Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben aslında olayın biyolojik yönünü merak ettim. Gerçekten hamile kalmak zorlaşıyor mu?İlk çocuğumu 30 ikinci çocuğumu 37 yaşında kucağıma aldım.Kendimi o zaman hazır hissettim çünkü.Sen de henüz evlenecegin ve bebeğinin babası olmasını istediğin birisiyle karşılaşmadiysan yapabilecegin fazla birşey yok
35 ve 40 yaştan sonra kademeli olarak azalıyor, fakat tıp çok ilerledi biliyorsun 45 te bile normal yolla kalanlar var..senin yumurta sayısına bağlı...Kızlar bu durum hiç aklıma gelmemişti. Yazılan yorumlara bakınca dank etti. Ben 34 yaşında evlenmemiş biri olarak buna üzülürken çocuk olayı hiç aklıma gelmemişti gerçekten. Belli bir yaştan sonra zor mu oluyor ilk gebelik?
Valla güzelim yaşla beraber hamile kalmanin zorlaşmasından bebekte anomaliye kadar pekcok risk oranı katlanarak artıyor.Bunun yanında yirmi yaşında evlenip çocuğu olmayan arkadaşım var.Kadinda bir sağlık sorunu olmayıp eşi nedeniyle bebek sahibi olamayan da var.Hayirlisi olsunBen aslında olayın biyolojik yönünü merak ettim. Gerçekten hamile kalmak zorlaşıyor mu?
Öyle güzel yazmışsınız ki sağlıkla kucağınıza alın. Kesinlikle nasip işi olduğunu düşünüyorum ben de.Bu yas faktorlerini surekli dile getirerek kadinlar uzerinde olumsuz baski olusuyor farkinda misiniz?
Eger bu dediginiz doğru olsaydi kadinlar 30unda menopoza girerdi tamam bitti.
Yahu su artik anlasilsin, tup bebek falan filan hikaye. 10 kere deneyip cocuk sahibi olamayan da var tek seferde olanda
Spiral taktirip hamile kalan da var, korunma ignesi yaptirip ilk geceden hamile kalan da.
Eger nasipse, kismetse siz kac yasinda olursaniz olun o gelecek dunyaya, hic bir sey engel değil.
Ben 32 yaşındayım tup bebekle hamileyim. Geçenlerde 27 yasinda 3 aylik evli arkadaşım yanimda hemen cocuk yapmam lazim 30undan sonra olmuyormuş dedi sadece gulumsedim artik hic bir sey anlatmaya calismiyorum insanlara. Bunu diyen de egitimli bir insan neticede anlasa coktan anlardi. Bende 27 yasinda evlendim hic korunmadim ama nasip boyleymis iste. Bir diger arkadasim dogumun yaza gelmesi lazim 5 ay denedik olmadi, simdi ara verdik sonra tekrar başlayacağız diyor. Ara verdigi surede hamile kalmayacagi ne malum?
Sakin bu sozlerimden o zaman herkes hamile kalsin 7-8 cocuk dogursun gibi bir sey algilayip, saptiran olmasin. Benim soylemeye calistigim sey. Sahip olmayi cok istesek ve biyolojik, psikolojik olarak cok uygun olsak, en son tip gelismelerini denesekte nasibimizde yoksa olmaz ama olacaksa 35te de olur, 40ta da...
Kek, pasta yapmiyoruz neticede degil mi ?