• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30unu Geçen Herkes Böyle mi?

Amh

merhaba Amh 001 miydi doğal adet oluyormuydunuz Fsh kaçtı avaba ?

Arı sütünü ne kadar süre kullandınız ve nerden aldımız ? Benim Amh 001 -003cıkmjstı gebe kalamıyorum 3 sene oldu ne yaptıysam olmuyor
Evet oluyordum ama miktarı ve günü çok çok azaldığı için kontrole gitmiştim ordaki testlerde öğrendim amh düşük olduğunu. 0.2 çıkmıştı. Ultrasonda bir tane folikğl vardı. Sonra o ay arı sütü ve hayıt ekstratı kullandım 7 folikül oluştu ve gebelik oldu. Marka reklam amacıyla yazmıyorum arifoğlundan almıştım. Onlar nasıl kullanıldığını anlatıyorlar. Umut olur belki birilerine diye yazıyorum denk geldiklerime tabi herşey nasip ve başka tıbbi durumlarda neden oluyor olabilir. En hayırlısnı dilerim sizin içinde merak ettiğiniz olursa özelden yazabilirsiniz 🙏

Değilim ölene kadar da olmaya niyetim yok inşallah .Hepimiz doğduk hepimiz öleceğiz tamamda kimisi çok takıyor yaş vs .Yani sağlıklı olmak en iyi halinle olmak nefes almakta zorlanmamak degilmi amaç .Yap sporunu yükselt moralini varsa huzurun aşın gerisi ne .Ben hiç bunalıma girmedim hayata öyle bakmıyorum

Evet oluyordum ama miktarı ve günü çok çok azaldığı için kontrole gitmiştim ordaki testlerde öğrendim amh düşük olduğunu. 0.2 çıkmıştı. Ultrasonda bir tane folikğl vardı. Sonra o ay arı sütü ve hayıt ekstratı kullandım 7 folikül oluştu ve gebelik oldu. Marka reklam amacıyla yazmıyorum arifoğlundan almıştım. Onlar nasıl kullanıldığını anlatıyorlar. Umut olur belki birilerine diye yazıyorum denk geldiklerime tabi herşey nasip ve başka tıbbi durumlarda neden oluyor olabilir. En hayırlısnı dilerim sizin içinde merak ettiğiniz olursa özelden yazabilirsiniz 🙏
Aaa benim de mi öyle acaba? 1 gün geliyor sadece sonrası hep lekelenme. Hormonlar fsh, lh falan 10 un bile altında çıkıyor ama.o da gösteriyormuş.

Back
X