Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayır başka doktora gitmedim başından beri riskli rahim ağzı kısaydı sadece onu söyledi 24. Haftada başka doktora da gitmek istemiyorum bu saatten sonra birsey yapılabilir mi
Hayır başka doktora gitmedim başından beri riskli rahim ağzı kısaydı sadece onu söyledi 24. Haftada başka doktora da gitmek istemiyorum bu saatten sonra birsey yapılabilir mi
Şu sebepten sordum artık işinde kadın doğumculardan daha bilgili olan perinatologlar var adı üstünde riskli gebelik uzmanı onlardan 2. Görüş alınabilir zaten artık 12 24 ve 32 . Haftalarda perinatoloji muayenesi şart bunu her doktor da söylemiyor belki bir ilaç tada yatış şekli hayat kurtarabilir etrafınızda varsa vakit kaybetmeden gidin herkesin hikayesi kendine sağlıkla zamanında doğsun inşallah