31 haftalık hamileyim karnımın aşağıda olduğunu söylüyolar

nokasem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2010
43
0
46
Kocaeli
Yalnız şimdi değil 5 aylıkken de söylüyolardı yapısal bişeymi acaba doktoru bu konuyla ilgili bişey söylemedi bilgisi olan varmı

walla benimkide 31 haftadan beri hep aşagıda gören hep doguracan sen dio kaç aydır hala dogurmadım bide karnı aşagıda olanların daha kolay dogum yaptıgını duydum ama yinede Allah bilir.

Kızlar hiç üzülmeyin benimki aylarca aşağıda durdu.sadece 1 gün erken doğdu.doktorun bişey söylemediyse sorun yoktur güzelim

benımde asagıda kac aydır öyle her gören karnın asa inmiş dio ama aylardır asada zaten

Yalnız şimdi değil 5 aylıkken de söylüyolardı yapısal bişeymi acaba doktoru bu konuyla ilgili bişey söylemedi bilgisi olan varmı
öncelikle sağlıkla kucağına almanı dilerim,
kim söylüyor, doktormu,
boş ver böyle şeyler düşünme
zamanın tadını çıkar:))

bu milletin özelliklede kadınların hamile bir bayan görünce zavallıyı korkutmak ve moralmen çökertmek için yaptıkları nı bir türlü anlayamıyorum ay ne kadar şişmanlamışsın ayy sen bu kiloları veremezsin çocu çok oynuyorsa yandın seni gece gündüz uyutmaz bu aa karnın aşagı inmiş bugün yarın dogurcan yüzün çillenmiş kesin bu kız güzelleşmişsin bu oglan.yeter yaaaa insanların psikolojini bozan bu halk piskoloklarından ve kadın dogumcularından gına geldi.heleki ikinci dogumsa senin göreceklerin daha geride bak nasıl kafayı yiyceksin ibareleri dahada yetti canımaaaaa.iki çocugumdada bunları yaşadım doktor ne derse ona inanın asla bu kendini bilmez insanları dinlemeyin kendi bilseelr zaten moral verirler.takma kafana hehe de geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…