- Konu Sahibi greathopes
son iki gündür feci bel ağrısı yaşıyorum bu erken doğum belirtisi olabilir mi yoksa olağan ağrılar mı?lütfen benim gibi olanlar var mı?çok endişeliyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftalardır feci derecede sırt ağrısı yaşıyorum.Resmen kemiklerim batıyor.Belim ise çok iş yaptığımda yada ayakta durduüğumda fıtık ağrım başlıyor ve kilitleniyorum.Eşim yardım etmediği sürece kalkamıyorum felaket acı veren bir durum yaşıyorum belim kilitlendiğinde.Allah yardımcımız olsun....
ayyy canım kuzuzm..zaten miiniixciksin kıyamama sana ben...
iş yapma sen bool boll dinlen bak...dogumdan sonra zaten yoorulcannnbilmiyorumkismile
kızlar ben daha 25 hafta içindeyim ama bel ve sırt ağrılarım var çok erken başladı gibi geldi,gece zor uyuyorum bir sağa bir sola adet sancısından daha kuvvetli sancılar çekiyorum bazen,gün içinde de aşağı doğru baskı hissediyorum çok endişeliyim acaba erken doğum belirtisi mi diye...doktoruma da sorucam sizde fikir verin,buarada karnımda çok büyük değil ama baskı ve ağrılar çok....
Sağol güzel dostum düşünmen yeter... Neyseki bitti işimiz bayağı iş bitirdik şu son 1 ayda.Yorulduk ama değdi yorulmamıza... İnş. kızımız sağlıcakla,kolay ve sancısız bir doğumla gelirde rahatlarım...
amin yarabiim vallahi kuaagım sendee dogum yapcan aklım fikrimi tKILIYOOO
zartebn yanına gelecem nasipse has evinede....teyzesiide bkeeliyo onuuuu![]()
"""""Sağol canım benim bekleriz teyzesi.Sağ salim kurtulalımda inş. Allahın izniyle...