31 haftalik hamilelikte kasik agrisi

seda0990

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2017
2
6
1
31
Kizlar merhaba ilk defa konu aciyorum ben 31+2 gunluk hamileyim bir haftadir yuruyemeyecek derecede sag kasigim aciyor bir de bir kac gundur yogun sari akintim var enfeksiyon belirtim yok herhangi kasinti vs. Carsamba gidicem doktora sizce ne olabilir bu haftalarda normal mi bu? Simdiden tesekkur ederim..

Ayrica bendede akinti artiyo kasik agrim oldugunda. Biz bu agrinin dogummu kasilmami oldugunu nasil anlicaz bilenler yardim etsin bize... ben cnku cok aci cekmeden dr a giden biri degilim. Ne zaman gitmemiz gerekiyo acaba rutin kontroller disinda.

30+5 günlük gebeyim. Hamileliğim en başından beri normal beyaz veya sarı akıntım oluyor hamilelikte bunun gibi akıntılar normal diyor doktorlar hormonla alakalıymış. Şayet pempemsi ya da kırmızı olursa yeni kan olup tehlikeli oluyormuş. Benim de tam 1.5 aydır devam eden bir kahverengi lekelenmelerim oluyor kaç kere acile gittim bebekte veya karnımda bir sorun gözükmüyor diyorlar progestan kullanıyorum doguma kadar da kullanıcam. Sancılara gelince kızlar benim de oluyor affedersiniz vajinama doğru resmen baskı yapıyor çıkacakmış gibi ama geçiyor. Genelde yoruldugumda ya da ayakta çok kaldıgım da daha çok oluyor. Doğum sancısını nasıl anlayacagınıza gelince zaten kasılmalar hiç geçmiyor doğum başladığında sürekli rahatsız ediyor ve bu baya bir sürüyor. sancılar da düzenli olarak gelir. Yalancı sancılar düzensiz ve hemen geçer normal sancılar ve kasılmalar hemen geçmiyor. Yani anlarsınız hiç merak etmeyin :)

Back
X