31 yasinda örgün ünv. okumak

36 yaşındayım. Anneyim. Adliye gibi yoğun bir yerde çalışıyorum ve sonunda başardım, bu sene marmara hukuk kazandım.
Hiçbir şey için geç değil. Kimsenin ne diyeceği, ne düşündüğü de önemli değil.

Kesinlikle okumalısınız. İnsan yaptığından çok yapamadıklarına pişman olur.

Tebrik ederim, en kısa sürede mezun olursunuz umarım

Mrb hanimlar yilladr okul oncesi ogr olmak istiyordum bu yil girdim yks ye istedigim bolume yerlestim. Esim destekliyor okumami. Hatta evi tasima asamasindayiz. ama içim bi garip acaba doğru mu yapiyorum.? Firsat maaliyetini dusunuyorum 4 yil bi yerde calissam iyi para biriktirirdm ama ozel sektorde de uzun sure calisilacak gibi degil :KK43: devlete atanamazsam ozel kreslerde is bulurum diye dusunuyordum ama nette baktım hep onlisans çocuk gelismi mezunlarıni çalıştırıyorlarmış. Sizce pisman olur muyum? Okumasamda pisman olacaga benziyorum.. Ayrica esim ogretmen ve tum arkadas cevresi esleri vs ogretmen. Onlarla gorusunce kendimi eksik hissediyorum ozguvenim azaliyor... Sizce okumali miyim??
Ayrica iki yillik el sanatlari mezunuyum. Daha once gordugum unv de ki ortak dersleri saydirmak icin muafiyet dilekcesi verecegim ve üstten de ders almayi dusunuyorum. Bu bolumu bu sekilde 3 yilda bitiren cok varmış
Tabiki oku.harika bence atamasida kolay bir bolum

Aynısını yapan bir arkadaşım var bakalım ilk atamada öğretmen olacak inşallah.

Sakın bırakma, git ne olursa olsun. 3 yıl üni okursun 1 yıl KPSS eder 4 yıl. 4 yıl çabalarsın ama sonrası rahatını sürersin. Unutma 65 yaşına kadar çalışacaksın :KK70:

4 yıl biraz zorlan ve sonra keyfini sür..
Haklsin😊

Kesinlikle okuyun, siz okumanıza bakın. Ne güzel kazanmışsınız. Insanlar hep konuşur. Siz kendi hayatınıza bakın. Ben de 27 yaşında mezun oldun uniden. Ve 3 yıl okudum muafiyetlerle birlikte. Hem dersler de eğlenceli oluyor.
Sizde mi okul oncesi ogr okudunuz? Atandiniz mi? Evet ders içeriklerine baktim hep ilgi duydugum dersler var :)

Keşke benım eşimde sizin gibi destek olsaydı ama olmadı malesef kesinlikle okuyun 4 yılda para birikr ama özel sektörde 4. Yıl çalışcagnzın garantisi yok onun içn devlet iyidir
Haklısnız. Esim destek olmasa sanirim olmazdi. Esim kendi de tayinci oldugu için okul kazandigim sehre tayin isteyip gelcek yoksa kurulu düzeni sabıt bi isi olsa sanrm olmazdı

Kaç sene sürecek okulunuz ?

Bence mutlaka okuyun.

Tebrik ederim bu arada
Tskr ederim. Boyle guzel yorumlari gordukce motive oldum sayenizde... okul 4 yillik egt fakultesi. Bazi dersleri zevkli ve kolay o dersleri ustten alarak 1 dönem erken bitireblrm sanirsam... onceden onlisans okudugum için orda ki ortak desrsleri (tarih,turkce,ing,bilgisayar) sayarlarsa bir dönemde oyle azalabilr yani bir yil erken biteblr 3 yilda..

31 yaşında 2 yıllık hemde elektrik bölümü örgün okudum
hemde 1. sınıfın 2.döneminde hamile kaldım düşün :) ayrıcada 1 çocuğum daha var
onun için oku oku oku
ve okuduğun bölüm dolayısıyla sen gibi çok fazla olacağını düşünüyorum
benim sınıfta hepsi 19 yaşında ve erkek tek kadın ben daha doğrusu ablalarıydım
Masallah size.. benimde 3 yasinda oglum var. Bebege kim baktı :) anneniz falan mi geldi

36 yaşındayım. Anneyim. Adliye gibi yoğun bir yerde çalışıyorum ve sonunda başardım, bu sene marmara hukuk kazandım.
Hiçbir şey için geç değil. Kimsenin ne diyeceği, ne düşündüğü de önemli değil.

Kesinlikle okumalısınız. İnsan yaptığından çok yapamadıklarına pişman olur.

Tebrik ederim, en kısa sürede mezun olursunuz umarım
👏👏 tebrik ederim sizi...

Tskr ederim. Boyle guzel yorumlari gordukce motive oldum sayenizde... okul 4 yillik egt fakultesi. Bazi dersleri zevkli ve kolay o dersleri ustten alarak 1 dönem erken bitireblrm sanirsam... onceden onlisans okudugum için orda ki ortak desrsleri (tarih,turkce,ing,bilgisayar) sayarlarsa bir dönemde oyle azalabilr yani bir yil erken biteblr 3 yilda..
Son senede KPSS ye kasarsınız olur hem de bal gibi olur :)

Mrb hanimlar yilladr okul oncesi ogr olmak istiyordum bu yil girdim yks ye istedigim bolume yerlestim. Esim destekliyor okumami. Hatta evi tasima asamasindayiz. ama içim bi garip acaba doğru mu yapiyorum.? Firsat maaliyetini dusunuyorum 4 yil bi yerde calissam iyi para biriktirirdm ama ozel sektorde de uzun sure calisilacak gibi degil :KK43: devlete atanamazsam ozel kreslerde is bulurum diye dusunuyordum ama nette baktım hep onlisans çocuk gelismi mezunlarıni çalıştırıyorlarmış. Sizce pisman olur muyum? Okumasamda pisman olacaga benziyorum.. Ayrica esim ogretmen ve tum arkadas cevresi esleri vs ogretmen. Onlarla gorusunce kendimi eksik hissediyorum ozguvenim azaliyor... Sizce okumali miyim??
Ayrica iki yillik el sanatlari mezunuyum. Daha once gordugum unv de ki ortak dersleri saydirmak icin muafiyet dilekcesi verecegim ve üstten de ders almayi dusunuyorum. Bu bolumu bu sekilde 3 yilda bitiren cok varmış
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-ve-33-yasindaki-ablanizdan-genclere.1024874/
Kendi konumla cevap vereyim dedim

Haklısnız. Esim destek olmasa sanirim olmazdi. Esim kendi de tayinci oldugu için okul kazandigim sehre tayin isteyip gelcek yoksa kurulu düzeni sabıt bi isi olsa sanrm olmazdı
Benım eşimde tayıncı ama yapmaz çünkü çalıştrma okutma niyeti yok maddi durmumuzda iyi aileme (anneme babama maddi durumları hiç iyi değil)yardımcı olmak içib çalışmak istiyorum okumak istiyorum ama kendi evde çalıştgmda sınavlara giriyorum siz sınava evde mi hazrlandınz

Okumanın iyisinin kötüsünün olmayacağını düşünüyorum. Önü aşırı kapalı bir bölümde kazanmamışsınız hem. En son kpss’de 79-80 gibiydi ataması, biraz yüksek ama şuan birkaç branş dışında bütün öğretmenlikler yüksek. Çalışırsanız bence herşey bir şekilde hallolur.
Hangi branşlarin daha düşük puanla atanabiliyor biliyor musunuz? Oglum da ögretmenlik yazicak bu yil o yüzden sordum.Sevgili konu sahibi,siz de mutlaka okumalisiniz.Yaşınız hic de cok abes ilerilikte degil.Kaldi ki okumanin yasi olmamali

Hangi branşlarin daha düşük puanla atanabiliyor biliyor musunuz? Oglum da ögretmenlik yazicak bu yil o yüzden sordum.Sevgili konu sahibi,siz de mutlaka okumalisiniz.Yaşınız hic de cok abes ilerilikte degil.Kaldi ki okumanin yasi olmamali
Sınıf, İngilizce, Din Kültürü. Özel Eğitim de vardı sanırım.

Sinif ogretmenligi, ingilizce ogretmrnligi, ozel egitim ogr, ilköğretim matematik, okul oncesi sanırım atamaları iyi olanlar sirayla bu sekilde ama ozel egtmde alan sinavi yok o yuzden daha avantajlı gerçi alan sinavi geledebilir

👏👏👏👏 tebrik ederim sizi... ozel egitim üstelik oldukca onu acik bi bölüm.
Teşekkür ederim. Kariyer olarak ilerlemeyi düşünmüyorum sadece kızım için okuyorum. Özel eğitimi hakkıyla yapabilecek enerjim olduğunu düşünmüyorum. Meslek olarak şu an olduğum matematik öğretmenliğinden memnunum. Kızıma faydam olsa yeter diye yola çıktım

27 yaşında 2. Üniversiteye başladım. Başta bu yaşta üniversiteye gidilir mi ya deyip kendimi engellemiştim. Kimseye haber vermeden kayıt yapmıştım. Bir devlet kurumunda da sözleşmeli memurdum bu arada. Ayrıca nişanlıydım okul başlarken.
İşten istifa ettim okula başladım. Okulun son senesi evlendim. Valla öyle de güzel oluyor ki sormayın. Başlamış iş bitmiş iştir. Emin olun her türlü kendinizi geliştireceksiniz ve size maddi-manevi katkı sunacak. Başarılar dilerim çok iyi bir şey yapmışsınız.

Back
X