Finansal meseleleri öne çıkaran bir hafta sevgili Koç..
Kariyer, eğitim, finans hayatına odaklanacağın bir hafta olacak. Süregelen işlerinle ilgili yaşadığın aksilikler nihayet son bulurken, fazlası ile güçlü hissedeceksin. Kararlı, istikrarlı hareket edeceğin bu dönem, son derece değişime açık olacaksın. Yeni başlangıçlar, ortaklıklar, finansal destekler, girişimler söz konusu..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına son derece keyifli iletişimlere açık bu hafta, kendini özgürce ifade etmenin tadını çıkaracaksın. Gelgitli duyguların, yoran düşüncelerin geride kalırken, sevdiklerinin varlığını yanında hissedeceksin.
Bekar bir Koç isen, yeni bir adım için 5 Şubat 2022 ve sonrasını tercih etmelisin. Aşka dair umutları yüksek, heyecanı yüksek bir dönem başlıyor..
Evli, ilişkisi olan bir Koç isen, eğin, partnerin ile aranızdaki buzlar erirken, karşılıklı empati ile bir çok sorunu kolaylıkla aşacaksınız. Öte yandan eşine, partnerine jestler yapabilir, iyimser yaklaşımlar sergileyebilirsin.
Çocukları olan bir Koç isen, günlük rutinlerini düzenlemek, yeni alışkanlıklar kazandırmak adına adımlar atabilirsin. Çocuk sahibi olmak isteyen bir Koç isen, müjdeli haberler alabilirsin.
Özgürlükçü bir hafta sevgili Boğa..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili özgün fikirler geliştirebilir, kendine has tarzında daha görünür olabilirsin. Radikal kararlar almaya meyilli olacağın bu hafta, fazlası ile hızlı hareket edeceksin. Sorun teşkil eden bağları, ortaklıkları, projeleri noktalamak isteyebilir, keskin kararlar alabilirsin. Patronların, ortakların, ebeveynlerin, fikirlerine önem verdiğin insanlardan beklediğin destekleri alamasan da isteklerinden vazgeçmeyeceksin.
Dedim ya, özgürlükçü bir hafta.. Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına özgür tutumlar sergileyeceğin, bireyselliğine odaklanacağın bir hafta olacak. Aile üyelerinin manipülatif tutumlarına sert tepkiler verebilir, sınırlar çizebilirsin. Arkadaşlık, dostluk ilişkilerin adına yoğun akacak bu hafta, etrafına karşı duyarsız olmayacaksın. Etrafında olup biteni takip edeceğin, sevdiklerini koruma güdüsü ile hareket edeceğin bir hafta olacak.
Evli, ilişkisi olan bir Boğa isen, özgün, özgürlükçü tutumların eşinin, partnerinin eleştirilerine neden olabilir. Ayrılık kararların yoksa şayet, alttan almayı ihmal etmemelisin. Sağduyuyu elden bırakmamak, krizlerin önüne geçecektir. Öte yandan gayrimenkul, alım-satım konuları, ev değişim konuları gündeminize düşebilir.
Çocukları olan bir Boğa isen, çocuklarının sağlıkları, duygusal gelişimleri odak noktan olacak..
Bekar bir Boğa isen, farklı kültürlerden, farklı düşüncelerden beslenen insanlara çekilebilirsin. Bu dönem sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanacak, yeni iletişimlere açık olacaksın.
Yenilikçi bir hafta sevgili İkizler..
Öncelikle öz burcunun yöneticisi Merkür, 5 Şubat 2022’de Retro transitini bitiriyor ve ileri harekete başlayarak son dönem yaşadığın düşünsel, duygusal gelgitlerini, kararsızlıklarını, içsel huzursuzluklarını noktalıyor..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına yine 5 Şubat 2022’ye kadar sınandığını hissedebilirsin zira 3 Şubat 2022’ye kadar merkür hala Retro transitte ve 3-5 Şubat 2022 arası Durağan/S transite geçip yine 5 Şubat 2022’de ileri harekete başlıyor.. Hafta içi genelinde iletişim krizleri, akıl tutulması söz konusu olabilir. Kendini anlatamamak, duygularını, düşüncelerini dile getirememek seni yorabilir. Kendini kısıtlanmış, baskı altında hissedebilir, özgürlükçü hareket etmekte güçlük çekebilirsin. Bu hallerin hali ile iletişimlerine, ilişkilerine sirayet edecektir, dikkat. Kendine baskı yapmadan, karşı tarafı değersizleştirmeden sakin bir iletişim şekli tercih etmelisin.
Evli, ilişkisi olan bir İkizler isen, eşin, partnerin ile aranızdaki uyumu arttırmak adına arayışlara girebilir, çözüm önerileri üretebilirsin. Eşinin, partnerinin kariyer, eğitim, finans hayatı ile ilgili gündemleri seni biraz yorabilir. Öte yandan sürprizlere açık bu hafta, şaşırtacak gelişmeler öne çıkıyor..
Çocukları olan bir İkizler isen, çocuklarının eğitim hayatlarındaki eksiklerine, iletişim becerilerinin gelişimine odaklanabilirsin.
Bekar bir İkizler isen, senin için son derece yorucu bir dönemi 5 Şubat 2022 itibari ile geride bırakıyorsun.. Aşk, şans, fırsatlar kapını çalabilir. Aklını meşgul eden biri varsa şayet netleşebilir, net adımlar atabilirsin. Kadersel etkilere sahip, karmik bir hafta.
Kariyer, eğitim, finans hayatın adına destekler göreceğin, son zamanlarda yaşanan ekonomik krizlerin geride kalacağı, yapıcı, iyimser bir dönem başlıyor..
Yeni vizyonlar kazanacağın bir hafta sevgili Yengeç..
Geçmişle olan kavgalarını bitirme yönünde hareket edebilirsin. Ruh, zihin, beden dengeni sağlamak adına, geçmişten arınmak adına Astroloji, Psikoloji, Spiritüel, Çakra Dengeleme çalışmaları alabilirsin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin ile ilgili elemeler yapabilir, enerjini aşağı çeken iletişimleri noktalayabilirsin. Ailevi ilişkilerin adına sitemkar akacak bu hafta, kendini açıkça ifade ederken, sivri sözlerinle maksadını aşan cümleler kurabilirsin, dikkat. Arkadaşlık, dostluk ilişkilerin adına samimiyet aradığın bu hafta, fazlası ile seçici hareket edebilirsin.
Evli, ilişkisi olan bir Yengeç isen, eşin, partnerin ile aranızdaki sular hafta sonu itibari ile durulurken, huzuru korumak adına hafta genelinde sağduyuyu elden bırakmamalısın. Evliliğini, ilişkisini bitirmek isteyen bir Yengeç isen, büyük şanslar yakalayabilirsin.
Çocukları olan bir Yengeç isen, fazlası ile hassas hareket edebilir, fazlası ile ilgili olabilirsin. Duygusal bağları güçlendirmek, öz güven kazandırmak adına ideal bir hafta, değerlendirmelisin.
Bekar bir Yengeç isen, geçmişe dönük bir hafta olacak.. Geçmişle ilgili meseleleri çözüme kavuşturmak, kendi içinde sorunları çözmek isteyeceksin. Ancak 5 Şubat 2022 itibari ile yeni başlangıçlar öne çıkıyor..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili oldukça yoğun akacak bu hafta, geçmişten gelen ödemeler, borçlar, krediler, eski ortaklıklar, hukuksal meseleler gündeme düşebilir. Geçmişle ilgili defterleri kapatacak bu hafta, helalleşmeli, geleceğini aydın kılmak adına arınmalısın..
Özel hayatını ön plana çıkaracak bir hafta olacak sevgili Aslan..
Bekar bir Aslan isen, fazlası ile gelgitli duygular yaşayabilir, karar vermekte, adım atmakta güçlük çekebilirsin. Geçmişle ilgili aşamadığın duygular önüne çıkabilir.. Burada sergileyeceğin tavır negatif içinde kaybolmak değil, dönüşmek, arınmak yönünde olmalı. Astroloji, Psikoloji, Spiritüel, Çakra Dengeleme çalışmaları için ideal bir dönem mutlaka değerlendirmelisin.
Evli, ilişkisi olan bir Aslan isen, fazlası ile karmaşa yaşayabilir, içsel huzur bulmakta güçlük çekebilirsin. Eşinin, partnerinin desteğine ihtiyaç duyabilir, eşine, partnerine serzenişler de bulunabilirsin. Eşinin, partnerinin tavırları, söylemleri sağduyulu olduğu takdir de süreci kolaylıkla yöneteceksin.
Çocukları olan bir Aslan isen, çocuklarının ruhsal, zihinsel, fiziksel gelişimlerine eğilebilir, fark etmediğin detayları görebilirsin. Çocuklarınla olan iletişimi iyileştirmek isteyeceğin bir hafta olacak.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına son derece dönüştürecek enerjilere sahip bu hafta, mutlaka sağduyulu olmalı, empati ile hareket etmeli, krizlerden kaçınmalısın..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili yenilikçi gelişmelere açık bu hafta, 5 Şubat 2022’den önce radikal adımlar atmaktan kaçınmalısın mutlaka.. Gözlemlemeli, dengeleri takip etmeli, eksikleri tespit ederek giderme yönünde hareket etmelisin.
Değişim başlatacak bir hafta sevgili Başak..
Günlük rutinlerini düzenlerken, kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili detayları fark edeceksin. Askıda kalmış her türden sorunu çözmek, sonuca kavuşturmak adına adımlar atacaksın. İletişim krizleri yaşadığın patronun, işbirlikçin, ortağın ile orta yolu bulmak için adımlar atacaksın. Yurt dışı, şehir dışı bağlantılı işbirlikleri, eğitimler, online çalışmalar, freelance çalışmalar gündeme gelebilir.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına özgürlük istediğin bu hafta, bireysel alanlarına yönelebilirsin. Dış görünüşünle ilgili yenilik yapmak, imaj tazelemek için 5 Şubat 2022’den sonrasını tercih etmelisin zira yönetici gezegenin Merkür’ün Retro transiti o tarihte son buluyor.. İletişim adına özgürlük istediğin bu hafta, baskıcı, manipülatif kimselerden uzak duracaksın.
Evli, ilişkisi olan bir Başak isen, eşin, partnerin ile baş başa kalmak, seyahatlere çıkmak, yoga, meditasyon, spa, masaj gibi aktivitelere birlikte katılmak isteyebilirsin. Arınmak istediğin, sakinlik aradığın bir hafta olacak.
Çocukları olan bir Başak isen, çocuklarının kişiliklerini güçlendirmek adına profesyonel destekler alabilirsin.
Bekar bir Başak isen, aşka dair umutların yeniden filizlenecek.. Ancak geçmişten gelen ve kendini tekrarlayan konulardan kaçınmalı ve aceleci başlangıçlara girmekten uzak durmalısın..
Hareketli bir hafta sevgili Terazi..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerini perçinleyen, iyimser gelişmelere açık bir hafta. Küslükleri bitirmek, iyimser adımlar atmak adına ön ayak olabilirsin. Aile üyeleri ile uzlaşmayı tercih edebilir, arkadaş, dostluk ilişkilerine ağırlık verebilir, sosyalleşmek, seyahatlere çıkmak, yeni keşiflerde bulunmak isteyebilirsin.
Evli, ilişkisi olan bir Terazi isen, eşin, partnerin ile daha çok zaman geçirmek, baş başa kalmak, duygusal anlamda sorunları aşmak, uyum yakalamak isteyebilirsin. Günü birlik, kısa seyahat planları yapabilir, fazlası ile girişimci olabilirsin.
Çocukları olan bir Terazi isen, çocuklarınla zaman geçirmek, çocuklarınla iletişiminizi sağlamlaştırmak, eğitim hayatları ile ilgilenmek, hobilerini geliştirmek adına adımlar atabilirsin. Çocuk sahibi olmak isteyen bir Terazi isen, haftanın sana sürprizleri var..
Bekar bir Terazi isen, aşka dair enerjini yükseltecek, ümitlerini yeşertecek bir hafta olacak. Yeni bir başlangıç, flört, ilişki, evlilik kararı gündeme gelebilir.
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili destekler göreceğin, iletişime açık, etkinlikleri, sunumları, online çalışmaları bol, işbirliklerini destekleyen bir hafta olacak..
İlahi şanslar getirecek bir hafta sevgili Akrep..
Günlük rutinlerin hale yola girerken, zamanın daha rahat akması, enerjinin yükselmesi seni rahatlatacak.. Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili yenilikçi gelişmeler öne çıkarken, fazlası ile kendini, yeteneklerini sergilemeye yönelik hareket edeceksin. Yeni başlangıçlar, yeni işbirlikleri, ortaklıklar gündeme gelebilir. Öte yandan ev, gayrimenkul, alım-satım, yatırım konuları gündeme gelebilir. Finansal destekler sunan, şanslı bir hafta.
Evli, ilişkisi olan bir Akrep isen, eşinin, partnerinin gelirleri ile ilgili gelişmeler, pozitif yönle gelişmeler gündeme düşebilir. Ev alabilir, taşınabilir, eşinin, partnerinin yeni bir iş atılımı söz konusu olabilir. Öte yandan kendini geliştirmeye açık olacağın bu hafta genelinde, eşine, partnerine destek olmak isteyeceksin.
Çocukları olan bir Akrep isen, çocuklarının iç dünyalarına merak salabilirsin.. Fazlası ile meraklı, fazlası ile irdeleyen bir ruha bürünebilirsin. Çocuklarının duygusal sağlamlıkları olup, olmadıklarını sorgulayabilir, terapilere yönelebilirsin.
Bekar bir Akrep isen, sürpriz gelişmeler var.. Ani bir başlangıç, ani bir iletişim gündeme gelebilir. Aslında Şubat 2022 geneli karmik, kadersel etkilere sahip olduğu için yeni bir birliktelik evlilikle taçlanabilir. Ancak Merkür’ün Retro transitini noktalamasını beklemelisin..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına problemler geride kalırken, ailevi ilişkilerde kronikleşmiş sorunlar ayyuka çıkabilir. Bazı konuları geride bırakmak, birebir senin hayatını ilgilendirmeyen konulardan uzaklaşmak isteyebilirsin.
İlişkilere vurgu yapacak bir hafta sevgili Yay..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına hareketi yüksek bir hafta, hazır mısın? Duyacaklarına şaşırabilirsin.. Ani değişimler karşısında nasıl tepki vereceğini kestirmekte güçlük çekebilirsin. Aile üyeleri ile iletişimler gelgitli bir hal alırken, istemesen de bazı etkinliklere, organizasyonlara katılmak durumunda kalabilir, kendini baskılayabilirsin. Arkadaşlık, dostluk ilişkilerin adına destekler etkilere sahip bu hafta, kendini fazlası ile inceleyecek, yeni düşüncelere açık olacak, farkındalıklar kazanacaksın.
Bekar bir Yay isen, bu hafta yeni bir ilişkiye adım atmak için pekte uygun bir hafta değil aslında. Daha çok geçmişten gelen meseleleri gündeme taşıyacak bu hafta, gelecek vadetmeyen, sürekli kendini tekrarlayan konulardan kaçınmayı tercih etmelisin.
Evli, ilişkisi olan bir Yay isen, eşinin, partnerinin uyarılarına kulak vermelisin. Zira senin göremediğin noktaları görebilir, sana rehberlik edebilir. Burnunun dikine gitmek, ayak diremek, ısrarcı olmak için elverişli bir hafta değil. Küçük olaylar büyük krizlere dönüşebilir, dikkat.
Çocukları olan bir Yay isen, çocuklarınla birlikle hayatı yeniden keşfediyormuş hissine kapılabilirsin. Çocuklarının geniş bakış açıları sana yeni fikirler kazandırabilir.
Kariyer, eğitim, finans hayatın adına manipülatif etkilere açık, baskıcı bir hafta, dikkat. Abartıdan, riskli adımlar atmaktan, ani kararlar almaktan mutlaka kaçınmalısın. Mevcut koşullarını korumalı, riskli girişimlerden uzak durmalısın. Karşına beklediğin yönde fırsatlar çıktığında ise incelemeli, detayları analiz ederek ilerlemeyi tercih etmelisin.
Dönüşüm ve yenilik getiren bir hafta sevgili Oğlak..
Öncelikle geçmiş olsun diliyorum zira geride bıraktığımız haftanın son günü 18 Aralık 2021’den bu yana öz burcunda Retro transit süren Venüs Retrosundan nihayet kurtuldun.. Venüs, 6 Mart 2022 tarihine kadar öz burcunda ileri seyrine devam edecek ve senin için 2022 daha yeni başlıyor..
Az daha sabır, zira 26 Ocak 2022’de öz burcuna Retro transitte iken gelen Merkür, 3-5 Ocak 2022 arası Durağan/S transite giriyor ve akabinde 5 Şubat 2022’de ileri transite başlıyor ve zihinsel karmaşa, ruhsal tıkanıklık, krizler geride kalıyor.. Kendini kısıtlanmış hissettiğin her alanla ilgili özürlüğün nihayet başlıyor.. Bu dönemde Astroloji, Psikoloji, Spiritüel, Çakra Dengeleme çalışmaları alabilir, ruhsal anlamda büyük bir dönüşüm yaşayabilirsin, değerlendirmelisin zira geçmişten gelen karmaları kırmak adına mucizevi bir hafta.
Evli, ilişkisi olan bir Oğlak isen, eşin, partnerin ile uyum yakalamak, birbirinizi daha iyi anlamak adına adımlar atabilirsin. Eşine, partnerine olan bakışın, tavırların değişirken, hayata daha başka, daha yeni pencereler açabilirsin. Yenileniyorsun, yeni bir döneme giriyorsun ve ruhsal, zihinsel, fiziksel değişimin eşinin, partnerinin dikkatinden kaçmayacak..
Çocukları olan bir Oğlak isen, çocuklarına insani erdemleri aşılamak ve birey olma yolunda özgürlükler kazandırmak adına terapiler alabilir, astroloji, psikoloji, spiritüel, çakra destekleri alabilirsin.
Bekar bir Oğlak isen, Şubat 2022’de aşk kapını çalmakla kalmayacak, aşk sana kalıcı bir birliktelik, evlilik, hayat arkadaşı getirecek.. Ancak Merkür’ün Retro transitini beklemeni öneririm.. Aşkın gelişi bu haftadan kendini belli edecek..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili düzenlemeler yapacağın, eksikleri fark edeceğin, dönüştürmek adına hamleler yapacağın bir dönem olacak. Şubat 2019’dan bu yana askıda kalmış, yarıda kalmış her ne varsa çözümlemek adına adımlar atacak, ilahi fırsatlarla karşılaşacaksın. İş değişimi, ofis değişimi, sektörel değişimler, varolan sektörde ileri çıkma, öne çıkma, ev değitirme, taşınma, alım-satım, iş, eğitim hayatına bağlı olarak şehir, yurt değiştirme gündemler ile değişim getirecek bir hafta.
Yeni bir sürecin temellerini atacağın bir hafta sevgili Kova..
Öz burcunda meydana gelen YeniAy etkileri ile başlayacak bu hafta, fazlası ile dönüşüme, değişime açık olacaksın. Ailevi, dostluk, arkadaşlık ilişkilerini gözden geçirecek, dönüştürmek adına adımlar atacaksın. Aile üyeleri ile süregelen krizleri çözümlemek adına adımlar atarken, arkadaşlık, dostluk ilişkilerine zaman ayırmaktan geri durmayacaksın.
Evli, ilişkisi olan bir Kova isen, eşin, partnerin ile zaman geçirmek için her fırsatı değerlendireceksin. Motive edici konuşmalar yapabilir, hobilere, aktivitelere yönelebilir, birlikte aktif olmak isteyebilirsin.
Çocukları olan bir Kova isen, baskıcı, tahakkümcü bir tavra bürünebilir, kontrolü eline almak isteyebilirsin. Çocuklarının gelişimlerini yakından takip edebilir, yeni rutinler kazandırmak isteyebilirsin.
Bekar bir Kova isen, aşk adına flörtöz enerjisi yüksek bu hafta, yeni başlangıçlar için girişimci ruhunu konuşturacaksın. Yurt dışı, şehir dışı iletişimler gündeme gelebilir.
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili dönüştüren enerjisi yüksek bu hafta eksik, gedik ne varsa kolaylıkla fark edeceksin. Seni aşağı çeken detayları kolaylıkla görecek, kendini daha ileri taşımak adına adımlar atacaksın.
Özen isteyen bir hafta sevgili Balık..
Duygusal, düşünsel anlamda dönüştüren bir süreçten geçiyorsun.. Bu dönem mutlaka Astroloji, Psikoloji, Spiritüel, Çakra Dengeleme çalışmaları almanı öneririm. Geçmişle bağlarını koparan bir dönemden geçerken, gelecek için temeller atacağın bir köprünün üzerinde yürüyorsun..
Bekar bir Balık isen, duygusal anlamda fazlası ile sakinlik isteyen bu hafta, kendini tekrarlayan, kronikleşmiş sorunlu ilişkilerden, iletişimlerden kaçınmalısın mutlaka. Yeni başlangıçlar için ise aceleci olmamalı, 5 Şubat 2022’den sonrasını sakince beklemeli, bu dönemi gözlem, izleme, tanıma süreci olarak değerlendirmelisin.
Evli, ilişkisi olan bir Balık isen, eşin, partnerin ile krizli iletişimlerden kaçınmalı, yapıcı olmayı tercih etmelisin. Eşinin, partnerinin serzenişlerine kulak vermeli, vurdum duymaz tutumlardan uzak kalmalısın. Aceleci, ısrarcı tutumlardan mutlaka kaçınmalısın. Eşin, partnerin ile sağlığınıza odaklanmalı, spor, diyet, egzersiz, doğa yürüyüşleri, aktiviteler gibi alışkanlıklar kazandırmalısın günlük rutinlerinize. Bu süreci bu şekilde yönetmek sana iyi gelecek.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına spekülatif iletişimleri gündeme getiren, gizliyi, saklıyı aşikare eden bir dönemden geçerken, bazı ilişkileri keskin bir şekilde noktalama kararları alabilirsin. Arkadaşlık, dostluk ilişkilerin adına artık daha seçici olacaksın. Sevgisinden emin olduğun, kendini yanında güçlü hissettiğin aile üyeleri ile daha çok zaman geçirmek isteyebilirsin.
Kariyer, eğitim, finans hayatın adına kimin ne düşündüğünü, ne niyetle hareket ettiğini, iyi mi, kötü mü olduğunu açığa çıkaracak bir dönem olacak.. Kim senin yanında, kim değil net bir şekilde ayrışıyor.. Gerçeklerden kaçınmamalı, yüzleşmeli ancak kriz boyutuna getirmeden yeni dönem için adımlar atmalısın.
-Astrolog Seda Turan