31 haftalik dogum yaptim

newmoon10

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
1.233
1.488
133
Balıkesir
Merhaba 31+2 de bebeğimin karın çevresi gelişmedigi için doğum yaptım, 900 gram doğdu 30 eylülde. Şuanda kuvezde dun yani 5 günlükken 995 gr oldu doğum kilosunu geçti çok şükür. 1 ay önce 2 doz ve doğumdan 3 gün önce hatırlatma dozu olmak üzere toplamda 6 ampul ciğer geliştirici vurulmuştum bebeğim kuveze girdiği günden beri kendi solunumunu kendi yapabiliyor çok şükür . Acaba ne zaman kuvezden çıkar bilgisi olan varsa desteğinize ihtiyacım var

Hiçbir bilgim yok, sadece en kısa zamanda yavrunuzla kavuşmanızı dilemeye geldim. Umarım kucaklaşacağınız günler yakındır

Merhaba öncelikle geçmiş olsun, arkadaşımda 28 haftalık doğum yapmıştı rahim ağzı yetmezliği olduğu için.
Yaklaşık 2 ay kuvezde kaldı. çıkması için vir sürü prosedürü var kendi kendine solunum yapıp yapmadığı, emebilme yeteneği.
Ona doktoru güzel bir süt sağma makinesi alıp 2 saatte bir bebek var.gibi sagmasini istemişti. Sutunuz kesilmez hem, hem de bir süre sonra sizden bebek için süt isteyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…