Evet benm doktorda fazla ustunde durmadi ek vitamini birakmami soyledi. Internetten arastirincada baya bisey yaziyodu morleim cok bozuldu. Bebegin kilo almasini engelliyomus oyuzden takio edilmesi lazimmis bi hafta sonra randevum var bakalim kilo aliyomu kireclenme ilerledimiAynı problem bende var canım dün doktor kontrolüm vardı plasentanın kırençlenmeye başladığını söyledi ama pek üzerinde durmadı sadece sol tarafıma uzanmamı söyledi bebek hareketlerini dikkat etmemi söyledi çok korktum ben de dünden beri araştırıyorum dört hafta süre olduğunu bilmiyordum dediğin gibi ise 36 haftaya denk geliyor Buda sıkıntılı bir durum
Hayirlisi olsun canm saglikli olsunlardaBenimde 32 haftada 1860 gram fılan su cok ıyı bı çocuk degıl ama cok gerıde bı çocuk degıl dedı benım bıde 5 gün fılan geri gelıyor gec döllenmeden kaynaklı normalde 33 olmamız lazımdı bakalım ne olucak Can'ım
Bugun doktora gittim canm 34+2 yiz allaha sukur hersey iyi cikti normalmis kireclenmede ileri olmamais kizimda kilo almis suanlik iyi gidiyoruz sen naptin gittinmiBenimde 32 haftada 1860 gram fılan su cok ıyı bı çocuk degıl ama cok gerıde bı çocuk degıl dedı benım bıde 5 gün fılan geri gelıyor gec döllenmeden kaynaklı normalde 33 olmamız lazımdı bakalım ne olucak Can'ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?