31 haftalık gebelikte pembe akıntı ;(

Pinkharleyquinn

Guru
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
1.647
5.518
358
33
Merhaba kizlar 31. Haftamdayim ve dün aksam lavaboya gittigimde pecetede bi miktar pembe akinti gördüm sabah 5 e kadarda lavaboya ciktigim zamanlarda ayni tür akintiyla karsilastim suan yok ama gercekten cok korkuyorum zaten daha gecen hafta doktordaydim idrar yolun enfeksiyonu vardi ve kum döktügümü söyledi acaba onlarin etkisi mi yoksa erken dogum belirtisi mi sizce ne yapmaliyim kizlar benimle ayni durumu yasayanlar var mi sürekli bebegimi ultrasona sokmaktanda yoruldum ama ya bi sorun varsa gitmeliyim sizce hastaneye yoksa beklemeli miyim yardim edin

Bence git canim nişanda gelmis olabilir yada enfeksiyondanda olabilir git bit bakilsin kontrol edilsin nasil durdun simdiye kadar ben gitmistim gece geldi diorsun

Bence git canim nişanda gelmis olabilir yada enfeksiyondanda olabilir git bit bakilsin kontrol edilsin nasil durdun simdiye kadar ben gitmistim gece geldi diorsun
Simdi geldim doktordan canim agrilara dayanamadim nstye baglandi muayene felan edildi simdilik kapaliymis rahim agzi ama erken dogum tehlikem varmis sürekli yatmami söyledi en azindan temmuzun basina kadar durabilsin bebek iceride suan cok kücük dedi progestan 200 mg basladi sabah aksam öyle iste gercekten cok zor Rabbim hicbirnize yasatmasin insallah hepimiz zamaninda saglikla alalim yavrularimizi kucagimiza

Amin canim iyiki gitmissin bak yoksa bilmeyecektin yat bol bol dinlen.
Insallah durur bebis hep duyuyorum sagda solda erken dogum diye rabbim yanimizda olsun saglikla vaktinde saatinde doguralim insallah

canım bendede oldu ama sadece 1 defa ve bı daha olmadı, gitmedim dr'a ama kafama da takılmadı degıl umarım sıkıntı olmaz evet cok erken..

Amin canim iyiki gitmissin bak yoksa bilmeyecektin yat bol bol dinlen.
Insallah durur bebis hep duyuyorum sagda solda erken dogum diye rabbim yanimizda olsun saglikla vaktinde saatinde doguralim insallah
Insallah canim kendinize cok dikkat edin cok yormayin daha cok kücük Rabbim en dogrusunu bilir ama okadar kücük bi bebisi büyütmek cok zor olmali Allah hepimizin yardimcimiz olsun hayirli dogumlar nasip etsin

canım bendede oldu ama sadece 1 defa ve bı daha olmadı, gitmedim dr'a ama kafama da takılmadı degıl umarım sıkıntı olmaz evet cok erken..
Ah canim bence sende git bi görün doktoruna en azindan erteleyici ilac verir ben 3 hafta kadar kullanacam temmuzun basina kadar dayansin yeter dedi ondan sonrada Rabbim en dogrusunu bilir bakalim insallah senin benim gibi bi sıkıntın yoktur yinede sen önlemini al icin rahat olsun

direk progestan mı alıp kullansam acaba ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…