31. HAFTADA RAHİME ELEKTRİK ÇARPAR GİBİ OLMASI :( !?

Ta
ay canim ya kotu dusunme bir baksinlar bakalim baya gelmis anlatmana gore :KK43:

Tamda tahmin ettiğim gibi çıktı canım nişanmış gelen şey nst girdim bir sürü sancı çıktı serum takılı şuan yatış yaptırdı doktor sancıları durdurmaya çalışacaklar bir kaç gün buradayım :(

Ta

Tamda tahmin ettiğim gibi çıktı canım nişanmış gelen şey nst girdim bir sürü sancı çıktı serum takılı şuan yatış yaptırdı doktor sancıları durdurmaya çalışacaklar bir kaç gün buradayım :KK43:

ay canim ya allah yar ve yardimcin olsun dua edicem sabirsiz cikti desene seninki dur evlat daha var.
sen sanci hissetmedin mi?

Ta

Tamda tahmin ettiğim gibi çıktı canım nişanmış gelen şey nst girdim bir sürü sancı çıktı serum takılı şuan yatış yaptırdı doktor sancıları durdurmaya çalışacaklar bir kaç gün buradayım :KK43:

Kızzz şaşırdım kaldım ha... Ben de nişanı kahverengi ya da kanlı bilirdim... İnşallah sıkıntı olmayacak canım.. Doktordasın emin ellerdesin stres yapma daha fazla lütfen... Sadece bebeğinin ve kendi sağlığını düşün.. Her şey güzel olacak emin ol... Allah yardımcın olsun...

Ca

Canım kanlı olmAyabiliyormuş bebek üç günde 5 mm kanala ilerlemiş

canim benim nasilsin simsi merak ettm onuda ogrenmis oldum bende dikkat ederim artik korktum valla eskiden insanlari hafta mk sayardi simdi okadar arttiki bu erken dogum rabbim yardimcimiz olsun kandilin mubarek olsun bu arada bol bol dua et :(

Kızzz şaşırdım kaldım ha... Ben de nişanı kahverengi ya da kanlı bilirdim... İnşallah sıkıntı olmayacak canım.. Doktordasın emin ellerdesin stres yapma daha fazla lütfen... Sadece bebeğinin ve kendi sağlığını düşün.. Her şey güzel olacak emin ol... Allah yardımcın olsun...

Allah razı olsun canım

canim benim nasilsin simsi merak ettm onuda ogrenmis oldum bende dikkat ederim artik korktum valla eskiden insanlari hafta mk sayardi simdi okadar arttiki bu erken dogum rabbim yardimcimiz olsun kandilin mubarek olsun bu arada bol bol dua et :KK43:

Sağol canım seninde kandilin mübarek olsun gece akciğer geliştirici celestone iğne yapıldı birazdan tekrar yapılacak hayırlısı olsun işin ilginç yanı pazar günü rahim ağzı 40 mm iken üç gün sonra 35 olmuş zorluyor minik kızım çıkmak istiyor bekliyoruz hayırlısı ama doktorlar hemşireler dünya iyisi iyikide medipolü seçmiştim doğumdan önce tecrübe etmiş oldum hastaneyi herkese tavsiye edebilirim artık gönül rahatlığıyla doğum katındaki tüm çalışanlar bayan harika birşey

Sağol canım seninde kandilin mübarek olsun gece akciğer geliştirici celestone iğne yapıldı birazdan tekrar yapılacak hayırlısı olsun işin ilginç yanı pazar günü rahim ağzı 40 mm iken üç gün sonra 35 olmuş zorluyor minik kızım çıkmak istiyor bekliyoruz hayırlısı ama doktorlar hemşireler dünya iyisi iyikide medipolü seçmiştim doğumdan önce tecrübe etmiş oldum hastaneyi herkese tavsiye edebilirim artık gönül rahatlığıyla doğum katındaki tüm çalışanlar bayan harika birşey

canim benim allah yardimcin olsun kisce cikmasin yahu dursun az daha :(

Back
X