31 haftadayım benim gibi şiddetli bel ağrısı olan var mı

greathopes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
269
18
96
Adana
son iki gündür feci bel ağrısı yaşıyorum bu erken doğum belirtisi olabilir mi yoksa olağan ağrılar mı?lütfen benim gibi olanlar var mı?çok endişeliyim

Ben gecen kontrole gittiğimde 30.haftamda doktorum artık bel ve sırt agrılarının olabilecegini soylemişti.Suan 32.haftamdayım ve gece bel agrısından uyuyamadım bir o taraf bir bu taraf dondum durdum.Olagan yani aslında artık iyice agırlastılar ama sen yinede doktoruna danıs canım herkesin farklı olabilir.

Bende uzun sÜredır bel agrısı yasıyorun dr bobrek ultrasonu ıstedı bÖbreklerımde hafıf buyume cıktı drunuza sorun derım veya bır Ürolojıye gÖrÜnÜn Önemlı cÜnkı banada hep hamılelıktendır demıŞlerdı

bende 33+2 deyim 1haftadır belimde ağrı var kalçama vuruyo sol tarafıma felaket bir şekilde yürümekte zorluk çekiyorum sordum olur dediler normalmiş yani son aylarda karın büyüdükçe bel onu taşımakta zorlanıyo onun için baskı yapıyor dediler... bu günde doktora gittim herşey normal dedi... :hulya:

Haftalardır feci derecede sırt ağrısı yaşıyorum.Resmen kemiklerim batıyor.Belim ise çok iş yaptığımda yada ayakta durduüğumda fıtık ağrım başlıyor ve kilitleniyorum.Eşim yardım etmediği sürece kalkamıyorum felaket acı veren bir durum yaşıyorum belim kilitlendiğinde.Allah yardımcımız olsun....

Haftalardır feci derecede sırt ağrısı yaşıyorum.Resmen kemiklerim batıyor.Belim ise çok iş yaptığımda yada ayakta durduüğumda fıtık ağrım başlıyor ve kilitleniyorum.Eşim yardım etmediği sürece kalkamıyorum felaket acı veren bir durum yaşıyorum belim kilitlendiğinde.Allah yardımcımız olsun....

ayyy canım kuzuzm..zaten miiniixciksin kıyamama sana ben...
iş yapma sen bool boll dinlen bak...dogumdan sonra zaten yoorulcannnbilmiyorumkismile

benimde cok agriyor 30 haftalikken basladi iki haftadirda felaket....hatta yattigim oturdugum yerden bazen kalkamiyorum..bide benim kasiklarimda agriyor hic durmadan...su iki ayda bi bitseydi yaaa....

benim doğumuma 10 gün var,yaklaşık 1aydır çok rahatım.belim neredeyse hiç ağırmıyor ama 1ay öncesinde ağrıdan hüngür hüngür ağladığım oluyordu.yerlere yatıyordum ne yapacağımı şaşırmıştım.sonra daha dikkatli özenli olunca ağırmadığını farkettim.mesela ağırdığı o günlerde evde yatılı misafir vardı,epeyde uzun kalmıştı.ister istemez çok fazla ayakta kalıyordum yemekti bulaşıktı derken mahvoldum.şimdi çok ayakta kalmamaya çalışıyorum.akşamları neredeyse hiç oturmuyorum,olabildiğince uzanır vaziyette duruyorum.bilgisayar başında da fazla oturmuyorum,onun çok etkisi var.sizde dikkat edin,sıkın dişinizi birazcık.inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize.

kızlar ben daha 25 hafta içindeyim ama bel ve sırt ağrılarım var çok erken başladı gibi geldi,gece zor uyuyorum bir sağa bir sola adet sancısından daha kuvvetli sancılar çekiyorum bazen,gün içinde de aşağı doğru baskı hissediyorum çok endişeliyim acaba erken doğum belirtisi mi diye...doktoruma da sorucam sizde fikir verin,buarada karnımda çok büyük değil ama baskı ve ağrılar çok....

ayyy canım kuzuzm..zaten miiniixciksin kıyamama sana ben...
iş yapma sen bool boll dinlen bak...dogumdan sonra zaten yoorulcannnbilmiyorumkismile

Sağol güzel dostum düşünmen yeter... Neyseki bitti işimiz bayağı iş bitirdik şu son 1 ayda.Yorulduk ama değdi yorulmamıza... İnş. kızımız sağlıcakla,kolay ve sancısız bir doğumla gelirde rahatlarım...

kızlar ben daha 25 hafta içindeyim ama bel ve sırt ağrılarım var çok erken başladı gibi geldi,gece zor uyuyorum bir sağa bir sola adet sancısından daha kuvvetli sancılar çekiyorum bazen,gün içinde de aşağı doğru baskı hissediyorum çok endişeliyim acaba erken doğum belirtisi mi diye...doktoruma da sorucam sizde fikir verin,buarada karnımda çok büyük değil ama baskı ve ağrılar çok....

Bazen kasılmalar o haftalarda başlayabiliyor.Bende de o haftalarda hafif hafif kasılmalar başlamıştı.Şimdi dahada sıklaştı ama alıştım onada....

Sağol güzel dostum düşünmen yeter... Neyseki bitti işimiz bayağı iş bitirdik şu son 1 ayda.Yorulduk ama değdi yorulmamıza... İnş. kızımız sağlıcakla,kolay ve sancısız bir doğumla gelirde rahatlarım...

amin yarabiim vallahi kuaagım sendee dogum yapcan aklım fikrimi tKILIYOOO
zartebn yanına gelecem nasipse has evinede....teyzesiide bkeeliyo onuuuu:emir_bebek::emir_bebek:

benimde olmuştu . şiddetli bel ağrısıyla doktora gittim kıvranıyordum nefes alırken bile acıyordu.. belde bişey çıkmadıda büyük ultrasonda böbrelerde büyüme ve sıvı toplanması çıkmıştı. tabi hamile olunca yapcak bişi yok ilaç kullanılamıyor. erken doğum yapmak zorunda kalmıştım.. bel deyip geçmeyin mutlaka gidin bi baktırın derim.. geçmiş olsun

çok ama çok belim ağrıyor. daha önce kuyruk sokumumda sadece akşamları çıkan ağrılar daha kötüsü başladı ve sırtıma doğru yayılıyor. magnorm içiyorum sadece :( birazcık rahatlatıyor o kadar :(

16. haftadan beri yaşıyorum bu sıkıntıyı normal bi ağrı olamaz bu çok şiddettli hele uzun süreli oturunca hiç kalkamıyorum bile rabbim herkesi hayırlısıyla kurtarsın

bende bel fıtıgı var ve çooook zoor geçiyo dr doguma kadar yatak istirati önerdi ama çook agrım var 35 haftayı tamamladım şükür az kaldı

Back
X