve evlendiğimden beri çocuk istiyorum, bekliyorum. Yaş iyibariyle tedirgin, heycanlı sabırsız anne adayları gelin dertleşelim. Belki biraz olsun rahatlarız. Önerileri olanlara da ayrıca ihtiyacımız var sanırım...

Yaşında ne var canim gayet genc bir yaş hic tedirgin falan olma cok daha ufak yaslarda olup sorunlar yasayanlar var artik yasla alakasi yok bunlarin

Yaşında ne var canim gayet genc bir yaş hic tedirgin falan olma cok daha ufak yaslarda olup sorunlar yasayanlar var artik yasla alakasi yok bunlarin
Öyle mi diyorsun.. Etrafıma bakınca muhabbetlerde hep yaşım ve çocuk konu olduğu için ister istemez stres oluyorm. Ama teşekkür ederim böyle şeyler duymak inanılmaz iyi geliyorrr:KK200:

Etrafa kalırsa onları memnun etmek ne mümkün bekarsındir nezaman evleneceksin evlenirsin cocuk nezman cocuk olur ikinciyi düsünmüyormusunuz ooo uzar gider sen rahat ol rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı bir evlat nasib etsin sana ve isteyen herkese

Arkadaşlar selamm. Yaş oldu 31 , 1bçk yıldır evliyim ve evlendiğimden beri çocuk istiyorum, bekliyorum. Yaş iyibariyle tedirgin, heycanlı sabırsız anne adayları gelin dertleşelim. Belki biraz olsun rahatlarız. Önerileri olanlara da ayrıca ihtiyacımız var sanırım...
canım yaşında hiç birşey yok çok gençsin rahat ol ve evliliğinin tadını çıkar zaman içinde olur çocuklarınız. Ben 36 yaşındayım bir buçuk senelik evliyim geçen yıldan beri çeşitli hastalıklarla uğraşıyorum dört kadın doğumcuya gittim ikisi yaşım ve yumurta düzeyim nedeniyle tüp bebek yapmamızı önerdi hatta geçen haziranda kendi doktorum bile hormon testlerime bakıp tüp bebek yapalım mı dedi ben tedaviye daha yavaş başlayalım deyince bir ay sonra gel klomen başlayalım dedi ben klomen için Temmuz batımı beklerken hamile olduğumu öğrendim. Rahat ol stres yapma o geleceği zamanı bilir. Normal kontrollerini yaptırabilirsin. Bir engel var mı yok mu öğrenirsin. Varsa tedaviye başlarsın benim tsh um yüksekmiş tedavim başladı başladığı ay hamile kaldım. İçini ferah tut canım kimseye aldırma.

canım yaşında hiç birşey yok öyle düşünme. Ben de 35 yaşındayım. Sadece sen ve eşin doktora muayenelerinizi olun testlerinizi yaptırın o kadar. Biz öyle yapmıştık. Birde stres yapma canım. ben ilk başlarda yaptım stres ama sonra hiç düşünmedim, rahat oldum ve Allah'ım nasip etti. Tüm isteyenlere nasip olsun inşalahh:dua:

Canım bende 30 yaşındayım geçen yıl evlendim. 3 ay doğum kontrol hapı kullanmıştım. Ocak ayında hamile kalmayı düşünmeye başladık fakat nisanda hamile kaldım. Bu süre içerisinde hamile kalamıcam diye korkup kendim de doktora gittim eşim de. Bi sorun var mı diye. Sorun yoktu şükür sanırım hap 3 ay da kullanmış olsam belli bir dönem koruyormuş. Sen kullandın mı hap bilmiyorum ama. Doktora gidip bütün kontrollerinizi yaptırın eğer bi sorun yoksa hamileliği düşünme başka şeylerle ilgilen. ilişkiye girerken de çocuk için olmasın bu. İnanın çok etkiliyor. Ben nisan ayında hamile kaldığımda iş yerimden ayrılıordum yerime gelen kişiye iş öğretiyordum. Mayıs başı da kızkardeşimin düğünü vardı. Düğün ve işten ayrılmak derken hamileliği hiç düşünmedim bile ve o ay hamile kaldım. Gerçi uzun sürmedi benim sevincim ama inşallah kısa sürede hamile kalırız

Böyle güzel şeyler duymak insanı gerçekten o kadar rahatlatıyor ki anlatamam, Allah razı olsun hepinizden. Benim çikolata kisti sorunum vardı, çok araştordım şubat ayında güvendiğim bir doktora laparoskopi ile amelyat oldum. Kontrollerimde doktorum hep herşey yolunda tedavilik birşeyin yok doğal yolla beklemeye devam diyor. Akılda çocuk olunca ilişki ister istemez bir etkileniyor ama dediğiniz gibi bundan sonra ikinci plana atmayı deniycem. Çok sağolun tekrar tekrarrr

Böyle güzel şeyler duymak insanı gerçekten o kadar rahatlatıyor ki anlatamam, Allah razı olsun hepinizden. Benim çikolata kisti sorunum vardı, çok araştordım şubat ayında güvendiğim bir doktora laparoskopi ile amelyat oldum. Kontrollerimde doktorum hep herşey yolunda tedavilik birşeyin yok doğal yolla beklemeye devam diyor. Akılda çocuk olunca ilişki ister istemez bir etkileniyor ama dediğiniz gibi bundan sonra ikinci plana atmayı deniycem. Çok sağolun tekrar tekrarrr
İnan çok etkiliyor canım. Sonuçta görev gibi oluyor. Afedersin ama zevk almaya odaklanmıyorsun sadecr çocuk olsub diye ilişkiye giriyorsun bu sefer psikolojik olarak ertelniyor. Ben ne zaman düşünmrdim inan o ay hamile kaldım. O ay hamile olduğımu o kadar düşünmedim ki adet im 3 gün geçti öyle test yaptım normal değl bu diye. Önceden adetime 1-2 gün varken bile test yapıyordum

yaşınızda bir şey yok. ben 32 yaşındayım ve yeni hamileyim, hiçte aklıma gelmedi ki yaş sorun olsun.ileri yaş değil ki henüz 30 ların başı. Sorun varsa 20 li yaşların başındakilerde de oluyor.

bende 32 yasındayım bıde kıloluyum hem yas hem kılo cok etkılıyo sanırım bebegı.dune kadar bebek ıcın ugrasıyodum bu ay da yok heralde gene. ama bugun bı karar aldım artık sadece dıyet yapıcam bebegı erteledım kafamda.
hem hep kafaya takmayınca olur dıyolar ya bu ay bu sekılde denıycem bakalım ne olucak :):halay::halay:

bende 32 yasındayım bıde kıloluyum hem yas hem kılo cok etkılıyo sanırım bebegı.dune kadar bebek ıcın ugrasıyodum bu ay da yok heralde gene. ama bugun bı karar aldım artık sadece dıyet yapıcam bebegı erteledım kafamda.
hem hep kafaya takmayınca olur dıyolar ya bu ay bu sekılde denıycem bakalım ne olucak :):halay::halay:
Hem 32 yaşındayım hem de 100 kiloyum, yeni evli ve hamileyim :KK46: Takmayın böyle şeyleri kafanıza olgun olmak iyidir. Ben 20 li yaşlarımda evlenseydim kocamla çoktan ayrılmıştık.

Hem 32 yaşındayım hem de 100 kiloyum, yeni evli ve hamileyim :KK46: Takmayın böyle şeyleri kafanıza olgun olmak iyidir. Ben 20 li yaşlarımda evlenseydim kocamla çoktan ayrılmıştık.
aynıymısız senle hem yasımız hem kılomuz :))) 13 aylık evlıyım ben.sen ne kadarlık evlısın

:spor:Evet herkes ne zaman rahatladın o zaman olur diyo.. Allah isteyen hiçıimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah , yaş hastalık vs .. Biraz da kısmet Allah ol derse olur.. Bekliyorr ve umutsuzluğa kapılmıyoruzz demekkiii

Eğer 30 lu yaşlar geç olsaydı Allah bu yaşta hamile kalmamıza müsade etmezdi.Yada inancı olmayanlara doğa diyelim.
Herşey bir güç tarafından düzenlenip uygulanmakta meneopaza girene kadar her kadın doğum için müsaittir demek.:anneadayı:

:spor:Evet herkes ne zaman rahatladın o zaman olur diyo.. Allah isteyen hiçıimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah , yaş hastalık vs .. Biraz da kısmet Allah ol derse olur.. Bekliyorr ve umutsuzluğa kapılmıyoruzz demekkiii

Aynen canım Allah büyük duyuyor görüyor nasıl istedigimizi. verdiğinede şükür vermediğinede şükür vardır bildiği

Back
X